Sıla, Ahmet Kural'dan Fiziki Şiddet Gördüğü İddiasıyla Şikayetçi Oldu!

Knk normal bir insanin yapacagi bir is degil bu

Bu sahisin alkolik oldugu biliniyor,büyük ihtimal alkollu iken bu hayvanligi yapmistir
Bu tarz yaratıkların her yediği naneyi alkole bağlamak kolaycılık olur. Bu alkolden ziyade karakter sorunu. Bu herif bana göre alkol olmadan da birini öldürebilecek potansiyele sahiptir. Benim de arada alkol kullandığım olur. Ne birine zarar vermek istemişimdir ne bir kadına sarkıntılık etmişimdir ne de alkollü iken direksiyon başına geçmişimdir. Karakter problemin yoksa kendini biliyorsan ve ağzınla içiyorsan alkolün kimseye zararı yoktur. Bunlar yoksa her şey olur, kabahatli de alkol olur.

Bu tarz yaratıkların her yediği naneyi alkole bağlamak kolaycılık olur. Bu alkolden ziyade karakter sorunu. Bu herif bana göre alkol olmadan da birini öldürebilecek potansiyele sahiptir. Benim de arada alkol kullandığım olur. Ne birine zarar vermek istemişimdir ne bir kadına sarkıntılık etmişimdir ne de alkollü iken direksiyon başına geçmişimdir. Karakter problemin yoksa kendini biliyorsan ve ağzınla içiyorsan alkolün kimseye zararı yoktur. Bunlar yoksa her şey olur, kabahatli de alkol olur.

Takip ettigim bir ünlü degil,okudugum haberlerde alkolik oldugu yazildigi icin böyle bir yorum da bulundum

Yazdiginiz gibi karakterinden dolayi olabilir aksini iddia etmiyorum takip etmedigim icin fakat alkolun de bazi insanlarin yanlis isler yapmasini sagladigini belirtmek isterim

Tabiki karakter meselesi,iyi niyetli olmayan insanlar üstüne birde alkollu olunca yaptiklari pisliklerin üstünü kapatmak icin alkolluydum ifadesini kullandiklari bir gercek

Ahmet Kural kim MK! Böyle vasıfsız adamları ünlendirirsen olacağı buydu.

Ulan o kadına yapılır mı be?Böyle hanzolar böyle manitalarla takılıyor ya kafayı yememek elde değil...

Ben alkollüyken çok daha sakin ve ılımlı oluyorum, dokunsan ağlayacak pozisyonda oluyorum. Alkol aradaki perdeyi kaldırmak suretiyle insanın özünü yansıtmasına sebebiyet veriyor desem katılır mısın ?

İnsanlar dışarıdan hiç tanınamıyor cidden, kim derdi bu adam kadına şiddet uygulayacak diye... İlginç hakikaten.

Şunu da belirteyim, sadece kadına değil kendini savunamayacak durumda olan herhangi bir canlıya şidet uygulayan şerefsizdir.

Bana bu karı hicmi hiç samimi gelmiyor.ya bine bin katip anlatıyor ya carpitiyor gibi geliyor fazlasıyla show yapıyor gibi geldi

Kızların “Sıla’ya ne güzel bakıyor ya, böyle bakan vardı da biz mi aşık olmadık?” dedikleri Ahmet dimi bu?

Türk kızlarının barzo erkeklerden hoşlandığını teyit eden 1 olay.

Yok canım önemli olan iç güzellik deyip, içinin nasıl olduğuna dair en ufak bir fikirler olmadan aşık olma tutarsızlıklarını da ortaya koyan bir olay aynı zamanda.

Ben alkollüyken çok daha sakin ve ılımlı oluyorum, dokunsan ağlayacak pozisyonda oluyorum. Alkol aradaki perdeyi kaldırmak suretiyle insanın özünü yansıtmasına sebebiyet veriyor desem katılır mısın ?

İnsanlar dışarıdan hiç tanınamıyor cidden, kim derdi bu adam kadına şiddet uygulayacak diye... İlginç hakikaten.

Şunu da belirteyim, sadece kadına değil kendini savunamayacak durumda olan herhangi bir canlıya şidet uygulayan şerefsizdir.
Aynen ben de çok sakin ve ılımlı oluyorum. Alkol beni dinginleştiriyor. Ha yan etki olarak bir sonraki gün baş ağrısı yapıyor bana o ayrı konu.

Katılmam mı? Mahir'i görüyorsun işte ne yazık ki. Ne kadar sakin ve seviyeli bir üye derdik lakin herif terminator çıktı MK.

Aynen ben de çok sakin ve ılımlı oluyorum. Alkol beni dinginleştiriyor. Ha yan etki olarak bir sonraki gün baş ağrısı yapıyor bana o ayrı konu.

Katılmam mı? Mahir'i görüyorsun işte ne yazık ki. Ne kadar sakin ve seviyeli bir üye derdik lakin herif terminator çıktı MK.

Benden de +1
Cenem duser biraz duygusallasirim ama hic barzoluk fln yapmadik sukurler olsun
Bas agrisi olayini bol bol su icerek hafifletebilirsin bir nebze

Her ne kadar adını gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor olsa da sana yardımcı olayım. Ertesi gün baş ağrısı olmasını istemiyorsan Saki rakısını içeceksin. Mis gibidir tadı! Ertesi gün baş ağrısı yapmaz. 4 duble devirdim geldim. Hiç içmemiş gibiyim. Ayrıca sıfır şeker! Şişkinlik de yapmıyor. Baş ağrısı oluyorsa sende muhtemelen yeni rakı içiyorsundur. Saki yoksa tekirdağ içiniz.

Ayrıca ben de alkol aldığımda sus pus olan biriyimdir.

Her ne kadar adını gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor olsa da sana yardımcı olayım. Ertesi gün baş ağrısı olmasını istemiyorsan Saki rakısını içeceksin. Mis gibidir tadı! Ertesi gün baş ağrısı yapmaz. 4 duble devirdim geldim. Hiç içmemiş gibiyim. Ayrıca sıfır şeker! Şişkinlik de yapmıyor. Baş ağrısı oluyorsa sende muhtemelen yeni rakı içiyorsundur. Saki yoksa tekirdağ içiniz.

Ayrıca ben de alkol aldığımda sus pus olan biriyimdir.
Neyse.

Ahmet Kural kim MK! Böyle vasıfsız adamları ünlendirirsen olacağı buydu.

Hatun çok vasıflı sanki.

Ahmet Kural sinema ya da film sektörü için gayet vasıflı adamdır.

Kimse artık Orson Welles aramıyor, diğer tarafta Aretha Franklin aramadığı gibi.

Bozacı şıracı

Diğeri biraz daha ekşi.

Daha 2 hafta önce çok mutluyuz pozları veriyordu.Fiziki bir müdahele olduğu kesin ama kullandığı kelimeler aşırı abartılı.Yeni albümü falan çıkacaksa heralde.Gökhan özenin jet ski muhabbetlerini unutmadık.

e noldu simdi
herifin agzina zicilmasi gerekmez mi ardaya yapildigi gibi

Geri
Üst Alt