- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tarz yaratıkların her yediği naneyi alkole bağlamak kolaycılık olur. Bu alkolden ziyade karakter sorunu. Bu herif bana göre alkol olmadan da birini öldürebilecek potansiyele sahiptir. Benim de arada alkol kullandığım olur. Ne birine zarar vermek istemişimdir ne bir kadına sarkıntılık etmişimdir ne de alkollü iken direksiyon başına geçmişimdir. Karakter problemin yoksa kendini biliyorsan ve ağzınla içiyorsan alkolün kimseye zararı yoktur. Bunlar yoksa her şey olur, kabahatli de alkol olur.Knk normal bir insanin yapacagi bir is degil bu
Bu sahisin alkolik oldugu biliniyor,büyük ihtimal alkollu iken bu hayvanligi yapmistir
Bu tarz yaratıkların her yediği naneyi alkole bağlamak kolaycılık olur. Bu alkolden ziyade karakter sorunu. Bu herif bana göre alkol olmadan da birini öldürebilecek potansiyele sahiptir. Benim de arada alkol kullandığım olur. Ne birine zarar vermek istemişimdir ne bir kadına sarkıntılık etmişimdir ne de alkollü iken direksiyon başına geçmişimdir. Karakter problemin yoksa kendini biliyorsan ve ağzınla içiyorsan alkolün kimseye zararı yoktur. Bunlar yoksa her şey olur, kabahatli de alkol olur.
Ben alkollüyken çok daha sakin ve ılımlı oluyorum, dokunsan ağlayacak pozisyonda oluyorum. Alkol aradaki perdeyi kaldırmak suretiyle insanın özünü yansıtmasına sebebiyet veriyor desem katılır mısın ?Bu tarz yaratıkların her yediği naneyi alkole bağlamak kolaycılık olur. Bu alkolden ziyade karakter sorunu. Bu herif bana göre alkol olmadan da birini öldürebilecek potansiyele sahiptir. Benim de arada alkol kullandığım olur. Ne birine zarar vermek istemişimdir ne bir kadına sarkıntılık etmişimdir ne de alkollü iken direksiyon başına geçmişimdir. Karakter problemin yoksa kendini biliyorsan ve ağzınla içiyorsan alkolün kimseye zararı yoktur. Bunlar yoksa her şey olur, kabahatli de alkol olur.
Kızların “Sıla’ya ne güzel bakıyor ya, böyle bakan vardı da biz mi aşık olmadık?” dedikleri Ahmet dimi bu?
Türk kızlarının barzo erkeklerden hoşlandığını teyit eden 1 olay.
Aynen ben de çok sakin ve ılımlı oluyorum. Alkol beni dinginleştiriyor. Ha yan etki olarak bir sonraki gün baş ağrısı yapıyor bana o ayrı konu.Ben alkollüyken çok daha sakin ve ılımlı oluyorum, dokunsan ağlayacak pozisyonda oluyorum. Alkol aradaki perdeyi kaldırmak suretiyle insanın özünü yansıtmasına sebebiyet veriyor desem katılır mısın ?
İnsanlar dışarıdan hiç tanınamıyor cidden, kim derdi bu adam kadına şiddet uygulayacak diye... İlginç hakikaten.
Şunu da belirteyim, sadece kadına değil kendini savunamayacak durumda olan herhangi bir canlıya şidet uygulayan şerefsizdir.
Aynen ben de çok sakin ve ılımlı oluyorum. Alkol beni dinginleştiriyor. Ha yan etki olarak bir sonraki gün baş ağrısı yapıyor bana o ayrı konu.
Katılmam mı? Mahir'i görüyorsun işte ne yazık ki. Ne kadar sakin ve seviyeli bir üye derdik lakin herif terminator çıktı MK.
Bu Rezan Epözdemir de neredeyse bütün ünlülerin avukatı yav.
Aynen ben de çok sakin ve ılımlı oluyorum. Alkol beni dinginleştiriyor. Ha yan etki olarak bir sonraki gün baş ağrısı yapıyor bana o ayrı konu.
Katılmam mı? Mahir'i görüyorsun işte ne yazık ki. Ne kadar sakin ve seviyeli bir üye derdik lakin herif terminator çıktı MK.
Neyse.Her ne kadar adını gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor olsa da sana yardımcı olayım. Ertesi gün baş ağrısı olmasını istemiyorsan Saki rakısını içeceksin. Mis gibidir tadı! Ertesi gün baş ağrısı yapmaz. 4 duble devirdim geldim. Hiç içmemiş gibiyim. Ayrıca sıfır şeker! Şişkinlik de yapmıyor. Baş ağrısı oluyorsa sende muhtemelen yeni rakı içiyorsundur. Saki yoksa tekirdağ içiniz.
Ayrıca ben de alkol aldığımda sus pus olan biriyimdir.
Ahmet Kural kim MK! Böyle vasıfsız adamları ünlendirirsen olacağı buydu.