Sıla, Ahmet Kural'dan Fiziki Şiddet Gördüğü İddiasıyla Şikayetçi Oldu!

giphy.gif

Tamer Zurna olarak duzenleyelim.

mal herifleri niye kaale alionuz ki

ahmet 170küsür boyunda, sila 180küsür boyunda. bu küllügü nasil kafaya hedefleybilir, yerlerde sürükleyebilir ayrica sila ahmeti dövmesi lazim, cüsse farkina bi bakin silada dayak yiyeyecek tip varmi, kaldiki sila yapisi olarakta karakter olarakta erkek gibi sert, sasirdim dogrusu.
Sila 171 boyunda . Saydigin diger seyler de baya yanlis .

sıla abartıyor olabilir
ama şiddetin her türlüsü bir kadına karşı haysiyetsizliktir.

Üst üste olan şeyler tesadüf olarak açıklanamaz.

Nüfusu 1 milyarın üzerinde olan Çin'de aynı kişiye üst üste 2 kez yıldırım çarpmasının tesadüf olmaması gibi.

toplanip dovelim bu ahmeti. silaya nasil vurursun hain herif.

Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından, "Küçük çocuk: gibi sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar. Ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu . Mesleğini tehlikeye atmanın alemi yok. Gerektiğinde erkek gibisiniz. Ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapacak biri değil. Ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez. Saygılar, sevgiler" yorumunu yaptı.
bu kari boyle diyorsa ahmet cok pislik bir herif

Empati yapıyorum...

Son dönem Türk sinemasının önde gelen isimlerinden biriyim, iyi-kötü bir hayran kitlem oluşmuş, filmdi, diziydi, reklamdı derken ölene kadar yetecek bir servete sahip olmuşum, İstanbul'un nezih bir yerinde evim, önünde son model lüks bir arabam var (sayıları daha fazla olabilir). Yakışıklı sayılabilecek bir tipim var, yeme-içme, gezip-görme, kızlı erkekli eğlenme gibi şeylere rahatlıkla ulaşabilecek maddi gücüm var, her an bir telefonumla gündüzü geceyi yanımda geçirmeye hazır onlarca farklı güzellikte kadın var ve ben tüm bu nimetlere rağmen kendimden yaşça büyük, kendimden fizik olarak farklı, dominant karakteriyle nam salmış bir kadına aşık olup birlikte olmaya ikna ettiğim yetmiyormuş gibi işler yolunda gitmemeye başlayınca ayrılmak yerine anca kaba, saba, cahil, hayattan bir beklentisi kalmamış, hayattan bir şey alamamış adamların yapacağı şeyler yapıp, şiddetle bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum.

Çok saçma değil mi sizce de. Değer miydi böyle bir haberle gündeme gelip onca güzel kazancı sekteye uğratmaya..

Herkes AK ya yuklenmis ama Allah bilir Sila neler dedi veya yapti da adami cileden cikardi

Bu olay dan bagimsiz diyorum... Bazi karilar yokmu bazi karilarrrrrrrrrrrrrrrr deyip yaptiklariyla adami cileden cikarip tirnaklarindan kan aliyorlar, olmadi kendiileri vuruyor kiriyor sonra sen agazinin ortasina 1 tane yapistirinca auvvvvvvv

Herkes AK ya yuklenmis ama Allah bilir Sila neler dedi veya yapti da adami cileden cikardi

Bu olay dan bagimsiz diyorum... Bazi karilar yokmu bazi karilarrrrrrrrrrrrrrrr deyip yaptiklariyla adami cileden cikarip tirnaklarindan kan aliyorlar, olmadi kendiileri vuruyor kiriyor sonra sen agazinin ortasina 1 tane yapistirinca auvvvvvvv
Çomar mısın bu nasıl bir yorum böyle ya.

sent via GSC

Geri
Üst Alt