- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyumadan bol su ic . Susamasan da zorla .Alkol yan etki olarak bir sonraki gün baş ağrısı yapıyor bana o ayrı konu.
Sila 171 boyunda . Saydigin diger seyler de baya yanlis .ahmet 170küsür boyunda, sila 180küsür boyunda. bu küllügü nasil kafaya hedefleybilir, yerlerde sürükleyebilir ayrica sila ahmeti dövmesi lazim, cüsse farkina bi bakin silada dayak yiyeyecek tip varmi, kaldiki sila yapisi olarakta karakter olarakta erkek gibi sert, sasirdim dogrusu.
bu kari boyle diyorsa ahmet cok pislik bir herifTuğba Ekinci, sosyal medya hesabından, "Küçük çocuk: gibi sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar. Ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu . Mesleğini tehlikeye atmanın alemi yok. Gerektiğinde erkek gibisiniz. Ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapacak biri değil. Ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez. Saygılar, sevgiler" yorumunu yaptı.
toplanip dovelim bu ahmeti. silaya nasil vurursun hain herif.
.Vurulur da tokat değil.
Çomar mısın bu nasıl bir yorum böyle ya.Herkes AK ya yuklenmis ama Allah bilir Sila neler dedi veya yapti da adami cileden cikardi
Bu olay dan bagimsiz diyorum... Bazi karilar yokmu bazi karilarrrrrrrrrrrrrrrr deyip yaptiklariyla adami cileden cikarip tirnaklarindan kan aliyorlar, olmadi kendiileri vuruyor kiriyor sonra sen agazinin ortasina 1 tane yapistirinca auvvvvvvv