Şimdiki Sneijder mi? Fenerbahçe'deki Alex mi?

Alex ile Hagi yi kiyaslayalim. Sneijder cok kaliteli gercekten cok iyi ama maalesef (turkiyedeki verimine gore soyluyorum) bi alex degil... avrupada da iyi oynadigi maclar vardi. Yanlis hatirlamiyorsam inter macinda cok iyiydi.

Alex ile Hagi yi kiyaslayalim. Sneijder cok kaliteli gercekten cok iyi ama maalesef (turkiyedeki verimine gore soyluyorum) bi alex degil... avrupada da iyi oynadigi maclar vardi. Yanlis hatirlamiyorsam inter macinda cok iyiydi.

Alex ile Hagi'yi mi kıyaslayalım :D

like verdigine gore bu post'a tek bir reaksiyonumuz olabilir

Komik olduğunu mu sanıyorsun emircangül. Seninde bi karın ağrın olduğu belli

Hangisi daha büyük futbolcu? Sneijder mi, Alex mi derseniz tabi ki Sneijder. Ama Sneijder'in Galatasaray'a katkısı mı, Alex'in Fenerbahçe'ye katkısı mı derseniz, Alex'in katkısı açık ara daha fazla. Adam neredeyse her maç ya gol, ya asist yapıyordu.

Hangisi daha büyük futbolcu? Sneijder mi, Alex mi derseniz tabi ki Sneijder. Ama Sneijder'in Galatasaray'a katkısı mı, Alex'in Fenerbahçe'ye katkısı mı derseniz, Alex'in katkısı açık ara daha fazla. Adam neredeyse her maç ya gol, ya asist yapıyordu.

hangi büyük maci kazandirmis peki
2006 denizli rezaleti
5 1lik bizim soktugumuz mac
1 1 biten ts maci bursa rezaleti
kadikoydeki sampiyonlugumuz
dandik maclarda istatistik kasmak disinda bir tane basarisini söyleyin bana
ayni burak gibi sürekli yalandi bu da
güya büyük futbolcu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

türkiye kupasi final maclarinda da birkac kez bjk sokmustu bunlara
onlarda da alex etkisiz kalmisti
dandik maclarda sovunu yapti durdu iste

nondanin kafasini sokup sampiyonluk yolunda bizi ileriye tasidigi macta neredeydi
kilit maclarda hep sönük kalmistir alex
wes ise tam bir liderdir
kilit maclarda hep takimini zafere tasiyan isim olmustur

Fanatik bir şekilde Galatasaraylıyım ama %100 objektif yorumlayacağım.
Bu şikecilerin Kadıköydeki maçlarda en büyük özelliği hakemleri inanılmaz baskı altına alıp,topu hep rakip takımın sahasında oynamışlardır.O kadar baskıya ister istemez maç içnde sayısız pozisyon buluyorsun.Alex de şikecilerin 1.2.3. opsiyonu olduğu için haliyle daha çok gol atıyordu.Kendisi ayrıca hırsızların kralıdır.Ufak bir müdahale ile ya faul bekler ya da penaltı :)
Alexi övenlere bütün samimiyetimle soruyorum.Bana Alexin avrupada bir tek maçını söyleyebilecek var mı?İki değil,üç değil,sadece 1 maç.
Türkiye liginde bu kadar başarılı olan Alex,avrupanın herhangi 2. sınıf takımlarından hiç teklif aldı mı?Alex 1980lerin topçusudur.Türkiye'de başarılı olmasının en büyük nedenlerinin birisi hakem bozuntularıdır.2003-2011 arasında şikecilerin altın çağını(şike ve hakemleri-tff'yi baskı) yaşadığını da unutmayalım.

inter,chelsea,sevilla,psv maçları ilk aklıma gelenler.

hangi büyük maci kazandirmis peki
2006 denizli rezaleti
5 1lik bizim soktugumuz mac
1 1 biten ts maci bursa rezaleti
kadikoydeki sampiyonlugumuz
dandik maclarda istatistik kasmak disinda bir tane basarisini söyleyin bana
ayni burak gibi sürekli yalandi bu da
güya büyük futbolcu

Öyle ya da böyle fener'e katkısı büyüktü adamın. Ayrıca derbilerde de 21 gol atmış. Daha ne yapsın? Örnek gösterdiğin maçların sorumluluğunu da tek başına bir futbolcuya yüklemek doğru değil. Şimdi biz de ŞL'de maç kazanamadık, sorumlusu Sneijder mi?

bizim mahalle takiminda habird die bi cocuk her mac istisnasiz 5 ila 6 gol atar idi, katkisi sneijder'la kiyaslanamaz bu baglamda innit

Manu'daki Falcao mu GS'deki Burak mı?

Abi Alex ile Hagi kiyaslamaya ne gerek var, direk Alex daha iyi de kurtul :oley: hatta kralex de bile

Neden bizim oyuncular hep zorla alexle kiyaslaniyor? Hagi vs alex, lincoln vs alex, elano vs alex, misimovic vs alex, sneijder vs alex yeter artik. Gidin Diego, Özer hurmaciyi kiyaslayin baska oyuncularla

Öyle ya da böyle fener'e katkısı büyüktü adamın. Ayrıca derbilerde de 21 gol atmış. Daha ne yapsın? Örnek gösterdiğin maçların sorumluluğunu da tek başına bir futbolcuya yüklemek doğru değil. Şimdi biz de ŞL'de maç kazanamadık, sorumlusu Sneijder mi?

aga tamamen ezildigin maclarda ronlado olsa bir sey yapamaz elmayla armutu karistirmayalim
benim saydigim tüm maclar hemen hemen kafa kafaya giden maclardi
yani birisinin kilidi acmasi gerekiyordu
o anlarda her zaman bir lider oyuncu sazi eline alir ve takimini zafere tasir
bunu zamaninda hagi hep yapiyordu simdi de wes yapiyor
ama alex neredeyse hicbir zaman yapamadi bunu

Sneiijder ile Hagi'yi kıyaslayalım Alex gibi küçük takım topçusunu ne yapacağız?

Geri
Üst Alt