Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.585
- 9.878
- 2.068
Aralarındaki gerginlik bizim aleyhimize olurSançez yarın alvarezin hakkından gelecek mi hırs yapıp çok merak ediyorum
Belki o laftan sonra uyuşuk uyuşuk oynamayı bırakır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aralarındaki gerginlik bizim aleyhimize olurSançez yarın alvarezin hakkından gelecek mi hırs yapıp çok merak ediyorum
Belki o laftan sonra uyuşuk uyuşuk oynamayı bırakır
City gs maçında haaland kendisinin 5.takımının 8. Golünü attıktan sonra okanlaHoca Sorloth bu sezon Haaland'ın önünde mi dedi
Ne yapmak istemektesin Haaland bize 5 atsın diye kızdırma peşinde misin
NiyeAralarındaki gerginlik bizim aleyhimize olur
Kolombiya Arjantin maçını kastediyorsun fakat Sanchez de ciddi bir düşüş var, Alvarez bizi haşat eder hırs yaparsa
Bizim mactan sonra 10 tane pirzola asip poz verdirecek bu gidisle.Hoca Sorloth bu sezon Haaland'ın önünde mi dedi
Ne yapmak istemektesin Haaland bize 5 atsın diye kızdırma peşinde misin
m∃kat tehdit altında gibi heis @Nedim Elkoparan
simone tokatlamak liv de ki keli manu da ki keli tokatlamaya benzemez görücez hocalığını okan hoca şimdi.liverpool maçından daha zor bir maç
simone tokatlamak liv de ki keli manu da ki keli tokatlamaya benzemez görücez hocalığını okan hoca şimdi.
Okan Buruk mu Simione miOynattığı futbol bazen kısır olsa da Simeone çok beğendiğim bir hoca.
Sadri kim, Samet?Hemen yenelim de gidelim demişler
Socrates zehirlenerek öldü, Nietzsche halüsinasyonlar görerek öldü, Baggio ayakta öldü, Sadri açıklamaları okurken öldü.
EvetSadri kim, Samet?
Ya sen nerden geldin yineDiego Simeone çok sevdiğim bir teknik adam. Okan Hocama olan sevgimi zaten herkes biliyor. Harika bir rekabet olacak kesinlikle yarın akşam.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi