Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Yasin 26, böyle ucuz seylerden mi zevk aliyorsun. Keske 'BU IYI NOKTA' diyecegine teknik tartismalardan zevk alsaydin.An Itibari ile Hakan Delikanli![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin 26, böyle ucuz seylerden mi zevk aliyorsun. Keske 'BU IYI NOKTA' diyecegine teknik tartismalardan zevk alsaydin.An Itibari ile Hakan Delikanli![]()
![]()
Yasin 26, böyle ucuz seylerden mi zevk aliyorsun. Keske 'BU IYI NOKTA' diyecegine teknik tartismalardan zevk alsaydin.
Bunun sebebini sorabilirmiyim? 1.60lik oyuncuya 3 kafa golü yediren oyuncu Kjaer mesela. Neye göre diyorsun?
Kasimpasa macinda Adem Büyük (1.67) dogru kafa vursa golü yediriyordu, kacirdi adami cok ucuz sekilde.Pozisyon almasını bilen, topları risk alamdan uzaklaştırmayı akıl edebilen, sıkı bir savunma oyuncusu kendisi.
Ozm bu konuda anlasamayacagiz.
Kjaer bana böyle defansif bir takimda hata yaparak Bundesliga zamanlarini hatirlatiyor. Tek karsi ciktigim nokta bu: Kjaer ligin en iyi stoper denilecek kadar iyi degil.
Bu degerlendirmeyi adaletli bulmuyorum. Sen buluyorsan acikladin saygi duyarim. Ben farkli düsünüyorum. Önünde o kadar defansif oyuncu var, sen hala bu hatalari yap.
Gecen hafta 1.60'lik oyuncuya yine kafa golü attiyordu Kasimpasa'da.
Yaptırdığı penaltıyı Hakan Balta yaptırmaz. Yaptığı pas hatasını da yapmaz.
Yav hehe Hakan yapmaz.
Ayrica Simon Kjær degil, Hasan Ali Kandirim o pas pozitionda napiyor acaba? Kendini nereye saklamaya calisiyor.
Defans derinliğinde öyle riskli pas yapılmaz. Yaptırdığı penaltı zaten komedi ya. Hakan Balta'yı geçtim halı sahada stoper oynayan adam öyle penaltı yaptırmaz. Haftada bir halı sahada top oynuyorum, stoper. Ben dahi bu fizik ve kondisyonumla öyle saçma sapan bir penaltı yaptırmazdım. Sırtı dönük adamı öyle lak diye indirmek ayrı bir kafanın ürünü.
Hali saha topcusu oldugunu ve prof. futbolcularla mi karsilastiriyorsun gercekten? Iyi bende Seria 5 futbolcusuyum, sag bek ve defans oynuyorum.
Penaltiya bisey demiyorum, aptalca evet, yere dusecek gibiydi zaten ayaga takilmis.
Verdigi pas seninle sabaha kadar tartisirim, bir bek asla oyle kayip olmamisi gerekiyor, Simon Kjær pasi attigi an Hasan Ali nerde duruyor bi izle derim ben, sonra top ona dogru gidince nereye gidiyor bi izle bidaha pozitionu. Net olarak bek hatasi, takim hatasi, Simon Kjærnin hatasi degil. Kjærnin o pozitionda iki tane secenegi var sadece o da Hasan Ali'ye vermek veya tribunlere atmak.
Yapmış olduğu hatanın saçmalığına dem vuruyorum. Kjaer'in yapmış olduğu hataları bizim takımda kim yapabilir mesela Semih. Onu da bu şekilde hararetli savunacağını zannetmiyorum açıkçası.Semih de teknik olarak Kjaer gibi kötü bir stoper, top kullanamaz. O da bugünkü gibi saçma bir penaltı yaptırabilir. Geçen seneki Astana maçı mesela. Benzer pozisyonlar bile sayılabilir hatta. Hakan ve Chedjou defans derinliğinde öyle bir hata yapmaz. İkisi de çok iyi top kullanan stoperler mesela.
Serdar mı?Serdar> Hakan > Kjaer > chedjou