Simon Kjær Resmen Fenerbahçe'de!

An Itibari ile Hakan Delikanli :D :D

icJDGHv.gif
Yasin 26, böyle ucuz seylerden mi zevk aliyorsun. Keske 'BU IYI NOKTA' diyecegine teknik tartismalardan zevk alsaydin.

Pozisyon almasını bilen, topları risk alamdan uzaklaştırmayı akıl edebilen, sıkı bir savunma oyuncusu kendisi.
Kasimpasa macinda Adem Büyük (1.67) dogru kafa vursa golü yediriyordu, kacirdi adami cok ucuz sekilde.
Welliton gibi kisa bir oyuncu 2 gol atti Kjaer'in yer aldigi savunmaya karsi.
Batalla ayni sekilde.

Üst üste yapilan hatalar bunlar, bu dediklerine pek uymuyor.

Teknik yorumum çok fazla da uzatmadan.

Chedjou : no kademe anlayışı

Kjaer : vasat / vasat üstü kademe anlayışı

Kjaer kötünün iyisi. Finishing yorum babam. Futbol bukadar basit

Ozm bu konuda anlasamayacagiz.

Kjaer bana böyle defansif bir takimda hata yaparak Bundesliga zamanlarini hatirlatiyor. Tek karsi ciktigim nokta bu: Kjaer ligin en iyi stoper denilecek kadar iyi degil.

Bu degerlendirmeyi adaletli bulmuyorum. Sen buluyorsan acikladin saygi duyarim. Ben farkli düsünüyorum. Önünde o kadar defansif oyuncu var, sen hala bu hatalari yap.

Gecen hafta 1.60'lik oyuncuya yine kafa golü attiyordu Kasimpasa'da.

renktaş ched ve kjaer al birini vur ötekine ikiside aynı bok hakan balta en iyi stper ligin

Sahada yine müthis b.ktan isler cikariyor.

Ligimizin en iyi stoperi (!)

Türkiye'nin stoper seviyesi kötü olduğu için evet en iyisi bu olabilir.
Ama buda bir ölçü değil. Kötünün iyisi işte bencede.

Ya bu adami zaten bosuna kovalamadilar Wolfsburg gibi dandik bir takimdan. Avrupa capinda bir stoper degil.

Ancak bizim ligimizde iste süper muhtesem stoper falan derler. Mesela bizim Chedjou armut bu da yarim armut iste. CL de AL de öperler iste.

Yaptırdığı penaltıyı Hakan Balta yaptırmaz. Yaptığı pas hatasını da yapmaz.

Yav hehe Hakan yapmaz.
Ayrica Simon Kjær degil, Hasan Ali Kandirim o pas pozitionda napiyor acaba? Kendini nereye saklamaya calisiyor.

Defans derinliğinde öyle riskli pas yapılmaz. Yaptırdığı penaltı zaten komedi ya. Hakan Balta'yı geçtim halı sahada stoper oynayan adam öyle penaltı yaptırmaz. Haftada bir halı sahada top oynuyorum, stoper. Ben dahi bu fizik ve kondisyonumla öyle saçma sapan bir penaltı yaptırmazdım. Sırtı dönük adamı öyle lak diye indirmek ayrı bir kafanın ürünü.

Defans derinliğinde öyle riskli pas yapılmaz. Yaptırdığı penaltı zaten komedi ya. Hakan Balta'yı geçtim halı sahada stoper oynayan adam öyle penaltı yaptırmaz. Haftada bir halı sahada top oynuyorum, stoper. Ben dahi bu fizik ve kondisyonumla öyle saçma sapan bir penaltı yaptırmazdım. Sırtı dönük adamı öyle lak diye indirmek ayrı bir kafanın ürünü.

Hali saha topcusu oldugunu ve prof. futbolcularla mi karsilastiriyorsun gercekten? Iyi bende Seria 5 futbolcusuyum, sag bek ve defans oynuyorum.
Penaltiya bisey demiyorum, aptalca evet, yere dusecek gibiydi zaten ayaga takilmis.
Verdigi pas seninle sabaha kadar tartisirim, bir bek asla oyle kayip olmamisi gerekiyor, Simon Kjær pasi attigi an Hasan Ali nerde duruyor bi izle derim ben, sonra top ona dogru gidince nereye gidiyor bi izle bidaha pozitionu. Net olarak bek hatasi, takim hatasi, Simon Kjærnin hatasi degil. Kjærnin o pozitionda iki tane secenegi var sadece o da Hasan Ali'ye vermek veya tribunlere atmak.

Hali saha topcusu oldugunu ve prof. futbolcularla mi karsilastiriyorsun gercekten? Iyi bende Seria 5 futbolcusuyum, sag bek ve defans oynuyorum.
Penaltiya bisey demiyorum, aptalca evet, yere dusecek gibiydi zaten ayaga takilmis.
Verdigi pas seninle sabaha kadar tartisirim, bir bek asla oyle kayip olmamisi gerekiyor, Simon Kjær pasi attigi an Hasan Ali nerde duruyor bi izle derim ben, sonra top ona dogru gidince nereye gidiyor bi izle bidaha pozitionu. Net olarak bek hatasi, takim hatasi, Simon Kjærnin hatasi degil. Kjærnin o pozitionda iki tane secenegi var sadece o da Hasan Ali'ye vermek veya tribunlere atmak.

Yapmış olduğu hatanın saçmalığına dem vuruyorum. Kjaer'in yapmış olduğu hataları bizim takımda kim yapabilir mesela Semih. Onu da bu şekilde hararetli savunacağını zannetmiyorum açıkçası. :)Semih de teknik olarak Kjaer gibi kötü bir stoper, top kullanamaz. O da bugünkü gibi saçma bir penaltı yaptırabilir. Geçen seneki Astana maçı mesela. Benzer pozisyonlar bile sayılabilir hatta. Hakan ve Chedjou defans derinliğinde öyle bir hata yapmaz. İkisi de çok iyi top kullanan stoperler mesela.

Yapmış olduğu hatanın saçmalığına dem vuruyorum. Kjaer'in yapmış olduğu hataları bizim takımda kim yapabilir mesela Semih. Onu da bu şekilde hararetli savunacağını zannetmiyorum açıkçası. :)Semih de teknik olarak Kjaer gibi kötü bir stoper, top kullanamaz. O da bugünkü gibi saçma bir penaltı yaptırabilir. Geçen seneki Astana maçı mesela. Benzer pozisyonlar bile sayılabilir hatta. Hakan ve Chedjou defans derinliğinde öyle bir hata yapmaz. İkisi de çok iyi top kullanan stoperler mesela.

Hakanin gecen mac yaptigi sacmaliga ne diyorsun peki? Adamin kirmizi kart görmesi gereken bir pozition vardi kendisi sacmaladigi. Ben burda Kjærnin advukati olarak gelmedim, bende Kjæri begenmiyorum, ama gelipde bana Hakan Balta Kjærnin yaptigi hatalari yapmaz diyemezsiniz.
Kjær zaten Danimarkadada cok tepki görüyor su son zamandir. Bana kalsa ligin en iyi stoperi Chedjou'dur.

Aurelien Chedjou neyse buda o hiçbir farkı yok tam bir leş

Serdar> Hakan > Kjaer > chedjou

Geri
Üst Alt