Simon Kjær Resmen Fenerbahçe'de!

herkesin dilinde de genç oyuncu var la havleee yav bende gencim banada ödeyin o zaman o kadar parayı ayrıca genç dediğiniz adam 26 yaşında, millet genç diye cl de 17 yaşşındaki ocukları oynatıyor işte genç buna denir.

Chedjou'dan daha iyi değil bence.

Bu değil de asıl Maicon'u alırlarsa iyi iş olur. GG-Maicon-Kjaer-Caner önlerinde Topal ve kaleyede sağlam bir yabancı gelirse takımın savunma yönü baya sağlam hale gelir.

İyi geçirmişler.

Biz en iyi defans seçildiği sene Chedjou'yu 6.3 Milyona aldık. Kjaer çok net kazık umarım zararlı çıkarlar.

Bonservisi makul bence. Kjaer kalite bir stoper ve 26 yasında.

İi transfer yaptılar.

Umarım S.Aziz'i almak gibi bir mllık etmeyiz. Hani Cl'ye direk katılan bir takım olarak Kjaer'den daha kalitesini getirmemiz gerekir.

ben egemenden fazlsını vereceğine inanmıyorum..Umarım Maiconu almazlar alves-kajer 2'lisi hızlı forvetlere karşı haşat olur

Yıllık 3-3.5 milyon civarı alacakmış sanırım bu paraya çok daha iyilerini alabilirdi Fb. Dominguez'i iyi ki almadılar o çok daha iyi bir stoperdi.

İyi para vermişler ama güzel transfer. Ligde iyi iş yapar.

ben egemenden fazlsını vereceğine inanmıyorum..Umarım Maiconu almazlar alves-kajer 2'lisi hızlı forvetlere karşı haşat olur

m.topal arkayı ii kapatıyor. hani onuda hesaba katmak lazım. maicon'u almazlarsa bir degisiklik olmaz.

....gg(sener)...alves....kjaer(kadlec)....caner(h.ali)

............................m.topal............

kalite bir kaleci alırsalar defansları süper lig şartlarında taş olur. fb'nin defansta sorun yasayacagını düsünmüyorum.

bakalım merkez ve kanat transferleri nasıl olacak, ona göre genel bir değerlendirme yaparız ama su anda savunmaları bizden kaliteli.

FB'li kardeşlerimiz şöyle iyi böyle iyi diye kendilerini teselli edebilir fakat bu değerinin en az 2 katı maliyete geldiği gerçeğini değiştirmiyor.

Lille, iki stoperi 15'e okuttu helal olsun. :) Oradan alınacak adam Marko Basa aslında, gerçi 33 oldu.

Basa yı alsak Ujfalusi etkisi yaratır.

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Holy_Diver - 17.06.2015 00:19
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Kızacaklar bana belki ama Kadlec in stoper oynadığından 1 gram + koyamayacak.

luciano tarzı adam lazımdı bize yine yanlış transfer cuvalla para yine cope [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
Yeşil - 17.06.2015 08:28
Guiza´dan daha büyük bir kazık‚ vatana millete hayırlı olsun.
İşin içinde başka bir iş var‚ yoksa insan böyle bir kazığı yiyecek kadar aptal olamaz.
Bırak Aziz Bey´i‚ yönetimde kim var kim yoksa istifa etmeli.
Bu saçma transferden anlıyorum ki‚ Fenerbahçe ciddi ciddi kuşatma altında...

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
ErkutDeSouza - 16.06.2015 17:27[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
bos.gif

gelmeee [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

...

bunlar maaslari niye bildirmiyorlar? hem tdnin hemde bunun. bu ne abi

pislik atmaya gerek yok talibi olan bir futbolcu iyi transfer ama elit diyeceğimiz bir oyuncu değil bir yada iki düzey altı bir oyuncu kjaer

kadlec stoper olarak en iyi adamlariydi bence
allahtan pek kullanmadilar orada

Geri
Üst Alt