Simon Kjær Resmen Fenerbahçe'de!

denayer > semih + kjaer+ dany'nın hızı

bence fernandao daha genç ve maliyetsiz olduğu için kabul edilebilir zira o hayvanlığıyla anadolu takımlarına iş yaparda

bu 2 transfer büyük fiyasko

29 Sanirsam. Bİrde buna bonservis verdiler. 5 milyon euro gibi. Yanilmiyorsam tabi. Yedek için Weboda iş yapardi.

Jose > Ozan
Denayer > Kjaer

Fiyat performans olarak bakarsan moral bozucu onlar için.

Bu adamı chedjou ile kıyaslamak saçmalık

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon bireysel hatadan yedirdigi 3. gol ve 1 kirmizi kart var. Sözde ligin en iyi stoperi.

Simdi bunu diyen en az 100 kisi var forumda, 1 kisi cikip konusmaz bu hatalari. Hala ligin en iyi stoperi der. Ölü taklidi yapin bakalim.

Biri de 90 dk izlememistir su adami, medya'ya göre yorum yapiyorlar Sinan Engin'i dinleyip.

Bu sezon bireysel hatadan yedirdigi 3. gol ve 1 kirmizi kart var. Sözde ligin en iyi stoperi.

Simdi bunu diyen en az 100 kisi var forumda, 1 kisi cikip konusmaz bu hatalari. Hala ligin en iyi stoperi der. Ölü taklidi yapin bakalim.

Biri de 90 dk izlememistir su adami, medya'ya göre yorum yapiyorlar Sinan Engin'i dinleyip.
Chedjoudan çok daha iyi

ben aldığı paraya göre yorum yaparım , kjaer aldığı paranın hakkı performans veriyor mu?

hayır.

e , o zaman tartışmaya yer var mı?

Harikulade 1 stoper olmasada, STSL'nin en iyi 2.stoperi demekte sakınca görmüyorum.

1-Sn. Aurelien Chedjou beyefendi
2-kjaer

Kjaeri bende beğenmiyorum okadar da chedjou dan çok daha iyi stoper kesinlikle. Tartışılmaz bir gerçek bu benim gözümde açıkçası.

buda fransadan gelmedimi nen kavgasını yapıorsunuz

Ya elalemin stoperinden bize ne. Kjaer mi olsun dedik keşke Chedjou yerine.

Herifin amacı provakasyon. Küfür etmeden herkesin beynine küfrediyor.

İyi geçineyim, düzelir diyorum. Hala nota kafa devam.

Banane fenerin stoperinden

Ben kendi stoperime bakarim

Chedjou stoper mi,tabiki hayir

ben kjaer en iyi stoper demiyorum kardeşim genelleme lütfen ona göre mention yap

wolfsburgtan kovulan bi adam kjaer

cedju yerine bu bizde olsaydı dünkü maçı 0-3 kazanırdık.

Lille 2 dandik stoperini Türk kulüplerine fahiş fiyata kaktırmıştır.

Hangisinin daha iyi olduğu konusuna gelirsek pek farkları yok.Kjaer azıcık önde gibi.

Geri
Üst Alt