- 27 Ocak 2010
- 59.384
- 30.992
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bravoyok ya bu fenerin oyuncularını kral yapma sevdası bizim taraftar için bir ritüel haline geldi. Ozan tufan için ağlayanlar, ayı fernandao için yas tutanlar vardı. Hey gidi günler hey.
Hakan Delikanlicedju yerine bu bizde olsaydı dünkü maçı 0-3 kazanırdık.
isminin Hakan Degisik olarak degistirilmesini talep ediyorumBu sezon bireysel hatadan yedirdigi 3. gol ve 1 kirmizi kart var. Sözde ligin en iyi stoperi.
Simdi bunu diyen en az 100 kisi var forumda, 1 kisi cikip konusmaz bu hatalari. Hala ligin en iyi stoperi der. Ölü taklidi yapin bakalim.
Biri de 90 dk izlememistir su adami, medya'ya göre yorum yapiyorlar Sinan Engin'i dinleyip.
Kjaer kotu olunca Ched'in berbat oldugu gercegi degisiyor mu?
Bu sezon bireysel hatadan yedirdigi 3. gol ve 1 kirmizi kart var. Sözde ligin en iyi stoperi.
Simdi bunu diyen en az 100 kisi var forumda, 1 kisi cikip konusmaz bu hatalari. Hala ligin en iyi stoperi der. Ölü taklidi yapin bakalim.
Biri de 90 dk izlememistir su adami, medya'ya göre yorum yapiyorlar Sinan Engin'i dinleyip.
Bir dakika dur. Bunu haftalardir yazan benim. Cikarmiyim simdi mesajlarimi. Bu mesajinin anlami nedir simdi? benim düsüncemi bana niye anlatiyorsun?Gol yedirmesi bir stoperi kotu yapmiyor delikanli. Istesen bir ac bak Real Madrid'deki Pepe kac penalti yaptirmis kac kirmizi kart gormus kac gol yedirmis. Sen gol yedirmeyen stoper ariyorsan hayel dunyasinda yasiyorsun demektir.
Bir dakika dur. Bunu haftalardir yazan benim. Cikarmiyim simdi mesajlarimi. Bu mesajinin anlami nedir simdi? benim düsüncemi bana niye anlatiyorsun?
Ligin en iyi stoperi diyorlar, onu aciklasinlar. Ben bu sisirmelerine karsiyim.
daha az hata yaptığı için iyi stoper demeleri normal değil mi senceBir dakika dur. Bunu haftalardir yazan benim. Cikarmiyim simdi mesajlarimi. Bu mesajinin anlami nedir simdi? benim düsüncemi bana niye anlatiyorsun?
Türkiye ligin en iyisi kjaer ama olabilir gerçekten hakan. Okadar iyi olmasından kaynaklanan bir durum olmaz buda. Ligimizin kalitesi bu stoper konusunda baya kötü seviyede bence.Bir dakika dur. Bunu haftalardir yazan benim. Cikarmiyim simdi mesajlarimi. Bu mesajinin anlami nedir simdi? benim düsüncemi bana niye anlatiyorsun?
He simdi iste kabul etmek istemedigim noktaya geldik.Kotu stoperde degil Delikanli bizim Chedjou'da 1000 gomlek daha ustun bir stoper ne yaptiginin farkinda en azindan Chedjou ise her mac ayni fiyasko adamdaki ciddiyet hic yok.
Önünde 3 defansif orta saha oynarken bu hatalari yapmasi onu en iyi stoper mi yapiyor? Nedense bu adam Bundesliga'da rezil oldu kadro disi kaldi ama.daha az hata yaptığı için iyi stoper demeleri normal değil mi sence
He simdi iste kabul etmek istemedigim noktaya geldik.
Ben dedigim gibi Chedjou Fransa'da da izledim, burda da. Tüm Fransa gibi bende begendim, Türkiye'de farkli.
Simdi sen futbol adina hangi adaletle Kjaer Chedjou dan 1000 gömlek daha iyi diyebiliyorsun? Adamin önünde 3 tane defansif orta saha, yaninda Skrtl oynuyor.
Kjaer-Ozan-Topal-Josef-Skrtl
Biz nasil oynuyoruz peki? Chedjou ve Balta'nin önünde Selcuk ve Bilal gecen sezon, bu sezon Bilal yerine Tolga.
Iyi niyetle soruyorum, adaletli mi sence bu degerlendirme?
ben övmüyorum kardeşim zaten kjaeri wolfsburgtan kovuldugunu biliyorum zatenÖnünde 3 defansif orta saha oynarken bu hatalari yapmasi onu en iyi stoper mi yapiyor? Nedense bu adam Bundesliga'da rezil oldu kadro disi kaldi ama.