- 27 Ocak 2010
- 59.384
- 30.993
- 3.523
ve hakan sonunda bütün foruma karşı. sanırım bugece kaybeden taraf ebediyete intikal edecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozm bu konuda anlasamayacagiz.Adeletlidir kardesim diger senelerdede gorduk Chedjou'yu Tolga iyi oynuyor Orta Sahanin dinamosu. Orta Sahada bu seneye bakilirsa biz Fenerbahce'den daha cok pas yapip top tutabiliyoruz buda stoper mevkisinin rahatlamasi demek ama yine Chedjou ayni Chedjou tam bir fiyasko.
Ozm bu konuda anlasamayacagiz.
Kjaer bana böyle defansif bir takimda hata yaparak Bundesliga zamanlarini hatirlatiyor. Tek karsi ciktigim nokta bu: Kjaer ligin en iyi stoper denilecek kadar iyi degil.
Bu degerlendirmeyi adaletli bulmuyorum. Sen buluyorsan acikladin saygi duyarim. Ben farkli düsünüyorum. Önünde o kadar defansif oyuncu var, sen hala bu hatalari yap.
Gecen hafta 1.60'lik oyuncuya yine kafa golü attiyordu Kasimpasa'da.
Hepsi gelsin, güvenimiz tam. Ama cogu X IYIDIR NOKTA diye cevap verince yazacak birsey bulamiyorum.ve hakan sonunda bütün foruma karşı. sanırım bugece kaybeden taraf ebediyete intikal edecek
Hepsi gelsin, güvenimiz tam. Ama cogu X IYIDIR NOKTA diye cevap verince yazacak birsey bulamiyorum.
Sürekli benim Chedjou hakkinda ki yorumlarimi gözüme sokuyorlar.obaaaa. tehlikeli adamsın Hakan. korkulur senden. takipteyim reiz
Sürekli benim Chedjou hakkinda ki yorumlarimi gözüme sokuyorlar.
Halbu ki ben o kisilerin gecmis yorumlarimi bi hatirlatsam, mesela Amrabat, Bruma bunlarin 10% bile degil.. Ama iste öyle biri degilim. Sadece bunlar sürekli böyle yapinca bende dünden beri aynisini uyguluyorum.
Argümanli konusacak kisiler varsa ciksin karsima, haksiz kalmaya hazirim. Ama BU IYI NOKTA diyerek olmaz bu isler.
Sürekli benim Chedjou hakkinda ki yorumlarimi gözüme sokuyorlar.
Halbu ki ben o kisilerin gecmis yorumlarimi bi hatirlatsam, mesela Amrabat, Bruma bunlarin 10% bile degil.. Ama iste öyle biri degilim. Sadece bunlar sürekli böyle yapinca bende dünden beri aynisini uyguluyorum.
Argümanli konusacak kisiler varsa ciksin karsima, haksiz kalmaya hazirim. Ama BU IYI NOKTA diyerek olmaz bu isler.
Chedjou'nun Lille'deki bir macini bile izledigine inanmiyorum gelmis burada atip tutuyorsun tabi haberlerde duydun Chedjou'nun en iyi stoperi secildigini simdi kalkmis diyorsun tek ben begenmedim herkes begendi diye soyleniyorsun hepsi palavradan ibaret.
Monaco muChedjou'nun Monaco'daki bir macini bile izledigine inanmiyorum gelmis burada atip tutuyorsun tabi haberlerde duydun Chedjou'nun en iyi stoperi secildigini simdi kalkmis diyorsun tek ben begenmedim herkes begendi diye soyleniyorsun hepsi palavradan ibaret.
Monaco mu