Simon Kjær Resmen Fenerbahçe'de!

Hakan kırbacı almıştır şimdi eline. Monaco'dan saplayacak.

Her nerdesyde aga Fransanin en iyi stoperi secilmisti Hakanda ona dayanarak diyor iyi stoper diyor yaw :D :D
Fransa ligindeki sezonluk performansı burada oynadığı oyun için kıstas değilki zaten.

İsterse Avrupa'nın en iyi stoperi seçilsin bizde başarısız oldu, önemli olan da bu hala da başarılı değil. Beklentimizi karşılamıyor, 2.5 milyon euro maaşı da haketmiyor.

Fransa ligindeki sezonluk performansı burada oynadığı oyun için kıstas değilki zaten.

İsterse Avrupa'nın en iyi stoperi seçilsin bizde başarısız oldu, önemli olan da bu hala da başarılı değil. Beklentimizi karşılamıyor, 2.5 milyon euro maaşı da haketmiyor.

Bir gazete tarafından seçildi sadece sezon karması için.

Resmi bir durum değil öyle. Aysal sağolsun reklam sevdiği için öyle anons etti herkes de yedi.

CHEDin eski eseri kalmamis, yoksa boyle dangalak dangalak hatalar yapmazdi, gayet iyi stoperdi. Kjær baska bir lig ama.

edit: Hakan Delikanli bey kjærda zamaninda danimarka liginde en iyi stoper secilmisdi

Son düzenleme:

Bende onu diyorum iste bizde tutturamadi ama Hakan'nin Kjaer'i kotulemsi ve Chedjou'yu ovmesi tuhaf degil mi :)

CHEDin eski eseri kalmamis, yoksa boyle dangalak dangalak hatalar yapmazdi, gayet iyi stoperdi. Kjær baska bir lig ama.

edit: Hakan Delikanli bey kjærda zamaninda danimarka liginde en iyi stoper secilmisdi

Duymasi olm bunu Hakan simdi Kjaer'e tek beni en iyi stoper demiyorum herkes diyor demeye baslar :D :D

Ne chedjou yılın Stopperi oldu nede melo İtalya da bidon topçu seçildi. İkiside yalan haber chedjou ayın Stopperi seçildi bir kaç kere hepsi bu. Her gazete kendi kafasına göre birini seçiyor zaten.

Fransa da yılın Stopperi olacak ve 6 milyon a satilacak??

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Izlemedigimi düsünüyorsan yapacak birsey yok. Iste bu tutumu ben ciddiye almiyorum ki. Ben sana simdi ne cevap vereyim? Izleyip izlemedigimi nasil kanitlayayim.

Yeri gelmis Chedjou'nun Aubameyang gibi oyuncu ile ikili mücadelesini anlatmis biriyim ben burda korner sonrasi. Bak bakalim onun 1 görüntüsü net'te varmi. Ben nerdeyse 4 senedir Lile maclarini kacirmamaya calisiyorum.

Ama bak konu degisti yine. Argüman bulamayinca konu degistiriyorsunuz, benim söylediklerimi bana uyguluyorsun birde. Medya'ya göre konusan sizlersiniz yahu, ben sürekli medya manipülasyonuna gelmeyin diye konular aciyorum.

Chedjou'nun bir dönem en iyi stoper seçilmesine dönemlik performansının yanında katkı yapan diğer bir olay da Ibrahimovic'e attığı çalımdır. Çok yankı buldu Fransız basınında. Marseille'den bizzat bildiriyorum.

tumblr_mhcc3qw6Ml1rtequ6o1_500.gif

Şu adamı ciddiye alıp konuşmaya falan çalışmayın kendisini futbol otoritesi falan sanıyor zavallı.

La dün Kjaer olsa maçı alırdık diye 40 kişi yazdı. Şimdi herkes teker teker öyle bir şey demediğini teyit etmenin peşinde. :asd22:

Bizim yazılı ve görsel medyada bugüne kadar ufak tefek 1-2 eleştiri dışında Chedjou hakkında olumsuz tek haber görmedim de duymadım da.

Bazı mesajlarda buram buram ırkçılık seziyorum.

Geri
Üst Alt