Simon Kjær Resmen Fenerbahçe'de!

O da iyi bir stoper değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bence serdar fena bir stoper degil. Sakatligini tamamiyle atlatip formuna kavusursa gelecek yillar icin iyi birisini bulmus oluruz. Yaninada Ujfa gibi birisi( Barzagli? ) ile inanilmaz bir ikili olurlat

1.sınıf olsa tr ye yedirmezler zaten çöpün teki avrupa arenasında

Bence serdar fena bir stoper degil. Sakatligini tamamiyle atlatip formuna kavusursa gelecek yillar icin iyi birisini bulmus oluruz. Yaninada Ujfa gibi birisi( Barzagli? ) ile inanilmaz bir ikili olurlat
Boşuna ümitlenme. Bomboş bir adam.

Semih den belki bir tık daha iyidir, ki aralarında o kadar ahım şahım bir fark da yok bence. Serdar Semihe göre biraz daha sert o kadar yani.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Serdar mi Chedjou dan iyi :D

Kjaer'li saymiyorum..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Musapi yaptigi siralamadan oturu kiniyor ve 1 almanci list yapmanin vakti geldigi dusunuyorum!
Hakan >Adem >Hacı Fatih >Murhan >Musap

Romanya deplasmanının çok önemli olduğuna dikkat çeken Kjaer, ''Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na katılmak çok istiyoruz. 2014 ve 2016'daki turnuvalarda diğer takımlar oynarken, bizim maçları evimizden takip etmemiz çok kötüydü. Bunu tekrar yaşamak istemiyorum.'' dedi.

Kjaer, Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi hakkında da konuştu. Danimarka'nın kaptanı, ''Romanya'ya karşı oynadığımı hatırlamıyorum. Ancak artık onların Gheorghe Hagi gibi futbolcuları yok. Onun gibisi gelmedi. Genç bir takımları var. Biz de öyleyiz. Kadromuzu genç futbolcular üzerine kurduk.'' şeklinde konuştu.

Geri
Üst Alt