Sinan Bolat Galatasaray'da

yahu maliyet hesabı yapanları bukadar küçümsemeyin. adamları bi anlamaya çalışın neden bukadar dert ediyorlar kendilerine.

bu sene şu finansal fair play denen şeyden ucuz kurtulduk. bunun üstüne absürd bi şekilde yenilenen (iyileştirilen) sözleşmelerde ortada.

henuz ortada sponsorda yok.

seneye cl yi tehlikeye atmak istemiyor maliyeci yaftası yapıştırdığınız arkadaşlar.

eyv. para yönetimi konusunda başkana bende güveniyorum ama bişeylerinde iyi gitmediğinin farkındayız.

endişe etmekte herkesin hakkı var.

işler hiç de iyi gitmiyor osman başkan. bu paralar nedir öyle ya. iki kuruş fazla para kazanalım diye 3 aydır sponsorların kapısında yatıyoruz ama böyle gereksiz transferlere paraları saçıyoruz. forma sponsorundan 20 milyon euro gelse ne olacak. al işte hajroviç, salih dursun, eray ve bolat götürdü zaten o kadar parayı. şu paraları doğru yerlere harcayın arkadaş. kimse çıkıp da oynayan adamların aldığı paralara laf ediyor mu? musleraya, meloya, sinoya falan verilen paralar helali hoş olsun. ama bunlar nedir ya.

Eray'ın aldığı paradan sonra zerre şaşırmadım veya üzülmedim en azından kaleci diyebileceğimiz biri olduğu için olsa gerek. Hayırlı olsun keşke satın alma opsiyonuda olsaydı.

Eray'dan iyidir en azindan

Zaten en fazla 3-5 mac oynar

Yattigi yerden 1,5 milyon avro cok iiy para

Bana tüpcü yabanci sinirinin faydasini anlatabilir mi simdi?

Kötü topculara dunyanin paralarini sayiyoruz

işler hiç de iyi gitmiyor osman başkan. bu paralar nedir öyle ya. iki kuruş fazla para kazanalım diye 3 aydır sponsorların kapısında yatıyoruz ama böyle gereksiz transferlere paraları saçıyoruz. forma sponsorundan 20 milyon euro gelse ne olacak. al işte hajroviç, salih dursun, eray ve bolat götürdü zaten o kadar parayı. şu paraları doğru yerlere harcayın arkadaş. kimse çıkıp da oynayan adamların aldığı paralara laf ediyor mu? musleraya, meloya, sinoya falan verilen paralar helali hoş olsun. ama bunlar nedir ya.

yani deminde dediğim gibi para yönetimi konusunda başkana güvensemde burada maliyeci denilen düşünce yapısının yaşadığı korkuyu karamsarlığı aklı başında herkes yaşıyordur. senınde söylediğin şekilde 10 15m sponsorluk gelse insanlar o parayı kendi paralarıymış gibi 40 defa düşünerek harcamadıktan sonra yine çerez parası olup gidiyor. Allahverede bu yıl da öyle ya da böyle ffp olayını takılmadan atlatsak.

hayırlı olsun, başarılar diliyorum kendisine

Eray işi oldukça saçma oldu

ama finansal konuları bu kadar dert edeceğimize lisanslı ürünler alıp kulübümüze destek olmalıyız

kiralama ücreti ödemediğimizden dolayı gayet normal bir fiyat. Yerli bir kaleci gerekiyordu ve alındı. Başka kimi alabilirdik bedavaya. ya da gelen kaleci eray bile bu kadar alıyor demez miydi. o da bu fiyata gelirdi

işin muhasebe kısmını geçersek bence bu sene kalede rotasyon yapılmalı. Hatta muslera ile Sinan'ın oynayacakları maç sayıları birbirine yakın olmalı. tt arenadaki ve ligin alt sıralarındaki takımlar ile yapacağımız maçlarda Sinan oynamalı bence. sebebine gelirsek bu maçlarda zaten top kalemize 1-2 kez geliyor ve onlar da gol olursa oluyor. Bu maçlarda sorun daha çok gol atamama oluyor. Yabancı sınırı da bi yönde kullanırsak daha iyi olur bence

edit:bu sene bir de şöyle bir şey var. Yüksek bonservis verip oyuncu almayacağız büyük ihtimal. üstüne de 6 milyonluk drogba gidince yıllık ücretler tavan yaptı.

Sinan iyi yedek kaleci lafım yok. Muhasebeci de değilimdir transfer konularında ama biz neden bu paraları bol keseden saçıyoruz anlamış değilim. Bu adam Kayserispor'da oynadı en son ötesi var mı?

hayırlı olsun, başarılar diliyorum kendisine

Eray işi oldukça saçma oldu

ama finansal konuları bu kadar dert edeceğimize lisanslı ürünler alıp kulübümüze destek olmalıyız

Oldu . Lisanslı ürünler alalım paralar yine hajroviç gibi ontivero gibilerine gitsin .

adam kayseride 500bin € alıyodu yarım sezon için

normal bence yıllık ücret

Drogba gibi bir oyuncu gitti, daha öncede Riera gitti... Bunlar toplam nerdeyse 8 Milyon avro kazaniyorlardi... Yahu birazcik akilli bir mali politika ile sadece 10-12 Milyon avro tasaruf edebilirdik. Ama gittik sözlesmesi bulunan oyuncularin bile sözlesmesine zam yaptik... Yedek oyuncusuna nerdeyse 1.5 milyon avro net, mesela Freiburg takiminda bu parayi brüt alan oyuncu bile yok nerdeyse...

Bu kulübün parasini kim yiyor ? Akil var mantik var, FFP yakamizdayken hic bir sekilde yillik ücretlere dikkat etmiyoruz... Maliyemizdeki insanlarin bu kadar aptal olabilecegine inanmiyorum... Bu isten kötü kokular geliyor...

Drogba gibi bir oyuncu gitti, daha öncede Riera gitti... Bunlar toplam nerdeyse 8 Milyon avro kazaniyorlardi... Yahu birazcik akilli bir mali politika ile sadece 10-12 Milyon avro tasaruf edebilirdik. Ama gittik sözlesmesi bulunan oyuncularin bile sözlesmesine zam yaptik... Yedek oyuncusuna nerdeyse 1.5 milyon avro net, mesela Freiburg takiminda bu parayi brüt alan oyuncu bile yok nerdeyse...

Bu kulübün parasini kim yiyor ? Akil var mantik var, FFP yakamizdayken hic bir sekilde yillik ücretlere dikkat etmiyoruz... Maliyemizdeki insanlarin bu kadar aptal olabilecegine inanmiyorum... Bu isten kötü kokular geliyor...

ahmet-cakar-turkiye-de-2-5-buyuk-var-5319787_4773_400.jpg

:D :D

Burada eleştiri konusu Sinan değil. Sinan'a madem bu parayı vermeyi göze aldık 6.lig kalecisi Eray'a o kadar parayı niye veriyoruz mesele bu. Geniş çerçevede ele alırsak finansal fair play mevzusu yine ayyuka çıkarsa o zaman burada eleştirdiğiniz hesap yapan adamlar gibi siz de hesap yapmaya başlarsınız. Diğer takımların maaş bütçelerini incelersek sıkıntı olduğunu rahatlıkla görebiliriz. En yakın örnek Demba Ba iki buçuk milyon alacak. Sözleşme yenilediğimiz Selçuk bu sezon iki yedi yüz elli alıyor. 30 küsür yaşına geldiğinde 3e dayanıyor bu para. Aynı sözleşme Burak için de geçerli. Zaten takımda Melo, Sneijder ve Muslera iyi para alıyor, hak ediyorlar orası ayrı konu. Bunlara artı olarak bir de Hamit var, Umut Bulut var. Deli gibi zarar ettiğimiz Hajrovic var. Benim cebimden mi çıkıyor sanki demek pek mantıklı değil.

750 portoya 750 sinana versek kimse ses etmezdi. Yuksek ucretlere katiliyorum fakat bu sinan icin gecerli degil

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fenerliler böyle düşünmüyor, krasice dağıtıyoruz diye forma almıyorlar mı? Adamlar daha yeni forma rekoru kırdı.

Onların en azından sponsorları falan var . Koç ve Ülker şirketleri korkunç paralar veriyorlar . Bizde öyle değil maalesef. Hem forma rekoru diye bir şey yok . Varsa bile geçen sene 425 bin forma ile biz kırdık .

Geri
Üst Alt