Sinan Bolat Galatasaray'da

Iyi bir yedek en azindan. Refleksleri iyi, bire birde fena degil. Ama 1.kaleci olacak düzeyde de degil.

Hayirlisi olsun. Eray´dan iyi oldugu kesin. Yerli kaleci alacaksak eger, cok alternatif de yoktu zaten. Yedek sonucta.

Kayseri küme düşmesine rağmen çoğu maçta ayakta kalan tek isimdi. Hayırlı olsun.

tapatalk

yahu maliyet hesabı yapanları bukadar küçümsemeyin. adamları bi anlamaya çalışın neden bukadar dert ediyorlar kendilerine.

bu sene şu finansal fair play denen şeyden ucuz kurtulduk. bunun üstüne absürd bi şekilde yenilenen (iyileştirilen) sözleşmelerde ortada.

henuz ortada sponsorda yok.

seneye cl yi tehlikeye atmak istemiyor maliyeci yaftası yapıştırdığınız arkadaşlar.

eyv. para yönetimi konusunda başkana bende güveniyorum ama bişeylerinde iyi gitmediğinin farkındayız.

endişe etmekte herkesin hakkı var.

Kesinlikle katılıyorum.

Ücretler çok şişik.

Şu takımda biraz Sneijder, Muslera ve Melo dışında bu ücretleri hak eden yok.

Normali

Wesley Sneijder- 3.5 Milyon Euro

Felipe Melo-3 Milyon Euro

Fernando Muslera 3 Milyon Euro

Burak Yılmaz 2 Milyon Euro

Selçuk Inan 2 Milyon Euro

Semih Kaya 1.5 Milyon Euro

Chedjou 1.5 Milyon Euro

Olcan Adın 1.2 Milyon Euro

Bruma 1.1 Milyon Euro

Amrabat 1.1 Milyon Euro

Alex Telles 1 Milyon Euro

Umut Bulut 800.000 Euro

Aydın Yılmaz 500.000 Euro

Koray Günter 500.000 Euro

Emre Çolak 500.000 Euro

Yekta Kurtuluş 500.000 Euro

Diğerleri : 500.000 Euro'dan az almalı.

Sinan Gümüş, Oğuzhan Kayar,Furkan Özçal, Eray İşcan, Sinan Bolat transferine verilen paralar inanılır gibi değil.

Süleyman Hurma: Galatasaray çok önemli bir transfer yaptı. Türkiye'nin en iyi kalecilerinden Sinan. Muslera'dan formayı alır

:trollfacce.gif:

Bir şeyi açıklığa kavuşturalım. Bu parayı Sinan a Porto verdi ve muhtemelen toplam maliyetini karşılayın Sinan ı alın dendi yani İster yıllık alacığının tamamını ister bir kısmı ve transfer parası verin. Bizde birinciyi tercih ettik. Aynı bizim Elmanderi Norwich e gönderdiğimiz gibi.

yemişim parasını şu hazırlık maçında yenen gol nedir aga ya ben olsam tutardım çuval gibi yuvarlandı adam topu içeri aldı boy pos herşey var yetenek yok erayı görmek istemiyorum.

Para konularına çok takılmam ama bencede yıllık ücreti çok yüksek.Ayrıca şunu anlamakta güçlük çekiyorum.Bu sene maddi açıdan sıkıntılı olduğumuz belli ki uefadan finansal fairplay konusunda uyarı aldık.Buna rağmen 3.kaleci erayın ücretini arttırmalar burak ve selçuğa verilen inanılmaz ücretler artı bu sözleşme.Bu adamların zaten var olan sözleşmeleri bile astronomikken sen bunlara üstüne zam yapıyorsun.Hayır sonrada basketbol gibi başarılı olduğumuz bir branşta 1-2 milyon dolar bütçe arttırımında bile bin takla atıyor yönetim.Anlamak çok zor.

Sinan Bolat transferine saha içi olarak bakıldığında gayet iyi transfer bence.Sinan bolat ligde çoğu maçta ilk 11 başlayabilir ki yabancı kontenjanını delmek için bu şart.Ayrıca yerli yedek kaleci alıyoruz sonuçta beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım.Hakan arıkan gündeme gelir herkes sallar,sinan bolat gelir herkes sallar.Kim gelecek allah aşkına yedek kaleci olarak.Zamanında şampiyonlar ligi tecrübesi yaşamış bir adam sonuçta ve ligde bir şekilde işimizi görür.Bence çok iyi transfer.

Para fln tartışılacak durumda değiliz.

Çoğu lig maçında mecbur kalırsak, sağ bek veya forvete yabancı koyma şansımız olacak.

Sinan

xxx-Semih-Koray-Telles

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Olcan

xxx

verilen para çok ama sinan bu sene en az 15-20 maçta kaleye geçer yani geçmeli. lig-kupa-avrupa derken 50 maç yapacaz. 2.kalecimizin iyi olması lazımdı. ayrıca anadolu maçlarında ofanstta daha çok yabancı kullanma şansı doğdu.

yapacak birsey yok ,eray nami diger torba bukadar para aliyorsa sinan da heralde eray dan az almiyacakti.

Geri
Üst Alt