Sinan Bolat Galatasaray'da

Bana sanki yavas yavas Muslera'yi yollamaya hazirlaniyoruz gibi geliyo.. Yoksa bizim yonetimin yapacagi is degil ikinci kaleci transferiyle ugrasmak falan, Aykut Ufuk'la yenilenir devam edilir diye beklerdim ben. Hangi dusunceyle olursa olsun iyi transfer bana gore

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Takimimiza hayirli olsun!

Bi zamanlar as kalecimiz yokken (zapata, leo franco, aykut, bi deli vardi ismi gelmiyor aklima simdi) Simdi as kalecimiz dünyanin sayili kalecilerinden, yedek kalecimiz bile güvenilebilir bir isim olmasi, islerin iyi gittiginin göstergesi.

Ama kötü taraf, kontrati yenilenen Eray in takima 3.kaleci olarak kalmasi! 3.kaleci alperen olabilirdi. Plansiz programsiz ilerliyor yönetim sanki :(...

Eger plan program olsa, gecen yilin sonunda masa ya oturulur. 1.kaleci: Muslera OK (satilma ihtimali üzerine Onur un menajeri ile ilk temaslar bile yapilir). 2.kaleci: Ne Ufuk ne Aykut ne Eray güven vermiyor, ücünü de postayalim yerine iyi bir 2.kaleci alalim (Ufu Aykut yollandi ve iyi bir 2.kaleci alindi AMA Eray ile niye yeni sözlesme imzalanir!!?? Anlamak güc). 3.kaleci: Genclerden birine sans verelim denmeliydi (Alperen mesela milli takimlarda oynamis bir genc, A takima cikmayi hak ediyordu)...

Neyse olan oldu :(

burda garip olan sinan bolatın sözleşmesi degil erayın sözleşmesi.u21 in kalecisini 3.kaleci yaparım eraya forma falan vermem.muslera zaten çogu maç oynar sinanla idare ederlerdi.eray ne alaka

Aynen!!! Yönetim iyi isler yaninda (Muslera ve Sinan i getirmek), sacmaladigi da oluyor (Eray a yeni kontrat imzalatmak gibi, üstelik 3.kaleci olacagi kesin iken!!)

Kimse maliyecilikten yapmaktan zevk almıyor...Öyle anormal paralar ödeniyorki bizde maaş olarak en rakamdan matematikten çakmayan taraftar bile işkillenir..

bir şeyler dönüyor kulüpte akılla izanı yok bu maaş ödemelerinin..

eraya verilen paralar, burak yılmazın 3 milyon Euroyu 33 yaşında garanti alacak olacak olması vs vs..

bana kimse herşey normal sen git yat diyemez..

30 yıllık GSARAY lıyım böyle maaş politikası görmedim..

30 yıllık Galatasaray'da ne zaman üst üste 2 sene CL'de gruptan çıkıp 3 sezon üst üste CL'ye direk katıldığını gördün? Eğer bazı başarılar kazanıyor ve bu başarıların daimi olmasını istiyorsan buna katlanacaksın. Ha diyorsan ki Avrupa ortalamasının üstünde maaşlar veriliyor futbolculara; onu da TFF'ye soracaksın.

Bizim sonumuz hic iyi görülmüyor. 2-3 seneye batariz, BAM üclüsü oyuncular ile dolusur takim. Hepimiz yine kafayi yeriz.

iyi güzel yedek kaleci olarakta maaş nedir yahu ? 1.3m avrupada as kaleciler almıyor

Hay allahım milli kaleciye 1.3 mil vermek olay oldu ya. Herhalde bu isle birebir uğraşan adamlar var kulübün başında dimi? Onlar mali durumu 9998888777 kere düşünür dimi? Evet mi? Tamam o zaman

Bu bollugun sonu kötü. Hoşgeldin aslanim.

ulen kayseriden isterse 10m euro alsın :D 1.3 çok fazla yedek için ama kiralık bedelsiz felan diyip sineye atacağız artık

sinan bolatı alacağımıza ligimizde oynayan yerli bir kaleciyi alsaydık daha iyi olurdu. Bu adam en son en zaman kaleye geçmiş ki.

iyi güzel yedek kaleci olarakta maaş nedir yahu ? 1.3m avrupada as kaleciler almıyor

avrupada kimse türkiyedeki kadar para almıyor... ayrıca burnei sultanı bile tarığa 6 milyon vermez... ülkemizde böyle bir dengesiz futbolcu piyasası var... zira yerli oyuncuya muhtaçsın... bunun içinde bu paraları istesen de istemesen de vereceksin...

avrupada kimse türkiyedeki kadar para almıyor... ayrıca burnei sultanı bile tarığa 6 milyon vermez... ülkemizde böyle bir dengesiz futbolcu piyasası var... zira yerli oyuncuya muhtaçsın... bunun içinde bu paraları istesen de istemesen de vereceksin...

gaz kaçağı yüzünden hep işte :42:

avrupada çoğu klüp max 2-3 oyuncusuna 2-3 m yıllık verir

bunun dışında ki yedeklere yıllık 500 bin €urodan fazlasını gözden çıkarmaz.

sinan portoda zaten 1 mil alıyormuş sanırım bu nedenle daha azını vermezdik.

porto'da akıllıymış tr ligine iteleyeceklerini biliyormuş adamlar

Olcandan sonra en önemli transferimiz bence. Çok iyi oldu. Muslera sakatlandıgında ahlar vahlar çekmeyecegim kendi adıma.

bakalım bi performansını görelim bazı maçlarda muslera dinlendirilebilir belki

Geri
Üst Alt