Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Ben belki bir şey yapamamış olsa bile Muğdat'ın mücadelesini bile daha takdire şayan buldum. Sanırım başka da bir şey söylemeye gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hocanın bir çok güven duyduğunu göstermeye çalıştığı oyuncudan esasen memnun olmadığını düşünüyorum. Dün akşam yaptığı açıklama da buna işaret ediyor, "sezon başından beri devamlı güvendiğimiz ve hayal kırıklığı yaratanlar".Biz beğenmiyoruz falan ama Terim beğeniyor gibi sanki.
sent via GSC
O lafı takımın yarısı için etse yeridir. Hepsi dökülüyor. Mesela en büyük hayal kırıklığı Mariano.Ben hocanın bir çok güven duyduğunu göstermeye çalıştığı oyuncudan esasen memnun olmadığını düşünüyorum. Dün akşam yaptığı açıklama da buna işaret ediyor, "sezon başından beri devamlı güvendiğimiz ve hayal kırıklığı yaratanlar".
bu çocuktan çok şey olacak
[en erkn 2 sene sonra uplayın bu mesaja had sormak için]
tüm gs camiasından özür dilerim
tüm gs camiasından özür dilerim
Dün maca gitmemen iyi oldu valla mac esnasinda dedim gitse zamanina yazik olacadi fln diye
ödev yaptım la harbHe zaten Berat atom parçalıyordu, vaktine yazık oluyor maça gidince heis.
He zaten Berat atom parçalıyordu, vaktine yazık oluyor maça gidince heis.