Sinan Gümüş

Her aksiyonu olumlu. Çocuk çatır çatır oynuyor, verilen şansları iyi değerlendiriyor. Yaşı da artık 20'ye gelmiş.

Bu adamı kaybedersek Hamza hocanın yüzündendir. Mutlaka üzerinde durulmalı.

Oynayacak bence artık ligde. Bi sure yedek baslar snra alır formayı.

Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Yine gördük ki ne Yasin ne cogumuzun beklentileri yüksek olan Olcan cok kötüler. Yasin de kapasite bu da ama Olcan gercekten ihanet ediyor kendine, ulan kac ay oldu hala bir tik yok.

Umarim bu ikisi oyuna girecegine/ oynayacagina Sinan oynar da piril piril bir genci kazanmis oluruz. Görüyorsunuz Almanya da 3.ligde oynayan cocugun ne kadar iyi futbol oynadigini bizim hazirci "armut pis, agzima düs" tayfaya göre.

sinan konusunda sizin kadar olumlu düşünmüyorum ben, büyük potansiyel ama türkiyede kendini geliştirebileceğini zannetmiyorum. yinede forma giymeli nedense bizim klüp bonservis vermediği futbolcuyu kolay kolay oynatmıyor gelenek halini aldı bu saçmalık

Bu çocuk olacak gibi ama hamza hoca ligde oynatır mı orası meçhul.

Tıpkı Bruma gibi sürekli çalım peşinde biraz daha basit oynamalı.

Oynatılmayacaksa kiralansın en azından tecrübe kazanır ama ilk 11 şartı konulmalı.

Sinan kesinlikle üzerinde durulması gereken bir isim..
Yani adam bağıra bağıra ben topçuyum diyor..
Etkilenmiyor değilim..
Hamza hocanın futbol hayatının sonlarına gelmiş Umut'u bence kızağa çekip Sinan'a daha çok süre vermesi gerektiğini düşünüyorum..

Umarim bu ikisi oyuna girecegine/ oynayacagina Sinan oynar da piril piril bir genci kazanmis oluruz. Görüyorsunuz Almanya da 3.ligde oynayan cocugun ne kadar iyi futbol oynadigini bizim hazirci "armut pis, agzima düs" tayfaya göre.

Kendini fazla kaptirmissin Beyaz futbola cancagizim.

Sinan fizik ve atletizim olarak Gökhan Töre´den sonra gördügüm en iyi türk kanat oyuncusu. Kendisini gelistirdigini fark ettim, ilk geldiginde bu kadar güclü degildi. Oyun icerisinde tercih sorunlari var, ancak bu yasta bir genc icin normal. Daha dogrusu bu tecrübede, cocuk daha profesyonel maca cikmadi nerdeyse. Ciddi söylüyorum, eger Sinan anadolu takimina gitseydi söyle Kayseri tadinda, su an 8 Milyon avro gibi rakamlar konusulurdu. Ama gelismesi icin oynamasi lazim. Olcan´in bu kilo ile kadroya bile girmemesi lazim verene kadar. Kanat oyuncusu böyle davul gibi olmaz arkadas. Yasin´de 27 yasinda zaten, o oynayacagina Sinan oynasin...

Sneijder, Bruma, Sinan, Pandev, Emre Colak tadinda bir hücum hatti iyi olur aslinda... Burak´da sakat su an, Hamza hoca oynatsin bu cocuklari...

bu çocuk oynarsa agalardan birinin maç başı ücreti silinecek.pek sanmıyorum buna müsade edeeklerine

Sinan Gümüş her maç kadroda olmalı ve yavaş yavaş ilk 11'e monte edilmeli. En çok neye yanıyorum biliyor musunuz? Sinan Bursaspor'da ya da Eskişehirspor'da falan oynasa şu anda bizimkiler peşinden koşuyordu ve bu takımlar da muhtemelen 7-8 milyon euro istiyor olurdular. Elimizde bedava aldığımız bu kadar kaliteli bir oyuncu var, üstelik yerli. Ama biz hala futbol hayatı bugün yarın bitecek Hamit'i, Umut'u oynatıyoruz.

Adam piyasaya çıkalı 1 ay oldu piyasaya çıkaran da Hamza hoca oldu ama gene Hamza hocaya atarlanmalar var.
Nasıl bir kafa yapısıdır bu ya ? Allah akıl fikir versin.

Olcan obezi, Tarik ve Yasin amatörüne toplam 12 milyon verildi. üçüde yedek kulübesinden öte geçemeyecek kapasitede. Varliklariyla yokluklari bir. Külliyen zararlar.

Ama Sinan bedava gelmesine ragmen üçünün toplamindan fazla is yapiyor. Anadolu çakallarindan oyuncu alan TD'de Baskan'da çapsizdir. Çok net bu yani. Bizi çapsiz TD'lerle Baskanlar bitirdi. Düzgün birileri yönetse bu kulübü Sinan gibi 2-3 oyuncu daha bulurduk Almanya'dan.

Topla adam eksiltmesi,driblingi,fizik gücü ve şutlarını çok beğendim.Böyle yetenekli bir futbolcunun kazanılması gerektiğini düşünüyorum.En çokta beğendiğim özelliği ikili mücadelelerde sağlam durması,yıkılmaması.Eğer kendini biraz daha geliştirirse Gökhan Töre den daha iyi bir kanat oyuncusu olur.Artık U21 liginde değil A takımla maçlarda oynatılması lazım.

birden futbolcu göğe çıkarılmaz arkadaşlar.
hemen ilk 11e yazanlar bile olmuş, sinan iyi yetenekli futbolcu ışık var ama fenerbahçe taraftarı gibi olmayın. onlarda salih 2 gol atınca havalara giriyorlardı.
sinan bizde sürekli ilk 11 oynaması için 1 sene anadoluda kiralık sürekli oynaması lazım.

Lig maçlarında kenarda, kupa maçlarında ise a takımda olması lazım. Maç yapmadan olmaz. Oynayıp tecrübe kazanacak. Hataları varsa onları görüp düzeltecek. Tam eğilip bükülme zamanı...

Geri
Üst Alt