Sinan Gümüş

bu arada yasi olmus 21.
daha genc zanediyordum. bu yasdan sonra kunlanmayacaksin sinani ne zaman kunlanacaksin sormak gerekir.
hepsini gectim, hamiten eksigimi var bu delikanlinin ?

hamza hatalarını gören bi adam.sinan için de pişmanlık duyuyo bence.artık gerekeni yapar inşallah.

Ne yalan söyleyim Sergen bence tam tersi, hatalarindan ders cikarmiyor. Genclerbirligi maci ile basladi bu sorun, oyuna müdaheleri ile cok bekliyor kenardan. Bunun yüzünden de golü yedik Genclerbirliginden.

Bu hatasini hala görmedi ve degisiklikler icin cok uzun süre bekliyor hoca. Bence en büyük hatasi bu.

Yedek bekleyerek taktiksel eksiklerini kapatamaz zaten.

Kafaya bak arkadas, sen oynatta ne eksigi varsa kapatsin adam. Oynamadan futbolu nasil ogrenecek bu adam hoca?

Ne yalan söyleyim Sergen bence tam tersi, hatalarindan ders cikarmiyor. Genclerbirligi maci ile basladi bu sorun, oyuna müdaheleri ile cok bekliyor kenardan. Bunun yüzünden de golü yedik Genclerbirliginden.

Bu hatasini hala görmedi ve degisiklikler icin cok uzun süre bekliyor hoca. Bence en büyük hatasi bu.
hamzanın düzeltmesi gereken bu zaten.hatasını görüyo ama düzeltmekte geç kalıyo.oyuncu değişiklikleri sorunu çözülür zaman içinde.acaba sinanı oynatırsam gollleri kaçırır,tepki alır..tepki alırsa morali bozulur falan diye mi düşünüyo ...

yani risk diye mi düşünüyo sinanı acaba...tuhaf.

Pandev'i,Yasin'i falan sırtına alıp koşar Sinan, o derece yere sağlam basıyor.

Yedek bekleyerek taktiksel eksiklerini kapatamaz zaten.

Kafaya bak arkadas, sen oynatta ne eksigi varsa kapatsin adam. Oynamadan futbolu nasil ogrenecek bu adam hoca?

Ülkedeki antrenörlerin kafa yapisi ne yazikki bu yönde. Genclere eksikleri oldugu icin sans vermezler ama bu genclerin oynamadan o eskiklerini nasil kapatacagini da anlamazlar. Bunu anlamiyorum arkadas, her ülkede catir catir oynatiyorlar gencleri. Bir tek bizde oynatmadan 50 kere düsünüyorlar.

Tribünde oturarak mi gelisecek bu cocuk, dandik U21 liginde oynayarak mi gelisecek? Adam 7 mac kacirmis U21 liginde ama yine de 3 gol fark ile gol krali. Herseyi anlatan bir tablo.

Sinani bursa macindaki bir posisyondaki benciliginden dolayi sildi hamza hoca galiba simdilik.
Sneijdere geriye pass verecegene ben atarim abi diyerek kalecinin üstüne nisanlamisdi maalesef.

Sinani bursa macindaki bir posisyondaki benciliginden dolayi sildi hamza hoca galiba simdilik.
Sneijdere geriye pass verecegene ben atarim abi diyerek kalecinin üstüne nisanlamisdi maalesef.

Umutun, Burakin kac tane öyle pozisyonu var bencillikten atamadiklari. Bir pozisyon ile adam silinmez Fatih. Ben düsünüyorum düsünüyorum bu cocuga niye sans vermedigini anlamiyorum bir türlü.

sinan o golü atabilirdi de...ama sinan normalde bencil bi futbolcu değil.hamzanın aklı orda kaldı belki de...biraz acı çektiriyim dedi sinana..ama fazla sürdü bu.

Umutun, Burakin kac tane öyle pozisyonu var bencillikten atamadiklari. Bir pozisyon ile adam silinmez Fatih. Ben düsünüyorum düsünüyorum bu cocuga niye sans vermedigini anlamiyorum bir türlü.

iyide onlar 1 forvet ki bencil olmalilar.
ama daha önemlisi onlarin agirligi, kariyerleri var sinana göre. Sinan kenidisini düsündü orda, bencilik yapti, takimi degil kendi kariyerini o an düsündü diye cikarta bilir hoca.
umut ve burak kariyerleri zaten az cok beli yani. ince detay .

Pandev'i süs diye yedege aliyor. Dostlar alişverişte görsün misali. Bu çocugu suçu ne. İyi oynamazsa şansini degerlendiremezse tutunamaz gider zaten. 21 yaşinda bu herif oynamasi lazim. Hamza Bey yine show yapiuor.

iyide onlar 1 forvet ki bencil olmalilar.
ama daha önemlisi onlarin agirligi, kariyerleri var sinana göre. Sinan kenidisini düsündü orda, bencilik yapti, takimi degil kendi kariyerini o an düsündü diye cikarta bilir hoca.
umut ve burak kariyerleri zaten az cok beli yani. ince detay .

Vallah Fatih yemisim onlarin kariyerini agirligini. Her futbolcuyu ayni degerlendireceksin, yoksa kimse senin samimiligiine inanmaz, ki bende Hocanin her futbolcumuzu ayni degerlendirdigini hepsine ayni gözle baktigina hayatta inanmiyorum.

Sinani da Buraki da ayni degerlendireceksin, yok biri evladimiz kral biri de dis kapinin gurbetci mandali diye bakmiyacaksin. Sinan orada kendini düsünüp de ne yapicak golü düsünüyordu cocuk. Umutun Burakin 100 tane pozisyonu var bencillik den gol olmayan.

Aklima bir pozisyon kazindi ki onu asla unutmayacagim. Gecen sezon Arenadaki Kasimpasa maci. Umut kaleci ile karsi karsiya mac 0:1 ve yaninda bombos Berk Ismail duruyor. Umut ne yapti? Kaleye kötü bir sut cekerek koskoca pozisyonu, golü, macin esitlenmesini ve muhtemelen maci cevirmemizi mahfetti. Üstüne üstün dahi hocamiz Mancini hemen o pozisyondan sonra Berk Ismaili oyundan aldi,Berki cezalandirir gibi halbuki Umut kazmasinin cikmasi gerekirken. Umut o pasi verseydi belki yeni bir oyuncu kazanacaktik, cünkü o golün verdigi motivasyon ve özgüven ile hem Berk Ismail öne cikacakti hemde biz ona daha cok sabir ile yaklasacaktik.

Biraz baska yerlere gittim ama kisaca Hamza hocanin dedigini düsünecegini sanmiyorum cünkü bence mantiksiz birsey.

Vallah Fatih yemisim onlarin kariyerini agirligini. Her futbolcuyu ayni degerlendireceksin, yoksa kimse senin samimiligiine inanmaz, ki bende Hocanin her futbolcumuzu ayni degerlendirdigini hepsine ayni gözle baktigina hayatta inanmiyorum.

Sinani da Buraki da ayni degerlendireceksin, yok biri evladimiz kral biri de dis kapinin gurbetci mandali diye bakmiyacaksin. Sinan orada kendini düsünüp de ne yapicak golü düsünüyordu cocuk. Umutun Burakin 100 tane pozisyonu var bencillik den gol olmayan.

Aklima bir pozisyon kazindi ki onu asla unutmayacagim. Gecen sezon Arenadaki Kasimpasa maci. Umut kaleci ile karsi karsiya mac 0:1 ve yaninda bombos Berk Ismail duruyor. Umut ne yapti? Kaleye kötü bir sut cekerek koskoca pozisyonu, golü, macin esitlenmesini ve muhtemelen maci cevirmemizi mahfetti. Üstüne üstün dahi hocamiz Mancini hemen o pozisyondan sonra Berk Ismaili oyundan aldi,Berki cezalandirir gibi halbuki Umut kazmasinin cikmasi gerekirken. Umut o pasi verseydi belki yeni bir oyuncu kazanacaktik, cünkü o golün verdigi motivasyon ve özgüven ile hem Berk Ismail öne cikacakti hemde biz ona daha cok sabir ile yaklasacaktik.

Biraz baska yerlere gittim ama kisaca Hamza hocanin dedigini düsünecegini sanmiyorum cünkü bence mantiksiz birsey.

algi olarak farkli düsünceye kapila bilir hoca demeye getirmek istedim aslinda.
onlarda ayni sinanda ayni ama o posisoynda bencilik yapan sinan olunca kendisini düsündü diye cikarta bilir hoca.
kariyerini düsünürek. kendi cikarlarini takiminkinden daha önemli oldugunu düsünmüs ola bilir hoca.
burak da pek düsünmez bunu mesela veya umuta, oysaki tabiki belkide onlar kendilerini düsündükleri posisyonlar olmusdur ama adamlarin kariyerleri oturmus sinan göre. bir sey ispatlamalarina gerek yok oakdar sinana göre.
hocanin algisi bu yönde olmus ola bilir sinanda yani.

Galatasaray
İSTATİSTİK | Sinan Gümüş, U21 takımıyla #Balıkesirspor karşısında hat-trick yaparak 14. maçında 17. golünü attı.

yüzsüz gibi yazmışlar birde. madem o kadar iyi, kadroya alın adamı

U21 takiminda gol atmasi cok mu onemli ?

Hamza hoca en cok teklif aldiklari oyuncunun Sinan oldugununsoylemisti madem oynatmayacaktik yollasaydik kiraya.

Sinan da Bruma gibi kötü hoca ve teknik ekibin kurbanı olacak gibi.

Hamza Hoca iyi sinyaller vermiyor bu anlamda.

Oynatmayacağı pandevi çöp umutu 18'e alıp da seni A2 de çürütenler utansın

Hamza beyin elinde körelip gidecek. Yazık.

Geri
Üst Alt