Vallah Fatih yemisim onlarin kariyerini agirligini. Her futbolcuyu ayni degerlendireceksin, yoksa kimse senin samimiligiine inanmaz, ki bende Hocanin her futbolcumuzu ayni degerlendirdigini hepsine ayni gözle baktigina hayatta inanmiyorum.
Sinani da Buraki da ayni degerlendireceksin, yok biri evladimiz kral biri de dis kapinin gurbetci mandali diye bakmiyacaksin. Sinan orada kendini düsünüp de ne yapicak golü düsünüyordu cocuk. Umutun Burakin 100 tane pozisyonu var bencillik den gol olmayan.
Aklima bir pozisyon kazindi ki onu asla unutmayacagim. Gecen sezon Arenadaki Kasimpasa maci. Umut kaleci ile karsi karsiya mac 0:1 ve yaninda bombos Berk Ismail duruyor. Umut ne yapti? Kaleye kötü bir sut cekerek koskoca pozisyonu, golü, macin esitlenmesini ve muhtemelen maci cevirmemizi mahfetti. Üstüne üstün dahi hocamiz Mancini hemen o pozisyondan sonra Berk Ismaili oyundan aldi,Berki cezalandirir gibi halbuki Umut kazmasinin cikmasi gerekirken. Umut o pasi verseydi belki yeni bir oyuncu kazanacaktik, cünkü o golün verdigi motivasyon ve özgüven ile hem Berk Ismail öne cikacakti hemde biz ona daha cok sabir ile yaklasacaktik.
Biraz baska yerlere gittim ama kisaca Hamza hocanin dedigini düsünecegini sanmiyorum cünkü bence mantiksiz birsey.