Sinan Gümüş

Hamza hocanın elinde kaybolup gidecek.

Sinan yine attı 6-0.

20.golüne ulasmis oluyor böylece.

Amaç sadece şampiyonluk olduğu için Hamza Hoca'nın da Albayrak'ın da tek amacı elit kesimi(selçuk-burak-umut-olcan-yekta) küstürmemek.Bu isimler mutlaka ilk 11'de veya 18'de bulunmalı.Öyle ya da böyle adamların aylık maçbaşı kazançları 100bin lira civarında.Yıllık milyon euro garanti para alsalar da 100bin lira boru değil :)
Bu arada ne Hamza Hoca'yı ne de Albayrak'ı eleştirmiyorum bu konuda.

bu hafta burak yılmaz oynatılmayacaksa onun yerine başlasın umuttan daha kötü olamaz

Bu performansı A Takım'da göstermesini zaten bekleyen yok ama Umut'a bu kadar güvenilen bir yerde aynı şansı Sinan'ın bulamaması hakikaten olacak şey değil. Umut'tan daha eksik ne yapabilir diye düşünüyorum, cevabını bulamıyorum.

B-DfvcwCcAIDUg2.jpg

:hat:

Bunu burakla cift forvet koyucan leblebi gibi gol atarız

Manisa maçında 11 çıkmaması skandal olur..Hadi ligde 11 oynatmıyorsun bari 18'e al yedek forvet veya skorer kanat olarak kullanırız...Umut-Brumadan faydalı olacağı garanti

abi az çok vucuttan anlarım.

adamda safi güç var. yani vucut çalışıp yapmamış çalışarak yapsa sakatlık sonrası ani güc kaybı yaşayabilir ama genetik olunca bu tarz adamlara kondisyon yüklemesi ve geliştirmesi kolay oluyor Allah vergisi fiziki güç var Üstelik hızlı.

Genelde hızlı adamların fizik gücü zayıf olur ama adam omuz omuza yıkılmıyor ve sol ayağı füze gibi zaten u21 de kendi yaşıtlarıyla çocukla oynar gibi oynuyor sanırsın mahalle maçı abisi zaten adamda topcu tipi var..

Ya şu adam form tutsa ligi donunda sallar bu kadar diyorum. Koy sol kanada sinanı arkasına olcanı. Sağ kana da yasin ligi öttürelim.
Burak

Sinan - S10 - Yasin

Selçuk - Hamit

Olcan - Koray - Chedjpu - Sabri

Muslera
250px-Sinan_G%C3%BCm%C3%BC%C5%9F.JPG

Bu adama maç formu kazandırıp takımla biraz öz güven yükle şu oyunun aynısını bizim leş ligde çok rahat oynar.

https://www.youtube.com/watch?v=xkl-SabMyOM

Son düzenleme:
Akşam oynarsa inşallah iyi değerlendirir. Klas oyuncu olacak Sinan.

Geri
Üst Alt