Sinan Gümüş

Sinan karakter olarak her hareketiyle Burak'ı anımsatıyor . İstediği pasları alamayınca , oyuna çabuk küsüp , bunun etkisiyle top gelince bencilleşebiliyor . Pandev ve Olcan'dan bi kaç kere çok etkili olacağı yerlerde toplar alamayınca çizgiye inip kendi vurmayı denedı Pandev'e kesmek yerine.

Onun haricinde teknik olarak kuvveti , oyun görüşü ve oyun zekası iyi ama düşündüklerini yapabilmesi için daha hızlanması , süratlenmesi gerekiyor biraz ağır kalabılıyor her zaman bu acıgı fızıgıyle kapatamaz.

Sinan kanat forvet oynamayı seviyor belli ki, hoca da onu kanat forvet oynatıyor fakat o pozisyonda yeterince başarılı olamaz. Acilen santrafor olarak oynamaya başlaması lazım.

Sinan tam bir second striker kanatta randıman vermez çünkü ortası ve pası çok iyi değil terse atsak orada da müthiş şutlar çıkarıcağı şüpheli

Bir şeyler yazmaya çalışıyorum ama olmuyor bu türlü. Burası Türkiye aslan parçası sadece yetenek değil, sahadışında da aktif olman gerekiyor.

İsteksiz gördüm 14 Mart'ta oynanan Başakşehir U21 maçında.

Bu adam bizim takimdaki cogu oyuncuya göre süper fizikli bir adam.. Sivas'ta falan oynasa 10M verip alirdik.

Kaan Baysal var PSV den aldık ne oldu garibanın akibeti
Birde Adili Endoğan; Avrupa'da geleceğin yıldızlarından olabilir gözüyle bakılıyor

Kasımpasa'ya gol atmıs U-21'de.Hamza bu cocugu harcıyor,yazık günah yav.

Yazik gercekten cok üzülüyorum bu cocuga. Pandev süs diye kadroda duruyor, Umut'a hic birsey söylemiyecegim zaten, Tarik falan derken bu cocuk niye sans bulmuyor A takimda gercekten anlamak mümkün degil.

Hamza bir defa aciklama yapmisti, "taktiksel eksiklikleri" varmis Sinan'in. Ulan adama sormazlar mi Umutun,Tarikin taktiksel anlayislari var mi sanki?? Biri deli dana gibi kosuyor, öbürü de daha nerede duracagini bilmiyor. Yazik ya gercekten cok yazik, hakkini yiyorlar bu cocugun. Tas gibi kanat oyuncusu iste, yikilmiyor da hemen ikili mücadelelerde.

Oynatmayacaktin da niye kiraya yollamadin be Hamza??

Yazik gercekten cok üzülüyorum bu cocuga. Pandev süs diye kadroda duruyor, Umut'a hic birsey söylemiyecegim zaten, Tarik falan derken bu cocuk niye sans bulmuyor A takimda gercekten anlamak mümkün degil.

Hamza bir defa aciklama yapmisti, "taktiksel eksiklikleri" varmis Sinan'in. Ulan adama sormazlar mi Umutun,Tarikin taktiksel anlayislari var mi sanki?? Biri deli dana gibi kosuyor, öbürü de daha nerede duracagini bilmiyor. Yazik ya gercekten cok yazik, hakkini yiyorlar bu cocugun. Tas gibi kanat oyuncusu iste, yikilmiyor da hemen ikili mücadelelerde.

Takimin basinda bir Alman hoca olsaydi bu cocuk parlamisti ve ilk 11e monte etmisti yavas yavas Hamza hoca Fatih Termin izinden gidiyor.
Herseyi ben bilirim hesabi.

Umut ile Buragin sözleşmelerinde oynama zorunlulugu var zannedersem.

Sinan'dan ikinci golde geldi hattrick yapacak galiba yine :D

Edit: Yavuzhan atmis ikinci golu :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt