Sinan Gümüş

hamza'nin hocaligi iste , sen adami oynatma , colak denen terimden torpilli zubbeyi koy haftalardir oyuna bunu yedek birak ..

sonrada su capsiz heriflerin yorumlarini oku forumda

Adami oynamadan kral yaptiniz simdide bir pozsyonla tahttan indirionuz
Gscde bir oyuncu daha tarihin tozlu saidelerini boyladi huh

Genç bir adamdan doğru pozisyon almasını, defansa yardım etmesini ve ya bitirici olmasını beklemek haksızlık olur burası tamam.Ama en iyi yaptığı şeyi beklemek hakkımız ve yapamıyorsa eleştirmekte hakkımız.Arda 19 yaşında iken kondisyonu sıfırdı,defansa yardım etmezdi, yavaş oynayarak pozisyonları öldürürdü, şutu yoktu ama çalımı her zaman vardı.Bu sayede arkasında duruldu.Şimdi Sinan'ın arkasında hangi beklenti ile duralım?

Taraftarın Umut yüzünden abarttığı bir oyuncu ben genç felan anlamam Molde'nin oyuncusu bile topu 70 metre sürüp topa miss gibi vuruyor golü atıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş forumca hangi oyuncunun üstüne titresek patlıyor

Oynatmiyor oynatmiyor gelmis kadiköy da oyuna sokacagi tutuyor adamin... Üstellik orda faul yoktu, galiba ggönül kendi yere atmisti ve faul cikarmisti.

şurda topa vurup gitmeye çalışmak yerine soluna çekse vaziyet ortada, 2 fenerli vs yasin-burak-sneijder , geriden koşan da bi tek topal var o da sinana doğru koşuyor yani öbür tarafa yetişmeleri imkansız, ah be oğlum

yRz9qy.jpg

heycanlandı,ordan gidip gol de atabicek bi futbolcu

Bu çocuk normalde orda sırtına alırda gider o adamı.

O kadar yetenekli

Amaaaaaaaaaaaaaaaa

Sen bu çocugu oynatmazsan ona güvenmezsen oda maalesef kendine güvenini yitirir ve istediklerini yapamaz..

Bu çocuk iyide oynasa kötüde oynasa ilk 11 oynamalı.

Sabriye Bilale tanıdıgın şansı ettiğin tahammülü nie bu çocuga gömstermiosun anlamıyorum...

GS ın geleceği sabri mi bilal mi yoksa Sinan mı ?

Diyorum ya bu çocugun babası olsam devre arasında posta koyardım

Hakikaten bu Sinan konusu ilginç. Her önemli maçta (Atletico, Astana, Fener vs) oyun giderken kurtarıcı diye giriyor fakat görece olarak daha kolay maçlarda piyasada yok.

şurda topa vurup gitmeye çalışmak yerine soluna çekse vaziyet ortada, 2 fenerli vs yasin-burak-sneijder , geriden koşan da bi tek topal var o da sinana doğru koşuyor yani öbür tarafa yetişmeleri imkansız, ah be oğlum

yRz9qy.jpg
Hala şu pozisyonda aklım,basıp geçse ki o süratı var ,sola çekip pas çıkarsa 2 ye 2 yakalıcaz,şu pozisyonu gol yapsak lig fener için bitmişti büyük ihtimal.

Adama öyle bi yük yüklüyo ki o duyguyu iyi bilirim sahaya eğer ''bi şeyler yapmam lazım'' diyerek son 10-15 dakikada girerseniz ve de 20 li yaşların başındaysanız hiç bir halt yiyemezsiniz ki hele de şu maçta. Hamza Köroğlu göremiyo bunu futbolcu psikolojisinden bi haber daltarak.

Tam aynı pozisyon değil ama Burak geçen sene Bjk'ye bu tip gol atmıştı. Orada arkana bakmadan basıp gideceksin. Sneijder gibi hızlı olmayan biri olsa anlarım ama Sinan ne olursa olsun orada basıp gitmeliydi.

Gençlik diyelim.

Aslında bu,Tarık ve Koray gibi adamları vereceksin kiralık olarak Hagi'nin takımına.Burada oturacaklarına Romanya 1.liginde tecrübe kazanacaklar.Ücretlerini biz ödeyeceğiz tabii.

Aslında bu,Tarık ve Koray gibi adamları vereceksin kiralık olarak Hagi'nin takımına.Burada oturacaklarına Romanya 1.liginde tecrübe kazanacaklar.Ücretlerini biz ödeyeceğiz tabii.

Ligdeki en az yabanci oyuncusuna sahip iki takimdan birinden bahsediyoruz, Hagi´nin orada Romen futboluna yeni yildizlar yetistirme hedefi var.

Ligdeki en az yabanci oyuncusuna sahip iki takimdan birinden bahsediyoruz, Hagi´nin orada Romen futboluna yeni yildizlar yetistirme hedefi var.

Birkaç genç de bize kazandırsa iyi olurdu.Ayrıca Cernat,Nicolita gibi kaşarlar da oynuyor.Demek ki şampiyonluk hedefi de var.

Bu çocuk normalde orda sırtına alırda gider o adamı.

O kadar yetenekli

Amaaaaaaaaaaaaaaaa

Sen bu çocugu oynatmazsan ona güvenmezsen oda maalesef kendine güvenini yitirir ve istediklerini yapamaz..

Bu çocuk iyide oynasa kötüde oynasa ilk 11 oynamalı.

Sabriye Bilale tanıdıgın şansı ettiğin tahammülü nie bu çocuga gömstermiosun anlamıyorum...

GS ın geleceği sabri mi bilal mi yoksa Sinan mı ?

Diyorum ya bu çocugun babası olsam devre arasında posta koyardım

Umutu unuttunmu yoksa sabri ve bilalın yanında koymayacak kadar umut yeteneklimi :)

Geri
Üst Alt