Sinan Gümüş

Alper'e topu kaptırdığı pozisyonda fena küfür ettim. Doğrudur.

Ama yine de üstünde durulmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkes oraya öyle bir yaziyor ki, sanki kötü oynayan oyuncunun, direk kesik yedigi bir takimmisiz gibi. Kimse Aydin Yilmaz gibi, sans ayagina gelince, degerlendiren bir oyuncu olmasin. Daha ilk lig macindan itibaren, ve hatta yillar sonra bile, hic hazirlanmadigi dönemlerde, hic yoktan, birden girip kilüp tarihini degistiren islere imza atmistir.
Ancak bu bir kriter degil...

Hamzaoglu zamaninda oynatmayarak, Sinan´in özgüveni yüksek oldugu zamanlari bosa harcadi. Tam gazi cikmisken, simdi yavas yavas oynatmaya basladi. Sinan o sprinte cikarken, cok fazla düsündü.

birde bu olay var. Alper´de cok hizli ve agresif bir oyuncu. Vitor akilli bir is yapti, FB tam saha yüklenirken, son dakikalarda Alper´i, bu gibi kontr ataklari engellemesi icin oyuna soktu. Orada farkli bir oyuncuyu yakalasaydi, her türlü siyrilirdi o pozisyonda, ki o pozisyonda fazla düsünmekten isini yapamadi. Sola cekseydi, goldü muhtemelen, ama 90. dakikada o karari verebilecek kadar hazir degildi maalesef.

Son düzenleme:
Ah be çocuk o pozisyonda geri çekip atağın yönünü değiştirmek ya da basıp gitmek çok mu zordu? Gerçi şansına hem hızlı hem de oyuna yeni girmiş Alper denk geldi başka bi fenerli olsaydı alamazdı o topu zaten kondisyonları sıfır 60'dan sonra pilleri bitiyor. Yine de tereddüte düşmemesi lazım o tarz pozisyonlarda...

Sana laflar hazırladım sinan gümüş

Oğlum aslanım sen bugün oyuna girmişsin benim haberim yok inanırmısın. Topla biraz kendini sonradan oyuna giren veteran futbolcular gibiydin bugün. 20 yaşında bir adam sahaya girdiğinde çılgın atması gerek farkını belli etmelisin sakın ha düz açık alan futbolcusu olma ki biz seni hızlı bir futbolcu bilirdik o meziyetini de yitirmişsin zaten gördüğüm kadarıyla kağnı gibisin yemin ediyorum.

Bruma ile ayni duruma düstü maalesef, artik oda özgüvenini yitirmis bir yetenek. Hamza hoca Umut´a harcadigi enerji, ve emegin yarisini bu evladimiza ayirsa, bu durumda olmazdi.

Son düzenleme:
Bruma ile ayni duruma düstü maalesef, artik oda özgüvenini yitirmis bir yetenek. Hamza hoca Umut´a harcadigi enerji, ve emegin yarisini bu evladimiza ayirsa, bu durumda olmazdi.

Bruma yine potansiyelini belli ediyordu ara ara topu alıp kopuyordu.Sinanın Inter maçındaki deparları haricinde öyle ahım şahım top oynadığını görmedim.Yinede destekliyorum umarım kendini bulur

Hamza yavas yavas koreltiyor bu cocugun yeteneklerini

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma yine potansiyelini belli ediyordu ara ara topu alıp kopuyordu.Sinanın Inter maçındaki deparları haricinde öyle ahım şahım top oynadığını görmedim.Yinede destekliyorum umarım kendini bulur

Bruma yetenek olarak cok degisik bir kalibre, ben Türkiye´deki A2 maclarini ciddiye almadigim icin, cok da fazla yorum yapmadim oynamasi konusunda gecen sene. Ancak vardigimiz durumda, bana göre Umut´dan kimse su an daha az verim veremezdi.

Eger bir TD kendi oyuncularin yetersizligini kabul etmeyip, transferlerde kus gibi secici davraniyorsa, ozaman sapkasindan Sinan gibi tavsanlar cikartmak zorundadir.

Genc TD, genc oyuncular icin bir sans diye düsünmüstüm, ki gecen seneki Kadiköy derbisinde de, benim beklentilerimi, pozitif anlamda karsilamisti. Sonra ise, belirli seyleri kanitlama pesine düstü... Genc oyuncularin hakkini, takimdaki kasarlanmis oyuncularina yedirmesi, beni üzdü. Beni bu konuda pozitif bakisimda, yanillti maalesef.

Hamza kazaniyor, iyi güzel, ama heyecan eksik... Taraftar mac izleyecek, heyecani bulamiyor.

Son düzenleme:
adam kosmak yerine ucardi .. ama hamza hoca saolsun icine sicti .. Emreyi kollayip Bilal evladini oynatip , Yasin & Sinan'i mahvetti !!

artık türkiye kupası maclarında kendini göstericek

Koray da böyleydi.Bütün forum överken şans bulmaya başlayınca arkasında duran kalmadı.

Şu an Sinan'a da bu yapılıyor-yapılacak.İçine edilmiş, bitirilmiş bir oyuncu yok.Daha gencecik adam.Git gide şans buldukça kendini gösterecek.Eline yeterli fırsat geçtiğini görünce hakkında konuşmak daha doğru olur.

Yasin gibi sürekli kendini ispatlama derdinde, olmayacak isler deneme derdinde. Cik sadece basit topunu oyna kardes.

Valla su adam icin hamzayi elestirmem once kendini ispatlayacak..hamza hoca sans vermiyor demeyin kac mactir 60 70 den sonra oyuna giriyor..hele fener macinda alperin geriden gelip yetismesi hayal kirikligiydi.

Koray da böyleydi.Bütün forum överken şans bulmaya başlayınca arkasında duran kalmadı.

Şu an Sinan'a da bu yapılıyor-yapılacak.İçine edilmiş, bitirilmiş bir oyuncu yok.Daha gencecik adam.Git gide şans buldukça kendini gösterecek.Eline yeterli fırsat geçtiğini görünce hakkında konuşmak daha doğru olur.

gencecik dedigin adam 21 22 yasinda yahu.kac mactir 60 70 den sonra oyuna girdi.direk 11 mi oynatsin.

Aydın v2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt