Sinan Gümüş

Şu adam geldiği günlerden beri hep potansiyeli olduğunu gösteriyordu ama oynatılmıyordu.bu kadar senesini çalan hamzayı mahkemeye verse yeridir.

gün geçtikte daha iyiye gidiyor çok yönlü bir oyuncu olabilir forvet ve forvet arkası oynabilir podolski geldiginde forvet oynatmayı deneye bilir m.denizli son vuruşları bizim forvetlere nazaran çok iyi verilen şansı çok iyi degerlendirdi

Bu adamın 500 bin kazanıp, Umut'un 2 milyon kazanmasının hesabı bu dünyada sorulmasa da, öbür dünyada sorulur.

Sinanı euro2016 ya götürmeye gerek yok ilişmeyin çocuğa yavaş yavaş gelişsin yükselsin ne kadar hızlı göklere çıkartırsak o kadar düşüşü hızlı olur

Bu sezonki halimize bakınca bundan sonra bizim maçları izlememin tek sebebi bu adam artık. Nazar Değmesin çok iyi oyuncu.

Hala ciddi eksikleri var. Mesela daha rahat çalım atmalı ve korkmamalı çalım atmaktan. Adam eksiltmek çok önemli bir özellik. Bizim takımın da büyük sıkıntılarından. İkinci olarak da şut vurabilecek pozisyonda vurmaya cesaret etmesi gerek. Burak'ın, Umut'un, Sneijder'in etkisinde kalmaması gerek.

En çok gol attığı dönemde Burak'ı hunharca eleştiriyordum. Şimdi sıra Sinan'da :D
Sinan Gümüş hakkında yorumlarımı yapıyorum (linç serbest)
Sinan Gümüş 1. sınıf (örn: Arda) bir futbolcu asla olamaz. Oynadığı maçlarda bence iyi oynamıyor, sadece bitiriciliği gayet iyi ve fizik olarak güçlü. Bu yüzden daha önce de çok defa söylediğim gibi Sinan kesinlikle kanat oynatılmamalı. Sinan'ın verim verebileceği tek yer "Santrafor". Oyun içinde çok kayboluyor, kararsız, topsuz oyunda yok, yeterince hızlı değil.. Melo'nun ilk geldiği seneki gibi bir Galatasaray'da çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur bence. Kanat oynadığı her gün hem kendisi hem de takım için büyük kayıp.
Bir de bir şey farkettim; sürekli kendini yere atma derdinde.. Bu huyundan acil vazgeçmesi gerekiyor çünkü fizik olarak gayet iyi, güçlü.. Podolski'ye çok benzetiyorum kendisini. Podoski de aslında 2. forvet olup, aptal Wenger tarafından kanatlaştırılmıştı. Sinan da aynı şekilde yanlış pozisyon kurbanı olacak. İşin daha kötüsü Sinan da kanat oynamak istiyor..

Son düzenleme:
bazı maclarda cok kayboluyor onu düzelti mi tamam diyicem

son geleceği seviye buraktan iyi arda dan kötü olur.bu çocuğun rolü çok net ileri uçtaki 2 liden yardımcı olanı. topclass olması zor gözüküyor iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir. Hakan Şükür Arif 2 lisinden Arif olcak gibi duruyor. Yanlış anlaşılmasın oyun stili olarak değil Arif fersah fersah meziyetliydi.

Milli takima alin bu çocugu bari !! Artik bu gözler Umut, Burak izlemek istemiyor !!

Ben hâlâ en uçta oynamasının gerektiğini düşünüyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben de Sinan en uçta oynarsa hiç bir yeteneğini gösteremez diiye düşünüyorum. Bence 4-3-3 kanadı veya yardımcı santrafor rolü daha iyi olur. Griezman tarzı bir yere ya da Bale tarzı br yere evrilebilir tarz olarak. Doğru seçim yapmalı ama eksiklerini de bir an önce tamamlamalı.

Su bir gerçek, SINAN her türlü Yasine 10 basar !

Sut özelligi, top sürmesi, pas alis verisi çok iyi, sadece biraz daha özgüvenli oynamasi lazim, çalim denemesi lazim.

Eksikleri var mesela Burak ve Umut'a pas atmaması gerektiğini bilmiyor daha.Tarz olarak daha çok Podolski'ye benziyor ama Burak ve Umut'un forvet oynadığı takımda Sinan da forvet oynar.

Eksikleri var mesela Burak ve Umut'a pas atmaması gerektiğini bilmiyor daha.Tarz olarak daha çok Podolski'ye benziyor ama Burak ve Umut'un forvet oynadığı takımda Sinan da forvet oynar.

Dun bi cok kez ice katetti vurus acisi buldugu halde Burakin sacma sapan kosulariyla pas mi versem sut mu ceksem ikilemin de kaldi zamanla ozguven kazandigi zaman Burakin pas atilacak karakter de yetenek de bir oyuncu olmadigini anlayinca daha da etkili olabilecegini dusunuyorum.

1 gol bide asist... tabi Umut Bulutun malligi asistini yedi cocugun. Serefsiz Bullet.

Su bir gerçek, SINAN her türlü Yasine 10 basar !

Sut özelligi, top sürmesi, pas alis verisi çok iyi, sadece biraz daha özgüvenli oynamasi lazim, çalim denemesi lazim.

Aynen sinan gördüğümüz kadarı ile yıldız olma çabası içinde yasinde artist olma peşinde yasinin düşüşü sert olacak ama ne zaman görecez.

Geri
Üst Alt