Sinan Gümüş

Ahmet Çakar: "Sinan Gümüş'te yıldız kumaşı var. Milli takım aday kadrosuna davet edilmeli." (Sporcope)

h.o

Sinan sakın ben oldum deme koçum.Sürekli çalış,kendine bişeyler katmaya bak
böyle devam aslan parçası aynen devam

Moderatör tarafında düzenlendi:
c05674dfe85b4893c783eef04e347f57.jpg

İşte Galatasaray'ın geleceği...

Helal olsun koçum sana.

Keske sakatlanmsaydin. Simdi turnuvaya Yasin Olcay gibi beyinsizlerin yerine sen giderdin belki de.

Hersey senin yüzünden Hamza, takimda sakatlanmayan oyuncu kalmadi Allahin cezasi herif, nefretimsin ulan nefretim.

Seneye hücum hattı Eren+Sinan+Podolski olsun..Madem para yok fazla kasmaya gerek yok..2 orta saha+1 stoper+1 yedek forvet...Avrupa kesin yoksa Selçukla 1 sene daha idare ederiz.Haftada 1 maç idare eder.

Helal aslan parçası adam yasin umut olcan gibi tenekelerden sonra ronaldo etkisi yarattı.O kadar gözlerimiz kötü futbola alışmış.

Net bir sekilde milli takim kadrosuna Olcay ve Yasin yerine Sinan ve Kerim alinmaliydi.

Sinan'a gelince dribbling konusunda pek ikna edemedi beni henüz, bu yüzden acaba forvet'e daha mi yakin oynatsak düsünmüyor degilim.

Ama su an ne desek haksiz olur; Sakatliktan cikip mac eksigine ragmen 2 gol atmis bir oyuncu.

Keske sakatlanmsaydin. Simdi turnuvaya Yasin Olcay gibi beyinsizlerin yerine sen giderdin belki de.

Hersey senin yüzünden Hamza, takimda sakatlanmayan oyuncu kalmadi Allahin cezasi herif, nefretimsin ulan nefretim.

İyi de şimdi de alınabilir.. neden olmuyor ki.. FT gerizekalı mı ki bizim gördüğümüzü göremiyor

Kalırsa gelecegimiz. Arda gibi pişme evresini tamamladıktan sonra çerez parasına satılırsa yazık olur.

Kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeli olan 13 Milyon€ ne zamandan beri cerez parasi oluyor merak ettim acikcasi.

Arda top oynasa o sezon tabi daha fazlaya gidebilirdi ama tüm sezon yok suram agriyor yok buram agriyor yok pubis mubis diye zirlayip durdu.

İyi de şimdi de alınabilir.. neden olmuyor ki.. FT gerizekalı mı ki bizim gördüğümüzü göremiyor

Tabi ki alinir da ama almaz. Ben bu oyunculara güvendim falan filan diye düsünüp almaz yeni birisini.

Zaten 31 tane götürmüs bir yenisini daha eklemez. Ah keske olsa ama Terim yapmaz bunu.

Kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeli olan 13 Milyon€ ne zamandan beri cerez parasi oluyor merak ettim acikcasi.

Arda top oynasa o sezon tabi daha fazlaya gidebilirdi ama tüm sezon yok suram agriyor yok buram agriyor yok pubis mubis diye zirlayip durdu.

Arda gibi bir potansiyel icin çerez parasıdır.

Koskoca Galatasaray bu paraya gelecegini satmaz.

Geri
Üst Alt