Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ched-Şino-Sinan-Podolski-Balta-Semih-Carole-Burak..1 tek Umut sakatlanmadıKeske sakatlanmsaydin. Simdi turnuvaya Yasin Olcay gibi beyinsizlerin yerine sen giderdin belki de.
Hersey senin yüzünden Hamza, takimda sakatlanmayan oyuncu kalmadi Allahin cezasi herif, nefretimsin ulan nefretim.
İşte Galatasaray'ın geleceği...
Helal olsun koçum sana.
Ched-Şino-Sinan-Podolski-Balta-Semih-Carole-Burak..1 tek Umut sakatlanmadı![]()
Keske sakatlanmsaydin. Simdi turnuvaya Yasin Olcay gibi beyinsizlerin yerine sen giderdin belki de.
Hersey senin yüzünden Hamza, takimda sakatlanmayan oyuncu kalmadi Allahin cezasi herif, nefretimsin ulan nefretim.
Kalırsa gelecegimiz. Arda gibi pişme evresini tamamladıktan sonra çerez parasına satılırsa yazık olur.
İyi de şimdi de alınabilir.. neden olmuyor ki.. FT gerizekalı mı ki bizim gördüğümüzü göremiyor
Kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeli olan 13 Milyon€ ne zamandan beri cerez parasi oluyor merak ettim acikcasi.
Arda top oynasa o sezon tabi daha fazlaya gidebilirdi ama tüm sezon yok suram agriyor yok buram agriyor yok pubis mubis diye zirlayip durdu.