- 5 Şubat 2013
- 15.499
- 2.680
- 1.828
En büyük kozumuz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çalışan Almancılar 70-80lerde işçi olarak gidenlerdi. Şimdikiler onların ekmeğini yiyor. Zaten ya rapçı, ya topçu oluyorlar. Hayır bilmesek yurtturacaksınız çalışıyorlar diye Alman hükümetini sömürüyor çoğu, zaten Alman'ların çoğunluğu sevmezler. Türk mahallesindekiler değil üst idari kısımdakiler. Yok çocuk parası yok işsizlik parası yok meslek hastalığı parası vsvs.
Geçen bir röportaj izlemiştim Arte de fabrikaları filan gösteriyordu demir alüminyum filan hep türk doluyduGelsenkircheni nerden buldun gece gece Léo tahmin fransadan![]()
Benimi hatırladın bunu yazarken?
Thyssen Krupp olmalı herhalde. Köy şehrimizi Arte ya kadar çıkmazı Schalke nin büyüklüğünü gösterirGeçen bir röportaj izlemiştim Arte de fabrikaları filan gösteriyordu demir alüminyum filan hep türk doluydu![]()
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
host ulan host
kimsenin anasina sovemezsin
defol git burdan pis herif
Puahahaha ne sacmaliyon lan tayyipistanli
Sen ne becerdin hayatinda bugune kadar
Avrupada yasayabilmek icin ananasini satacak adamlar laf yapiyor burda:d
Sana tayyipistanda mutluluklar
~tap
lobiniz yerin dibine batsın ..yasin başlatıyor ben karşılık veriyorum ben suçlu oluyorum o suçsuz oluyor. ..
o derken ananas ben derken küfür oluyor...
Senin Ümit Çatar olduğuna dair şüphelerim var.Gizli bir kuşun burada farklı hesapla bizi kandırmasına izin vermeyeceğiz bu sefer kuş futbol cahili seni.lobiniz yerin dibine batsın ..yasin başlatıyor ben karşılık veriyorum ben suçlu oluyorum o suçsuz oluyor. ..
o derken ananas ben derken küfür oluyor...
Gökhan Kim saçları kırmızıydı ünlü olacağım diyip duruyordu.
Kanka ne zaman türkiyeye geleceksin döner ısmarlayayım sana.Ismail yk reiz <3
~tap
Turkiyenin lesh donerini napayim laKanka ne zaman türkiyeye geleceksin döner ısmarlayayım sana.
Turkiyenin lesh donerini napayim la
Almanyada donerin krali var
Turkiyedekiler cok kalitesiz
~tap