Sinan Gümüş

çalışan Almancılar 70-80lerde işçi olarak gidenlerdi. Şimdikiler onların ekmeğini yiyor. Zaten ya rapçı, ya topçu oluyorlar. Hayır bilmesek yurtturacaksınız çalışıyorlar diye Alman hükümetini sömürüyor çoğu, zaten Alman'ların çoğunluğu sevmezler. Türk mahallesindekiler değil üst idari kısımdakiler. Yok çocuk parası yok işsizlik parası yok meslek hastalığı parası vsvs.

sen Türkleri arablarla karıştırmis olmayasin? Bizim cagimizdaki Türklerin çoğu minimum meslek lisesini bitirip çalışmaktadır. Tabiki aramızda issizler şu bulari var, tıpkı her ülkede her farklı ırklarda gibi.
Sana refik gibileri böyle saçma sapan şeyleri anlatmissa birşey diyemem yoksa git kendin araştır bakalım

Dün oynayan ismail köybaşı,tosun ozan,selçuk ve mahmut isimli leşleri gördükten sonra net olarak avrupa şampiyonasına götürülmeli.

Bu çocuğu hem basın hem biz sisirmeye başladık umarım sakatlık geçirmez veya simarmaz.
Bu kadar beklenti içine girmek ona da bizedr zarar verir.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

lobiniz yerin dibine batsın ..yasin başlatıyor ben karşılık veriyorum ben suçlu oluyorum o suçsuz oluyor. ..
o derken ananas ben derken küfür oluyor...
Senin Ümit Çatar olduğuna dair şüphelerim var.Gizli bir kuşun burada farklı hesapla bizi kandırmasına izin vermeyeceğiz bu sefer kuş futbol cahili seni.

ümit gelmiş ve buradayım diye haber bile vermiyor demek.
bundan sonra seninle düşman bile değiliz.
kal sağlıcakla.

Turkiyenin lesh donerini napayim la
Almanyada donerin krali var
Turkiyedekiler cok kalitesiz

~tap

Harbi öyle mi?

Benim arkadaşta aynısını demişti. Hem kaliteli hemde porsiyon olarak baya dolduruyorlarmış. Türkiye'ye gittiğimiz zaman 2-3 parça döner ve geri kalanını salata , turlu falan dolduruyorlar. Ekmek arası döner mi salata mı yiyorsun belli değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt