Sinan Gümüş

Türk olmak ne kadar sürüyor bilmem ama alman pasaportuna geçmek bayağı bi zaman alıyor.

Tabi Terim Sinanı gerçekten isterse bunu 1 günde hallederler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Terim TRT'deki roportajinda demedi mi herkesin pasaportu hazir diye?

senin gibi adamın bu sitede mod olması site yönetiminin ayıbıdır ...
üsluba biçimsizliğe bakar mısın ? biraz zorlasan ağzından köpürükler çıkararak küfretmeye başlayacak.
üye adam ile mod bir değildir. sende esamesi yok .

oglum sana hayatda bol sans demedim mi. sansin icine etmisin bakiyomda.

Türk olmak ne kadar sürüyor bilmem ama alman pasaportuna geçmek bayağı bi zaman alıyor.

Tabi Terim Sinanı gerçekten isterse bunu 1 günde hallederler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aslında alman vatandaşlığına geçmek çok sürmüyor

Uzun sürmesinin sebebi Konsolosluğun Türk vatandaşlığından çıkma talebini işleme koyması, bakanlar Kurulunun çıkış izni vermesi, izin belgesinin konsolosluğa ulaştırılması ve en nihayetinde Konsolosluğun bu belgeyi vatandaşa iletmesi

Yoksa alman makamlarında ki işlemler çok sürmüyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sinan'ı forvet kontenjanından alması lazım fatih hocanın gole en yakın oyuncusu milli takımın

Fatih hocam Milli Takım kampı için Antalya'da. Maç da Antalya'da. Zaten maç nerede olsa giderdi.

Kısacası, Sinan perşembe akşamı fb'ye 1 tane saplarsa Fatih hoca zevkten dört köşe olup, o an alır Milli Takım'a.

Aslında alman vatandaşlığına geçmek çok sürmüyor

Uzun sürmesinin sebebi Konsolosluğun Türk vatandaşlığından çıkma talebini işleme koyması, bakanlar Kurulunun çıkış izni vermesi, izin belgesinin konsolosluğa ulaştırılması ve en nihayetinde Konsolosluğun bu belgeyi vatandaşa iletmesi

Yoksa alman makamlarında ki işlemler çok sürmüyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Biliyorum yasadigim icin. Bizimkiler isi uzatiyor iste. Yoksa Ausländeramt da ben sormustum kadina türk konsoloslugu isi uzatmasa daha hizli olur demisti.

NE3ZNP.jpg

Geri
Üst Alt