Sinan Gümüş

Bu adama şaşırıyorum...

Maalesef bizde kariyerini de kendisini de heba etti.

Yurt dışını geçtim türkiyede trabzon bursa antalya konya gibi herhangi bir anadolu takımına gidip forvet oynasa çok değil 2 yıl sonra 5-10m euro fiyat çeker alırdık.

Kesinlikle kanat oyuncusu değil forvet oyuncusu.

Ne yapıp edip transfer sezonu bitmeden gitmeli.

Yoksa kendisine yazık edicek.

Önünde çok parlak bir gelecek vardı halbu ki

elimizde kaldı bu da zeka geriliğinin ve aptal menejerinin kurbanı oldu. yaptığı saçmalıklardan dolayı bu sezonu a2 de geçirmeli ya da çıksın özür dilesin taraftardan.

Balonu iyi patladi sözlesmede yenilemezdim bunla

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Derdi bir yere gitmek degildi, bunun gibi biri Istanbul gibi bir sehri birakmaz kolay kolay.
Daha fazla para koparmak icin ugrasti olmadi ama oynadigi oyuna bakilir ise Avrupa maclarini sabote eden ekibin icinde yer aldi.

GS gibi büyük bir fırsatı değerlendiremedi it köpek gibi çalışıp tabiri caizse rakibi ısırması gerekirken trip attı somurttu kıçını kaldırmadı sahada böyle adamdan hayır gelmez ki öyle büyük yetenekleri olan biride değil şımarık !! kadro dışı kalmalı

Kalırsa da bu sezon sonunda gider. Bu takım içerisinde belki biraz kendine yer bulup faydalı işler yapar.

Daha gidemedin mi... zam için menajeri ile yırtındı. Maçları sabote etti. Gidemiyorsa gönderin floryada bahçe bakımı yapsın. Takımı bozmasın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Garry kadar gayretli olsa bu takımda hücum hattında sakatlık-ceza-formsuzluk durumlarında 1. alternatif olabilecekken bu kadar aptal olabilmesi inanılır gibi değil.
Şu an kazandığı parayı da Avrupa'da zor alır ki burada iyi bir sezon geçirip sözleşmeyi kaparsa maaşını çok rahat 2'ye katlayabileceğinden haberi yok galiba.

Gerizekalı top kontrol etmeyi bile unutmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Küfür

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocaya da kızamıyorum. Alternatif yok elinde. Gene de bu herif yerine alt yapıdan oyuncu oynamasını tercih ederim.
Rezil Herif. Sezon boyu ıslıklanacak büyük ihtimal.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt