Sinan Gümüş

Duydugum kadar ile Benfica'da oynadigi maclar Real Madrid, Barcelona gibi kulublerin ilgisini cekmis. Suan Sinan 12 macta 10 gol, 7 assistle oynuyor.

Çok net olarak kazanılması gereken bir oyuncu. Çift santrfor ikilisi için de ideal. Çam ağacı gibi 4-3-2-1 oynarken de ideal

Buna defalarca şans verildi(önceki senelerde) .Azıcık aklı olsa, bu sene ilk 11 oyuncusu olurdu belkide.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takimda harcaniyor

Oynamaya oynamaya bitecek adam

Devre arasi umarim oynayabilecegi bir takima gider

İddia ediyorum koysun Beşiktaş maçında ilk on bire aynı Erenin Gençlerbirliği maçı sonrası Başakşehir maçında kaybolduğu gibi kaybolur.

Yahu rakip yürüyerek oynayan bize pozisyon veriyor, abartmayın rica ediyorum.

İddia ediyorum koysun Beşiktaş maçında ilk on bire aynı Erenin Gençlerbirliği maçı sonrası Başakşehir maçında kaybolduğu gibi kaybolur.

Yahu rakip yürüyerek oynayan bize pozisyon veriyor, abartmayın rica ediyorum.

Hocam maçtan sonra ikinci mesajı atmışsın , bu kadar basma kalıp konuşmayın ya kimse abartmamış ya da hurraaa 11 dememiş zaten.

Bu herifin 2.forvet olabileceğini yazmıştım daha öncesinden Gomis çıkınca bu alınabilir defans arkasına sarkması için falan Erenden daha iyi oynar

Ilk 11e koysun diyen mi oldu

Daha fazla sure almali

Takima kazandirilmali

Kanatlar Feghouli/Garry/Yasin Forvetler Gomis/Sinan bizim için daha iyi olur Eren gerçek manada kabiliyetsiz tek bir Gençlerbirliği maçı var adamın ondada herifler dağılmıştı.

Geri
Üst Alt