Sinan Gümüş

Yahu daha ne şansı verilecek de kazanılacak bu adam?. Kaç TD geldi geçti, yine en çok şans veren Tudor olmuştur; ona bari afra tafra yapmasın. faydalı olduğu birkaç maçtan sonra avatar resmi bile yapmışlığım var, bakışlarındaki ışıltı hoşuma gitmişti, malum ümit beslenecek genç oyuncu bulamıyoruz; ancak gördük ki ucuz bir ışıltıymış o gözlerindeki...

Öyle çok yetenekli biri olduğuna da katılmıyorum. Eğer kanat oynayacaksa, herkesden hızlı ve dayanıklı olmak zorunda ki iş yapabilsin; ince çalımlar, sıradışı oyun görüşüne filan sahip değil; beyimiz hemen her defasında sahadaki en geberik futbolcu izlenimi veriyor. Bundan forvet oyuncusu hiç olmaz, ezerler. Ha olur belki de Galatasaray seviyesinde asla. Kendinizi boş yere yormayın, derim...

Normalde Gomis'e verilmesi gereken ceza max 1 maç fakat bu federasyona hiç güvenim yok 2 maç hatta 3 bile verebilirler ama Feghouli abartılı ceza olayından sonra 1 maç alacaktır nasıl caner olayından sonra babel'in cezasını indirdilerse aynı şekilde Gomis'e de ceza veremeyeceklerdir fakat Gomis oynamazsa Sinan Gümüş'ü kanat yerine direk forvet olarak oynatmalıyız ne kadar geçmişte saçma sapan açıklamalar yapsa da forvet mevkisinde iyi işler yapabilir umarım Gomis oynar ve sorun kalmaz :D

erol buluta olan benzerliği sebebiyle y. malatyaspor karşısında ilk 11 oynamalıdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erol buluta olan benzerliği sebebiyle y. malatyaspor karşısında ilk 11 oynamalıdır

Sinana neredeyse %80 taraftarımız kırgın ve herkes de haklıdır ama bu çocuğu şimdiye kadar hiçbir zaman doğru mevkide oynatamadık. Mesela pres yapmayı sevmez ama top ayağındayken iyi işler yapar aslında bi nevi tam santrafor özelliği var. Bir kez forvet denesek belki bir umut taraftarla da barışabilir, öncelikli temennim malatya maçında gomis'in oynaması eğer ki gomis oynayamayacaksa sinan'ı bir kez olsun santrafor izleyelim özellikle ceza sahası içini karıştırabilir :D

Kendisini hazır tutmaya devam etsin , ligin son beş altı maçında ligi kafasında bitirmiş takımlara gol atar istatistik kasar.

İlk çıktığı dönem eğer kiralansaydı şimdi çok başka yerde olurdu. En büyük yanlış bu oldu. Kafa olarak daha olmadan kendini çok büyüttü. Yasin'in, Rodrigues'in bu kadar oynadığı ortamda Sinan hayli hayli oynaması gerekirdi.

Yasin,Garry gibi final işlerinde saçmalamıyor en basitinden. 4-3-3'ün kanat forvetinin aranan ismi olurdu şimdi. Yazık etti kendine. Bazıları mesela Sinan'a yeteneksiz diyor. Kesinlikle katılmıyorum. Biraz akıllı olsa bu ligde kanat olarak bile olsa 15 golden aşağı atmaz. Gol vuruşları çok çok iyi.

Laubali kendini beğenmiş. Zibidi zibidi gezinir durur. Koskoca Sinan bey nasıl oynatılır 2. Lig takımına... adam çok rahat...

Bazı arkadaşları anlıyorum, her ne kadar kazanmak lazım mevzusuna katılmasam bile çünkü bu işi para karşılığı yapıyorlar ama böylesi bir oyuncuyu kazanamazsın. Kişi kendisi istemiyor ise ne yaparsan yap hiç bir şey değişmez.

Tez defol gevşek adam.

İlk çıktığı dönem eğer kiralansaydı şimdi çok başka yerde olurdu. En büyük yanlış bu oldu. Kafa olarak daha olmadan kendini çok büyüttü. Yasin'in, Rodrigues'in bu kadar oynadığı ortamda Sinan hayli hayli oynaması gerekirdi.

Yasin,Garry gibi final işlerinde saçmalamıyor en basitinden. 4-3-3'ün kanat forvetinin aranan ismi olurdu şimdi. Yazık etti kendine. Bazıları mesela Sinan'a yeteneksiz diyor. Kesinlikle katılmıyorum. Biraz akıllı olsa bu ligde kanat olarak bile olsa 15 golden aşağı atmaz. Gol vuruşları çok çok iyi.

Yabancı sınırı vardı , kiralasan ooooo yerli adam bulamıyoruz Sinan'ı kiralıyosun yapacaklardı , daha da kıymete binecekti.

Kendisinden en ufak umudum kalmadı. Yeteneklerine ihanet eden tembel bir futbolcu tipi. Yaz transfer döneminde yaptıkları da affedilir cinsten değildi. Bu kadar hocayla çalışıp hiçbirinden formayı kapamadıysa kendisini sorgulasın biraz. 2019'da sözleşmesi bitiyor, o çok bilmiş menajeri bir kulüp bulsa da cüzi bir miktar da olsa para kazandırsa bari kulübe.

Gomis 'in cezası ne olacak onu bilmiyorum ama Eren forvet oynayacağına Sinan oynasın Eren 'in gol atmak gibi bir derdiyok anladığım kadarıyla

Geri
Üst Alt