Sinan Gümüş

Yasin'in oynayıp Sinan'ın oynamamasının açıklaması yok. Adam öyle ya da böyle pozisyona giriyor, bişeyler yapıyor. Evet cömertçe de harcıyor ama biraz form tutsa, bir de gol atsa çok daha farklı olabilir. Bence daha fazla şans verilmeli. Mümkünse 11'de.

Reyz bu işte sıktı iyice o oynayacağına başkası oynasın. Valla kısır döngü gibi

Recep Gül filan vardı çağırsın o bebeler oynasın hiç değilse bir beklentimiz olur. Bunlara 1 hafta güven olmuyor böyle futbolcu performansı olmaz valla

Reyz bu işte sıktı iyice o oynayacağına başkası oynasın. Valla kısır döngü gibi

Recep Gül filan vardı çağırsın o bebeler oynasın hiç değilse bir beklentimiz olur. Bunlara 1 hafta güven olmuyor böyle futbolcu performansı olmaz valla
Yok yaw. Altyapıdan oynayacak 1 kişi bile yok şu takımda.

Ben de sevmem "o oynayacağına" muhabbetini pek ama elindeki alternatifler de ortada. Feghouli-Garry-X yapıyorsan ve X hakkını bir kanat oyuncusundan yana kullanacaksan net olarak Sinan oynamalı. Ki ben (vurmayın ama) Sinan'ı beğenmiyor da değilim. 2-4 maç oynasın, ona göre ya umudumu keserim ya da daha fazla ümitlenirim. Üst üste oynayana kadar benim için hep "iyi olabilir" sınıfında olacak.

...
4c994b9dcccb81a5ae8642ce097ea4d3.jpg

ölmüş eşşek

bunu sene sonunda göndermeyen herkesin

ulan boş kale top önünde atamıyorsun

6 pasın içinde bomboş kafa vuruyorsun AUT

kafasının üstüyle topa vuran 1 ileri oyuncusu

haha komedi

defol git konyada falan oyna
terim konusundan atmıslar yıne :asd22:

Berbat oynadı ama ona rağmen pozisyon geldi yine. Ama herif cidden son vuruş özürlüsü. Hem Kayseri maçı hem de bu maç girdiği pozisyonlara Gomis ve Eren girmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan'ın geçmişe göre mücadelesinde bariz farklar var golü daha çok istiyor. Bugün 2 pozisyona girdi 1'inde aşırtma attı ki o pozisyonda sert şut çıkarsa kalecinin üstüne gitme ihtimali yüksek çünkü kaleci ilerde en güzelini yapıp aşırtma attı tabi kalenin ortasına gidince defans rahatlıkla çıkardı ama sol köşeye doğru gitse çıkartamayabilirdi bir de biraz daha sert atmalıydı. Diğer yaptığı güzel iş de defansı uyutup arkaya attığı koşuydu ki bitirmesi gereken pozisyonu bitiremedi koşu harika zamanlama harika ama vuruş kötüydü.

Bu çocuk özgüveni yerinde olduğu zaman sol ayağıyla kaleyi karşısında gördüğü zaman affetmiyordu. En son kendi hatası yüzünden taraftar tarafından özgüven yıkımına uğradı ki burada taraftarlarımız sonuna kadar haklıydı. Bir an önce lig de gol atıp üzerindeki o yükü atmalı ve özgüveni yerine gelmeli sonrasında büyük kazanç olacaktır. Sinanın sol ayağı yasini 100'e katlar

Sürekli diyorum bundan bi bok olmayacak hiç bi zaman umudum yoktu sezon sonu postalayalim bi yerlere kurtulalım

Poposu kalkmıyo bezgin bezgin koşuşu yokmu 80 dede girse aynı eren o boya kiloya rağmen hızla koşup canla başla mücadele ediyo bu adam yürüyo çok ağır

dün yasini 70 dk izlediniz de 10 dakika da pozisyona girmiş oyuncuya sallıyorsunuz. Yasin oynayacağına sinan oynasın.

Yasin kadar mücadele etse çok daha iyi yerlere gelir , biraz kilo verip temposunu artırması lazım.

Sinan ne zaman parlasa şans verildi ve tüm bu şansları kötü kullandı.. Çoğumuz hafta sonu yasinin -belhandanın yerine sinan oynasın diye bakıyoruz ama bu senaryoyu çok gördük..2 maç sonra ıslıklanıyor.. Umarım bu sefer bizleri yanıltır ama benim pek umudum yok yeteneğine resmen yazık ediyor

konya maçından sona yazdım lafımın arkasındayım 2 pozisyona da girse bu adamdan bir cacık olmaz max. 60tan sonra oyuna girer.. 11 başlasa iyi söverdiniz oyuna girince sanki bundan önce 1 maç daha yapmış gibi enerjisizdi.. Bu kadar gevşek adama umut bağlanmaz olup olacağı max seviye iyi bir yedektir..Yasinin mal olduğunu kabul ediyorum ama bunun gibi ölü değil en azından..Dünkü formuyla belhanda 2sinin de önüne geçti.. Gomis- Garry-Fgehouli-Belhanda.. solda belhanda olmak şartıyla çünkü en efktif olduğu yer orası

15 dakika da 2-3 tane pozisyona girdi adam.

Ronaldo bile 4-5 pozisyona girip 1-1.5 tanesini atıyor maç başına yıllardır.

Pozisyona rahat giren forvet her zaman iyidir. Burak da bu konuda başarılı mesela. Tek sıkıntısı oyun içi tembelliği. Buna çözüm bulmazsa o golleri kaçırdığı için değil bundan dolayı bizim seviyemizde olmaz. Tıpkı Burak gibi.

Yillardir bu takimda ne isi var diye dusundugum oyuncu... mental olarak cok zayif ve simarik bir futbol durusu var. Konusmayip futbolunu oynarsa kim bilir potansiyel yetenegi ortaya cikabilir ama bunun icin de sureklilik lazim. bunu yapmasi icin de pes etmeyen bir karakter lazim.

Fatih Terim yaparsa yapar yoksa ikinci Aydin vakasi olur.

Dediğim gibi Sinan 'ı bu kadar farklı kılan özelliği inanılmaz bir gol şansı var adamın

Kayseri maçında 20 dakikada çok aşırı net 3 gol pozisyonu vardı
Kupa da Konya maçında girdiğimiz gol pozisyonlarında yine Sinan vardı
Sivas maçındaysa sene başından beri takımı sırtlayan Gomis bile daha 1 gol pozisyonuna girememiş iken Sinan sahada hiçbir şey yapmazken bile 18 dakikada yine 2-3 net gol pozisyonu vardı

Ki bence o aşırtma attığı pozisyonda gol olması çok muhtemeldi çok düzgün net vurmuştu topa Medjani eğer orada olmasaydı 2-2 'ye getirmiş olacaktı skoru

Sinan karakterini hiç sevmiyorum ama biraz daha süre bulman lazım. Tamam saçma bir gol kaçırdın ama oraya girmen de güzel.

iyiydi serseriliğe tekrar gönül vermeden daha iyisi için devam

Çok çalıştı, top kaptı, presleri yerinde ve etkiliydi, müthiş ortalar kesti.

Devam bro.

Feghouli asistini yedi. Baya toparlamış kendini Terimin gelmesiyle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt