Sion'a Sezon Ortasında Yapılan Şikecilere de Yapılacak mı?

Yalnız -30'a falan düşmezler.

Benim düşüncem fark eğer 15 falan olsaydı yargıtay açıklamadan bi şekilde kafa kafaya getirilecekti ama o da ters tepti.

-30 dünden razilar..fener küme düsecek..sion sike yapmadigi halde,isvicre takimi oldugu halde neler geldi adamlarin basina,isvicreli sepp baltter bile kurtaramadi onlari..

Tabii unutugun birseyler var osman..diyelim fener yüzünden türk futbolu 5 sene men yedi..sen zannediyor musun feneri düsürmeden o cezanin kalkacagini,yani 5 sene men etse bile fener(x takim)icin istenilen ceza Tff tarafindan yerine getirilmedikce o olasi men cezasi kalkmaz...yani fener yada x takimin cezasi her zaman +istenilen ceza olur...öyle x sene sonra unutulmaz o istenilen cezalar...

araya siyasi çıkarlar girince her turlu yolunu bulurlar. adamlara gidip bak "ben ülke futbolu olarak 5 sene top yekün cezamı çektim,içimi dışımı kendimce temizledim ve geldim" der arayada döbişi büyük amcalar girer nasıl geçen yıl başbakanla pazarlık yapıldıysa ozamanda yapılır. benim korkum ve ne yazıkki artık beklentim yapılan hırsızlığın cezasını hep birlikte çekicez. veya 11 sezonu bi şekilde unutturulacak bir veya daha AKlanıcak

araya siyasi çıkarlar girince her turlu yolunu yolu bulurlar. adamlara gidip bak "ben ülke futbolu olarak 5 sene top yekün cezamı çektim,içimi dışımı kendimce temizledim ve geldim" der arayada döbişi büyük amcalar girer nasıl geçen yıl başbakanla pazarlık yapıldıysa ozamanda yapılır. benim korkum ve ne yazıkki artık beklentim yapılan hırsızlığın cezasını hep birlikte çekicez. veya 11 sezonu bi şekilde unutturulacak bir veya daha AKlanıcak

içini karartma osman ALLAH BÜYÜK..

araya siyasi çıkarlar girince her turlu yolunu yolu bulurlar. adamlara gidip bak "ben ülke futbolu olarak 5 sene top yekün cezamı çektim,içimi dışımı kendimce temizledim ve geldim" der arayada döbişi büyük amcalar girer nasıl geçen yıl başbakanla pazarlık yapıldıysa ozamanda yapılır. benim korkum ve ne yazıkki artık beklentim yapılan hırsızlığın cezasını hep birlikte çekicez. veya 11 sezonu bi şekilde unutturulacak bir veya daha AKlanıcak

Saygi duyuyorum ama tam resini düsünüyorum..rte´nin borusu ötmez Uefa´da...zaten olay uefa´nin insafina kalmis..hatta sike yada farkli suclardan ceza alan baska ülkelerin takimlarinin verecekleri tepkileri nasil dindireceksin?Olasi Tazminatlari nasil karsiliyacak Uefa?

Allah büyükte kimi kullarının ahlakı küçük işte. 3 sene olmus 3 koca sene hiç mi bir yaptırım ceza olmaz şu aklım almıyor artık yahu almıyor.

sana şunu diyim..günü geldiğinde tayyip fenerle değil başka şeylerle uğraşmak zorunda kalacak.ve yaklaşıyo da.

Saygi duyuyorum ama tam resini düsünüyorum..rte´nin borusu ötmez Uefa´da...zaten olay uefa´nin insafina kalmis..hatta sike yada farkli suclardan ceza alan baska ülkelerin takimlarinin verecekleri tepkileri nasil dindireceksin?Olasi Tazminatlari nasil karsiliyacak Uefa?

hah diyemediğim buydu abi...osman juve düştü osman ,milan eksi puan aldı...berlusconi ne yapabildi:DD

sana şunu diyim..günü geldiğinde tayyip fenerle değil başka şeylerle uğraşmak zorunda kalacak.ve yaklaşıyo da.

inşallah sergen inşallah

işte 5 sene yaşlı genc çoluk cocuk men edilirsek o eski şikecilerinde sesi kesilir. adamlara "ben yaptırım uygulattım onlar uygulamamakta direndi bende ülkece 5 yıl men ettim" "cezalarını öyle çekmeyi uygun gördüler" der. bunada pek ses çıkartacakalrını sanmıyorum diğerlerinin.

ya tüm bu konusmaların yorumların tek sebebi var umudum cidden kalmadı. dediğim gibi ya 11 sezonu yok sayılacak yada bunlar aklanıp ülke futbolu olarak hep birlikte şemsiye üstümüze açılacak.

inşallah sergen inşallah

işte 5 sene yaşlı genc çoluk cocuk men edilirsek o eski şikecilerinde sesi kesilir. adamlara "ben yaptırım uygulattım onlar uygulamamakta direndi bende ülkece 5 yıl men ettim" "cezalarını öyle çekmeyi uygun gördüler" der. bunada pek ses çıkartacakalrını sanmıyorum diğerlerinin.

ya tüm bu konusmaların yorumların tek sebebi var umudum cidden kalmadı. dediğim gibi ya 11 sezonu yok sayılacak yada bunlar aklanıp ülke futbolu olarak hep birlikte şemsiye üstümüze açılacak.

o şemsiye hakedene girecek,rahat ol.

hah diyemediğim buydu abi...osman juve düştü osman ,milan eksi puan aldı...berlusconi ne yapabildi:DD

onlar senın gibi bi gecede yasa değiştirmediler ki. olayı siyasi boyuta taşımadılar ki. siyasiler bile çıkıp bunlara yapılan aslında komplo demediler ki.

biz bi italya değiliz buna ceza verebilecek. hatta kıçı kırık romanya bile değiliz.

Yapılmalı da zaten

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uefa'ya baskı yapıp k.çınızı ısıtmasanız belki olur.

Bize yakışmaz brolar, rakibin sezon içinde ceza alıp hak etmediğimiz 2.likten bile 1.liğe yükselmemiz hoş olmaz. Şikenin cezasını önümüzdeki sezon başından itibaren çeksinler. Şuraya bak fener ceza alsın biz şampiyon olalım diyorsunuz her ne olursa olsun adamlar bu sene istekli hak eden şampiyon olsun bu durumda da onlar oluyor.

inşallah sergen inşallah

Osman o dedigim olamaz kardesim..bir kere futbol´dan elde edilen rant buna müsade etmez..olasi bir olimpiyat,dünya kupasi sansini sifirlarsin..o tokiye verilen ihalerlerden elde edilen paralar ve bürokratlar tarafindan bölüsülen paralar buhar olup gider...

daha yazicak cok kirli iliskiler ve rant kapilari var ama daha fazla ileri gitmek istemiyorum..herkesin bildigi ama söylemeye korktugu gercekler var,benim ve forum´un basi agirmasin diye sususyorum...

Geri
Üst Alt