Sion'a Sezon Ortasında Yapılan Şikecilere de Yapılacak mı?

Yapmasınlar abi sezon ortasında yapmasınlar. Eğer böyle birşey olursa %99 şampiyon oluruz ve sorunlar yine halının altına süpürülür. Şampiyon olacaklarsa eğer olsunlar ki bizimkiler ne kadar rezalet bir kadro kurduğunun farkına varsın.

Tek tek oyuncu yargılamayı sevmem ama Selçuk için o kadar yazacağım şey var ki. Git kumda oyna Selçuk senin sezon başından beri yaptığını biraz kondisyonlar bende yaparım.( 1 m ye yan pas yada geri pas ) Yazıklar olsun sana.

bence sezon ortasında yapsınlar ve şampiyon olalım.2012 de play off yüzünden bir sürü GS lı öldü.geçen sezon mersin maçındaki planları şampiyonluğu kadıköye bırakmaktı.hakediyolar.

bunca ümitsizliğimden dolayı doğal olarak imkansız geliyor artık ama inşallah dediğiniz umduğunuz gibi olur.

rahat ol..gercekten bu konuya cok kafayi takan birisi olarak ümitsizlige kapilmani anliyamiyorum kardesim...adamlarin dedigi herseyin tersi cikti...cas onadi,uefa catirdamadi.yargitay onadi daha ne olsun?Süreci sullandiran uefa degil ki,tam tersine tüm ülke seferber oldugu halde her yerden ceza aldilar..

mesele kimin iyi yada kötü olmasi degil arkadas..adamlar hak etmedigi bir lig´de oynuyor..bunu anlamak zor mu geliyor sana?

Git TFF binasına isyan et o zaman tek başına. Bizdeki bu taraftarlarla ensemize vurup ağzımızdan lokmayı alırlar. Bulmuşlar bizim gibileri vurdukça vuruyorlar hayır ben olsam bende vururum böyle her haksızlığa sessiz kalan bi topluluk bulsam.

Sonuç değişmediği için yapacak bir şey yok bu sene böyle artık ayrıca onların şu an ligde devam etmesi tff nin suçu ben adamların oynadığı topa bakarım, şike konusuna girmedim farkettiysen, oyundan bahsediyorum.[/quote]

Sen milleti provoke temek icin mi burdasin`?

Git TFF binasına isyan et o zaman tek başına. Bizdeki bu taraftarlarla ensemize vurup ağzımızdan lokmayı alırlar. Bulmuşlar bizim gibileri vurdukça vuruyorlar hayır ben olsam bende vururum böyle her haksızlığa sessiz kalan bi topluluk bulsam.

Sonuç değişmediği için yapacak bir şey yok bu sene böyle artık ayrıca onların şu an ligde devam etmesi tff nin suçu ben adamların oynadığı topa bakarım, şike konusuna girmedim farkettiysen, oyundan bahsediyorum.

Sen milleti provoke temek icin mi burdasin`?[/quote]

Hayır, burdaki acizlik dikkatimi çekti resmen adamların 1.likten düşürülmesini istiyorsunuz neden lig başlamadan sesiniz çıkmıyordu biraz objektif olun bizim böyle şampiyonluğa ihtiyacımız yok.

Sen milleti provoke temek icin mi burdasin`

Hayır, burdaki acizlik dikkatimi çekti resmen adamların 1.likten düşürülmesini istiyorsunuz neden lig başlamadan sesiniz çıkmıyordu biraz objektif olun bizim böyle şampiyonluğa ihtiyacımız yok.

istersen bi 5 sene daha beklesinler düşürmek için.yargıtay onamış,uefa toplantısı daha 2 gün önce yapılmış,biz istemesekte zaten olacak

Sen milleti provoke temek icin mi burdasin`?

Hayır, burdaki acizlik dikkatimi çekti resmen adamların 1.likten düşürülmesini istiyorsunuz neden lig başlamadan sesiniz çıkmıyordu biraz objektif olun bizim böyle şampiyonluğa ihtiyacımız yok.[/quote]

bos konusma ,adami deli etmeye mi calisiyorsun?2.5 seneden beri yüzlerce,binlerce mail gönderdim..her türlü destegi verdim kendi capimda..sana mi kaldi milletin sürec boyunca verdigi destegi sorgulamak?

15 yaşındaki çocuklar gibi top oynarsak bırak 1.liği 2.liği bizim yerimiz en az 4. veya 5.lik

Adamlar bu sene takır takır oynuyor kusura bakma bizden çok daha iyiler

gülmüyorum size. olay ne siz nediyorsunuz.:)[/quote]

bu mesajlar neden böyle cikmaya basladi`?

rahat ol..gercekten bu konuya cok kafayi takan birisi olarak ümitsizlige kapilmani anliyamiyorum kardesim...adamlarin dedigi herseyin tersi cikti...cas onadi,uefa catirdamadi.yargitay onadi daha ne olsun?Süreci sullandiran uefa degil ki,tam tersine tüm ülke seferber oldugu halde her yerden ceza aldilar..

işte her yerden ceza aldılar ama 3 yııldır ısrarla tüm bu cezalara rağmen suçlu cıkmalarına rağmen asıl ceza verilmiyor. bi şekilde ceza alacaklarına tersi oluyor kollanıyorlar ödüllendiriliyorlar başkalarını rahatlıkla suclayabılıyorlar ve destekte buluyorlar. bak 2011 yılını ne kadar pisse bu yılın ılk yarısıda en az okadar pisti. bu adamlar o yıl nekadar korkusuzca şike yapıp telefonda orda burda konustularsa ayarladılarsa bu yılda aynısını yapıyorlar üstüne kollanıyorlar. tüm bunlar üst üste gelince gercekten verilmesi gereken cezada verimeyınce umut dıye bısey kalmıyor.

istersen bi 5 sene daha beklesinler düşürmek için.yargıtay onamış,uefa toplantısı daha 2 gün önce yapılmış,biz istemesekte zaten olacak

bende düşürülmelerini,puanlarının kesilmesini istiyorum ama zamanlama yanlış eğer lig başladıysa yanlış olur sezon başında yapılacaktı bu, hadi yargıtay geç karar verdi o zamanda sezon sonu beklenmeli. Beleşten şampiyonluk bana koyar

15 yaşındaki çocuklar gibi top oynarsak bırak 1.liği 2.liği bizim yerimiz en az 4. veya 5.lik

Adamlar bu sene takır takır oynuyor kusura bakma bizden çok daha iyiler

gülmüyorum size. olay ne siz nediyorsunuz.:)[/quote]

Dua ediyorlar feneri düşürsünler biz şampiyon olalım diye. Böyle hazır şampiyonluğa karşı çıkıyorum ama onlarda nasıl gelirse gelsin diyorlar.

bende düşürülmelerini,puanlarının kesilmesini istiyorum ama zamanlama yanlış eğer lig başladıysa yanlış olur sezon başında yapılacaktı bu, hadi yargıtay geç karar verdi o zamanda sezon sonu beklenmeli. Beleşten şampiyonluk bana koyar

sionun transfer yasağından sezon ortasında 36 puanı silindi.onların canı yok mu?şampiyonlukta koyarsa koysun,zaten fener de haketmiyo şampiyonluğu:DD

işte her yerden ceza aldılar ama 3 yııldır ısrarla tüm bu cezalara rağmen suçlu cıkmalarına rağmen asıl ceza verilmiyor. bi şekilde ceza alacaklarına tersi oluyor kollanıyorlar ödüllendiriliyorlar başkalarını rahatlıkla suclayabılıyorlar ve destekte buluyorlar. bak 2011 yılını ne kadar pisse bu yılın ılk yarısıda en az okadar pisti. bu adamlar o yıl nekadar korkusuzca şike yapıp telefonda orda burda konustularsa ayarladılarsa bu yılda aynısını yapıyorlar üstüne kollanıyorlar. tüm bunlar üst üste gelince gercekten verilmesi gereken cezada verimeyınce umut dıye bısey kalmıyor.

En gec sezon sonu bu is bitecek..insallah allah ömür verir hep beraber görürüz..sende Gökhan diye bir arkadasim vardi hep bu cezalar verilecek derdi dersin...:)

Siz burda bir sey unutuyorsunuz. Sion olayinda FIFA isvicre futbol federasyonuna baski yapmisti. Sion'u cezalandirmamalari halinde isvicre milli takim'i ve lig takimlarini uluslararasi turnavalarindan men edeceklerini demislerdi (5 sene mi ne).

Eee bizim TFF'den herseyi beklerim. Bakarsin FIFA/UEFA baski uygular, bizim TFF ise uymaz. Ülke olarak yeriz cezayi. Iste o zaman kelleler havada ucusur.

Geri
Üst Alt