Sivasspor: "Kadıköy'de kara gece!"

Her sezon yatıyorsunuz sonra çıkıp konuşuyorsunuz. Bir sezonda ahlaklı olun çıkın top oybayın.

ulan türk futbolu böyle yatis görmedi, izlerken gözlerime inanamadim, bilerek kacirmalar, yalandan uzaklastirmalar, insanda biraz onur olur, reziller insallah düsersiniz!!!!

Olmayan beyinleri ile maçı satmadık ayağı yapıp böyle açıklamalar yapıyorlar. Herkes sizin gibi kuş beyinliydi ya zaten!

Ya sallayin iste klasik fener gecen senede dususe gectiklerinde iki uc mac hakem ittirmesiyle devam etmislerdi sonra gelen giden cakti gecti sonra yine hakem ittirmesiyle devam ettiler sonda patladilar

Bu senede ayni hikaye bitik denilen bjk hafta sonu nasil iclerinden gecicek gorun bu hafta sonu 3 puan lider oluruz bunlar got ustu gitmeye baslar bizim mactada caktikmi mhk nin topu gelse kurtaramaz

Alisin bunlara lig bitene kadar yarisin icinde tutulacaklar zaten lig iki takima dusmus izin verirlermi subatta biten bir lig yarisina imkani yok kendi isimize bakalim kazanalim yeter bu mallar mutlaka takilir

Sezon başından beri kollanıyorlar. her maç rakiplerin en az 1 penaltısı es geçiliyor. sarı kart kırmızı kart hep yanlı çıkıyor. hakemlerin takdir haklarını konuşmuyorum bile.

Adil bir yönetim olsaydı şuan en az 10 puan farkla liderdik.

Yönetim ne zaman konuşacak. canımız iyice yanınca mı ?????

Geri
Üst Alt