Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Neyse vardir bir bildigi dicez artik. Gene cöpe atilan bi 80dk olacak gibi

Babel kanat oynayacağına Gedson'un kanat oynadığı 4-4-2 oynayalım daha iyi. Herkesi ters ayakta bıraktı yine hoca. Bakalım sonuç ne olacak.

Maci izlemeyecektim ama kadro ilk defa iyi gedson icin son sans bence taylan ve belhanda ile oynuyor bugunde etkili olamazsa tamamen defterden sileleim

Donk ısrarını anlamıyorum

Linnes-Donk-Babel-Falcao kagni futbolu bizi bekliyor

Gedson da bu arada dökülüyordu ama bu kadro ve dizilişle iş yapabilir.

İşte şimdi şampiyon olacağız..

Galatasaray tarihinin en büyük winneri ilk 11'de..

10 NUMARA EN ÇOK ONA YAKIŞIYOR ♥

Biz burada gün boyu Kerem-Feghouli diye birbirimizi yiyoruz, Hoca akşamına babun götüne çeviriyor hepimizi.
babun-gotu_773010.jpg

Yine tek kanat cikmisiz maca kitle 3 adamla onyekuruyu cirpinsin takim...20 dakika sonra oyundan dusecek falcaoyu forvet koyup babeli saga atmak neden.Kerem niye yok hado gectim babel sagda ardadan bile kötü..Donk gevsek harektleriyle kactir mqrcaoui tek birqkiyo arkada lyu niye yok
Neyse ins yaniliriz güzel oyunla alir geceriz..

Şu maçı ilk yarıdan koparalim diyemiyorum ya biliyorum daha zor maçlarda sırf 3 puan aldık diye şu saçma sapan kadroyla çıkacağız ..yedlin boss kerem sana ne etti hoca Allah aşkına bir söyle..

Gedsonun bu kadar üst üste oynamasının sebebi seneye de bizde olması yüzde 90 yoksa sene sonu kiralık süresi bitecek olsaydı bu akşam emre yerine gedson kulübe de olurdu güncel performans olarak emre gedsonun önünde hoca iki tane sağ iç oynatma noktasına geldiyse ki solak oyunculara öncelik verir bunda gedsonun uzun süreli kiralık olmasının etkisi vardır form tutup seneye iyice hazır olmasını istiyor bence

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o gradelmidir nedir linnesin olduğu kanadı delik.desik eder.Cunku o.futbolcu olduğu bile şüpheli olan lines gittimi gelmez gelsede yürüyerek geldiginden büyük sıkıntı

Takımın tek problemi Luyindama Emre Kılınç ve yedlin miş
Fatih terim nokta atışı 😶

kerem bence kendine bir kulüp arasin yurt disinda. nasil olsa babellerden falan firsat bulamayacak hic bir zaman. takimin en faydali futbolcusu olmasina ragmen oynatilmiyor

Geri
Üst Alt