Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Hocam kaldığı yerden devam ediyor şu kadro nedir?
Gradel'in karşısına Babel'i koyuyorsun. Falcao stoperlerin kucağından düşmeyecek kafadan 2 kişi eksiğiz top rakipte iken. Feghouli oynatmama ısrarı neden?

Luyindama hata yapar hemen kesik yer, Donk ve Marcao kupadan elenmemize sebebiyet oldu ve son macta ikinci golu yedirdiler ama olsun, duvar olmush.

Bizim sağımızdan rakibin solundan yediğimiz bir golü görür gibiyim şimdiden. Hayırlısı bakalım bu maç benim gözümde şampiyonluk maçı. İnşallah kazanırız, iyi bir oyun planımız olduğunu görmek istiyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne olduğunu anlamadan 2-0 geriye düşecek kadro gibi

Rakipde fizikli forvet olduğu maçlarda Lıyındama daha etkili oluyor. Babel yerinede Emre Kılınç olması lazımdı.

Kerem feg var yine emekli babel.
Babelin bu saaten sonra tek oynayacagi yer yedek forvet.
Birde luyindama en iyi stoper niye oynamaz?

Yazıklar Olsun. Keremin tek suçu oynadığı kısıtlı sürede gol atmak mı. Birde Babel oynuyor. Keremin 85den önce oyuna girmesi mümkün değil daha önce arda, fegholi, emre girer oyuna....

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocamız çok kindardır vesselam. 90 dakika oynamadan yollanan Sekidika'nın yaptırdığı penaltıyı unutamadığı gibi Kerem'in de bir hatasını kafaya takmıştır. Sebep büyük ihtimal budur. Ayrıca Taylan Antalyalı örneğinde olduğu gibi mecbur kalmadıkça oynatmaz gençleri.

Babel yerine kerem olabilirdi onun dışında normal

Keremin 11 çıkması için ne yapması lazım arkadaş?
Ben bu Babel izlemek zorunda mıyım?

Ben akıl sağlığı için maçı izlememeye karar verdim

Geri
Üst Alt