Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Boşa giden bir ilk yarı bekliyorum. 2. yarı bakarız.

İlk yarı yine boşa gidecek gibi.

Arda 11 olmasın dedik. Babel oynuyor. Arda oynasa daha iyi o zaman. Kerem iyi oynarsa oynatmak zorunda kalacak. Taylanin yerine adam olsa taylanida oynatmayacakti hocamiz

Babel, Falcao, Linnes şaşırtın bizi

Gedson'un sözleşmesinde büyük ihtimalle sakat olmadığı taktirde oynama garantisi vermişiz ki ilk kesilmesi gereken oyuncu olmasına rağmen 11 de çıkıyor. Mücadele gücü çok düşük bir 11 olmuş. Zivas oyun disiplininden kopmaz ve mücadeleci oynarsa ilk yarı yenik duruma düşüp, ikinci yarı bunu kurtarmak için çırpınıp dururuz.

Gsc kadroyu beğenmediğine göre 3 puan yolda.
Ben de beğenmedim, keşke maçtan önce anket olsa bir futbolcu kattiyen 11 olmamalı diye,o futbolcuyu da taraftar seçse.

Gscimbom mobil

bu maçta puan kaybı hocaya yazar.Forma bence adaletli dağıtılmıyor.

arkadaşlar kadroyu bir nefeste hizlica saymanızı öneririm.

cidden daha iyisi olamazdı cuk oturuyorlar agza

Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Belhanda, Onyekuru, Babel, Falcao

Tüm tercihlere eyvallah.Ama arkadaş transfer dönemi siz ne yaptınız.Daha doğrusu niye transfer yaptınız.Bıktırdınız arkadaş.Madem yedlin şu leş linnesi çok net kesemeyecek neden alıyorsunuz.Bu işi beceremiyorsanız neden transfer için birilerine klüpde görev vermiyorsunuz.
Neden egonuzu bir kenarıya bırakıp Galatasarayın menfeati için bunu yapmıyorsunuz.Aslolan Galatasaray lafı tamamen palavradır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gedson'un sözleşmesinde büyük ihtimalle sakat olmadığı taktirde oynama garantisi vermişiz ki ilk kesilmesi gereken oyuncu olmasına rağmen 11 de çıkıyor. Mücadele gücü çok düşük bir 11 olmuş. Zivas oyun disiplininden kopmaz ve mücadeleci oynarsa ilk yarı yenik duruma düşüp, ikinci yarı bunu kurtarmak için çırpınıp dururuz.
Gedson da uzatma opsiyonu var bizim muhtemelen ve gedson oynamalı uzun süredir maç yapmıyor tempoya alıştığı zaman form tuttuğunda tam olarak ona çok ihtiyaç olacak

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro mok gibi.

Muslera
Yedlin marcao luyi saracchi
Taylan belhanda
Kerem Feghouli Onyekurı
Babel

Olamaz mıydı hocam.

Geri
Üst Alt