Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Emre K geçen hafta Gedson dan daha çok varlık gösterdi.
Gedson sezon sonu gidecek, Emre K. kalacak.
Mal gibi gol kaçırdı ama kendi kendine bulduğunu kaçırdı suçlu bu çıkmış. Kerem gol attı birsey olmaz kanat özürlü Babel var. Falcao amca koyabilecek mi göreceğiz. 10 kişi oynamayiz umarim

Gedson'un sözleşmesinde büyük ihtimalle sakat olmadığı taktirde oynama garantisi vermişiz ki ilk kesilmesi gereken oyuncu olmasına rağmen 11 de çıkıyor. Mücadele gücü çok düşük bir 11 olmuş. Zivas oyun disiplininden kopmaz ve mücadeleci oynarsa ilk yarı yenik duruma düşüp, ikinci yarı bunu kurtarmak için çırpınıp dururuz.
Bence de.Yoksa bu kadar sorumsuz ruhsuz oynayan birini kaç haftadır ısrarla 11e koymanın başka açıklaması yok

Saracci'yi kadroda görmek güzel

arkadaşlar kadroyu bir nefeste hizlica saymanızı öneririm.

cidden daha iyisi olamazdı cuk oturuyorlar agza

Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Gedson, Belhanda, Onyekuru, Babel, Falcao
22745.jpg

stoper luyi marcao, onlibero taylan donk yapmak çok mu zor..babel ve falcao yu aynı anda kaldırmaz bu takım..

Babel kanat oynadığı bölgelerde rakip içimizfen geçti. Linnes– Babel kanadı demek gel o kanattan içimizden geç demek. Babel'in kanat oynayamadığını sağır sultan duydu hala ümit bekliyoruz.

Donk tercihine hiç değinmiyorum bile gene rakibe müthiş boş alanlar bırakacaktır.

Berbat kadro şans yanımızda olsun.

Yanlış 11. Şaşırmadım.

Feg hazir degildi diye bahane bulmaz umarim. Zira sakatliktan donen ve takimla calismalara yeni baslayan saracciyi ilk 11 nasil yazmis o zaman ?

Ardayı kesmesine sevindim..Babel'e üzüldüm ama baya bir oynanmadıktan sonra bir etki yaratabilir..

Feg hazir degildi diye bahane bulmaz umarim. Zira sakatliktan donen ve takimla calismalara yeni baslayan saracciyi ilk 11 nasil yazmis o zaman ?
Pek mantıksız olmaz açıkçası saracchi genç diri istekli bir topçu. Sakatlıktan sonra kısa sürede toparlanması mümkün. Feghouli ağır vasıta sakat olmadığı zaman bile ve gitgide yaşlanıyor. Yani feghoulinin hazır olma süresinin daha fazla olması zaten en olasıklı şey.

o kadar kötü bir 11 ki
5 adamı 60 a kadar değiştirse bile doğrunun ancak yüzde 70 ini bulabilir
hakemler filan bir yere kadar bizim en büyük rakibimiz zerre rakip analizi yapmayan teknik heyetimiz
tombala ile 11 seçmiyorlarsa ben birşey bilmiyorum
Fatih hoca ve yardımcıları birer tane tombala kartı alıyor en çok çıkan topçular 11 e yazılıyor
nasıl olsa kötü futbolun hesabını verme dertleri yok
şu çıkan 11 in izahı izanı yok başka türlü
koç çocuğu bu kadroyu yapmaz utanır
babel ve falcao nun
belhanda ve gedson un aynı anda 11 e alınmasının mantığı yok
torbadan çıkmışlar
yazık bize ki her türlü maddi ve manevi desteği veriyoruz bunlar için yakın arkadaşlarımızla sosyal medyadan kavga ediyoruz gözümüz gibi koruyup savunuyoruz hakaret küfür işitiyoruz
sonra maç zamanı geliyor
11 açıklandığında boşaymış diyorum hepsi adamlar profesyonel olduğu halde tombalayla kadro belirliyor vakitlerini dahi ayırmıyor analize...
skor tahminim 1-3

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson'un sözleşmesinde büyük ihtimalle sakat olmadığı taktirde oynama garantisi vermişiz ki ilk kesilmesi gereken oyuncu olmasına rağmen 11 de çıkıyor. Mücadele gücü çok düşük bir 11 olmuş. Zivas oyun disiplininden kopmaz ve mücadeleci oynarsa ilk yarı yenik duruma düşüp, ikinci yarı bunu kurtarmak için çırpınıp dururuz.

İlk kesilmesi gereken oyuncu falan değil.Kesilmesi gerekenlere gelirsek maça sadece muslera ile çıkmamız gerek.

Fernandes benide hayal kırıklılığına uğrattı fakat şampiyon olmak istiyorsak bu adamdan faydalanmalıyız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt