Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Tüm kanadı 1 kişiye bırakırsa yine işimiz var

Defansa bak çay demle bek olmayan berkan bekte üstüne her an hata yapabilecek arkaya adam kaçıran Metehan var jelert berkan kadar da mı oynayamaz yani yanlış tercih bu bi de Nelson sivas şartlarında daha iyi olurdu inş fbnin getirdiği fırsatı tepmeyiz

ilk 11leri bizden iyi

Resim

4 maçtır eskiye dönen bizi deli eden yunus inşallah lig başındaki gibi iyi oynar. Torhebam.macindan beri takımın en kötüsü. Ayrıca metehandan yana ne bugüne nede geleceğe dair hiç ümidim yok umarım 4 lu cikmisizdir

Artik oymus buymus bakmam ben
Nasil cikarsan oynarsan oyna yenip geleceksin
Ben bu tip maclarda tabelaya bakarim

3 puani alinda nasil alirsaniz alin

3lü oynayacaksan kanat beklerden en az bir tanesi defansif olmak zorunda bizdeki oyuncular hepsi ofansif kanat oyuncusu birde çaylak metahan var 3lü denen saçma dizilişle çıkılırsa çocuğa ekstra yük binecek ama barış-sallai berkan-yunus kanatları yaparsan biraz daha dengeli oynarsın sivas'ın kanatları hızlı tehlikeli

4 maçtır eskiye dönen bizi deli eden yunus inşallah lig başındaki gibi iyi oynar. Torhebam.macindan beri takımın en kötüsü. Ayrıca metehandan yana ne bugüne nede geleceğe dair hiç ümidim yok umarım 4 lu cikmisizdir
Çünkü 4 maçtır kanat beki oynatmaya çalışıyoruz oynayamıyor ama ona rağmen ısrarla aynı pozisyonda oynatmaya devam edip oyuncuyu çöp ediyoruz. Bakalım kaç maç sonra görecek bunu

Hiçbir bahane hakkın yok Okan hocam lakin 2 sene boyunca az gol yiyen takım olmana sebeb olan nelssonu harcaman çok üzücü

Sivas deplasmanına mücadeleci, köpek gibi oynayacak adam lazım. Jelert yerine Berkan doğru tercih.

Geri
Üst Alt