Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

sizin sadece özet izleyerek yaptığınız boktan analizleri 30 senedir profesyonel olarak bu işin içinde olan adamların yapamayacağını mı düşünüyonuz cidden ya

3'lü mevzusuna geçildiğinden beri üretkenlik patlaması yaşıyor takım. Takıntı haline getirmeyin böyle şeyleri.
3'lü mevzusuna karşı değilim, karşı olduğum husus basit, uygun stoper tandemin olmadığı, adam takibini ceza sahasına kadar sürdürüp sonra uyuya kalan kanat-beklerin olduğu sürece 2-0 öne geçsek bile rahat yok.

Üretkenlik patlıyor da bitiremiyoruz ve yiyoruz bir şekilde. Barış ve Yunus'u da 60-70 dakikada tüketiyoruz. Özellikle Yunus tam oldu derken yine bu sistemde köreliyor, kullanamıyoruz.

Üstelik Metehan-Sanchez-Berkan üçlüsünü kaç maç izledik? Hangi deplasmana bu 3'lü ile çıktık?

Berkan nedir ya

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jelert bu maçta oynamalıydı onun dışında Mevcut şartlarda çıkacak en iyi kadro. Elbette kolay bir maç değil ama Galatasaray bu ligin çok üstünde bir kadro ve oyuna sahip. Osimhen, Mertens A.Ş başta bütün isimlerin fark yaratacağını düşünüyorum. Saldır Cimbomum 💛❤️

Mis gibi kadro, ofansif defansif işlerini bir geçin yeri geliyor üç on numara orjinli adamdan taş gibi üçlü çıkarıyor takımlar. Bu seviye futbolcunun fiziği kuvvetliyse her türlü çift yönlü oynatırsın 39 yaşında mertens 60 dakika takımın en iyi defans aksiyonlarını yapan adam oluyor. 30 yaşında ziyech, batsh gibi fizik formlarındakilerse ofansif katkıyı geçtim 80 de girip eli belinde geziyor.

Jelerte verilen paranin üstüne bir iki milyon daha koysan üst klas bir oyuncu bulunurdu, jelerti aldiysakda faydalanmamiz gerek. Bu ne sacmalik. Sakat olur cezali olanlar olur ama bir türlü bu arkadasa sira gelmez, bu kadar kötüyse neden aldik.

Berkan'ı sol bekte beğeniyorum ortasahada oynadığında beğenmiyorum

Barışı hücumda görmemiz gereken maçtı bu maç. Bir taraf sallai bir taraf barış olacaktı. Deli boğan gibi güreşecektik o soğukta başka şansın yok.

Geri
Üst Alt