Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Jelerti bilmemde şu Barışı bek oynatmam. Adamın hem vücut dili bek oynamak istemiyor hemde hücum yeteneğini kullanamıyorsun çok gereksiz iş.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metehan geçen mac en kötüsü idi. Jelert ve nelson oynamali idi bugün. Jelert daha ne yapmalı oynamak için?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 lü oynuyoruz. Berkan ve Barış bek. Elde bek yok yapacak bişey yok. Olabilecek en doğru kadro bence.

Jelert’i niye aldiniz arkadas su macta bile oynamayacaksa. Adamin oynamasi icin daha ne olmasi lazim? Hava kosullari da tam cocugun alisik oldugu sekilde olmasina ragmen yine yedek herif. Puan kaybi Okan hocaya yazar simdiden soyleyelim.Su maci ne yapin edin kazanin baskasini kabul etmiyoruz.

Bizim kadro cidden git gide kötüleşiyor. En az 3 transfer yapmazsa yönetim işimiz yaş

Metehan geçen mac en kötüsü idi. Jelert ve nelson oynamali idi bugün. Jelert daha ne yapmalı oynamak için?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan hoca yedekleri tamamen unuttu, adamlardan hiç katkı alamıyor. Jelert ve Nelson bu maç kesinlikle oynamalıydı. Takımı bilerek mi sabote ettikletini düşünüyor acaba.

geçen hafta barış yüzünden 2 gol yedik yine koymuş hemen 11e

Hala barışı, berkanı falan beke koyuyor akıllanmıyor adam. jelert'i koysan bu ikisinden kötü oynamaz. bunun yanında barış'ın hücum gücünden de faydalanmamış oluyorsun. jelert'e yaptığı ise performanstan öte bir şey bence. oyuncuya karşı farklı bir takıntısı var.

Metehan Sanchez Berkan üçlüsü bana riskli geldi.

Acaba 4-5-1 mi diziliş
11lere yonelik baktigim yabanci bir sitede bizim 4231( esnek 451 ) , rakibin 541 ciktigi belirtilmis. yerel sitelerde dizilisler nasildir fikrim yok .

hafta ici yaptigim bir yorumda, sivasin , at topu manaj, koita,keita taktigiyle arkaya merkezden ve kenar arkalardan sarkacagini belirtmistim.
cikilan kadrolari bu denkleme yakin gibi .

son eyup macinda benzer sarkik toplarla kalemizde tehlike gorduk goller gorduk . dolayisiyla kanat bekler ve stoperler birbirinin kademesine mac boyu girmeyi unutmamali .

kanat beklerdekiler one her gittiklerinde, rakip kaleci degaji ve veya stoper uzun oyunuyla geride bek bolgelerimizde bosluklar birakiiyoruz. bu da kalemizde tehlike ile sonuclaniyor . son maclarda yedigimiz gollerin cogu bu sekilde meydana geldi.... ben ozellikle son mac baris'i bu baglamda yetersiz buldum. *bolgesini cok *bos *birakti geriye donuslerde.

mertens'in de mutlak rakip stoperlere uzun vurmalarina mani olacak presleri dogru anlarda yapmasi elzem. son macta bu yonden de yetersizdik burada.

bu macta olur da *benzer problemleri yasarsak sorun olur maci kazanmamiza dair .

ilk yarida bir gol bulmamiz galibiyet adina kilit olmasi muhtemel bir nuans .

hoca nin yedekleri dogru isimlerle ve dogru zamanlama ile oyuna almasi gerekir.

velhasil , 11 aslan cikacak hayirlisiyla gereken skoru alacak .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar.

Jelerti bilmemde şu Barışı bek oynatmam. Adamın hem vücut dili bek oynamak istemiyor hemde hücum yeteneğini kullanamıyorsun çok gereksiz iş.

Barisin hucum yetenegi mi var ?
Topa vurup kosmak adamin icinden gecmeye calismak disinda bir yetenegi yok

Ara sira topa iyi vuruyor oda 40 yilda bir denk geliyor Baris kendini kanat beki olarak gelistirmeli hic bir avrupa takiminda acik olarak oynayamaz ferdi nasil beke evrildiyse barista oraya evrilmeli yetenekleri cok kisitli bir oyuncu

Yunustaki teknik Barista olsa iste ozaman bambaska bir oyuncu olurdu

Jelert’i şimdi de oynatmayacaksa Okan bir daha transfer yapmasın.

Geri
Üst Alt