SIXT Rent A Car ile Forma Göğüs ve Sırt Reklamı Sponsorluk Sözleşmesi İmzalandı

tamam menapozcugum, hurmetler.
ha bir dahakine mesaja karsiklik laf atarken kacak dövüşme, direkt alintila
Ha senin derdin başka senin mesajına ima ettim sanmış jajajaj mesajını bile görmedime6 görseydim seni engelledim sen nereden çıktın demezdim. Dikkate alacağım biri değilsin. İyi forumlar tekrar alıntılamazsan sevinirim

Başka firma ile anlaşılmış ama Sixt'in öncelik hakkı varmış aynı bizim Halil'de olduğu gibi Sixt o anlaşmayı kabul edince o kalmış ki son 3 sezon opsiyonlu o yüzden sürede gayet mantıklı.

Açıklamanın asıl bomba kısmı burası demek ki prosedürler ve zaman bekleniyor. Belki Türk Telekom'un da Sixt'e benzer bir hakkı vardır ve Türk Telekom'a yeni anlaşılan firma ile şartlar sunulmuş onların cevap vermesi ve zamanlarının dolması bekleniyordur. Umarım yıllık 8-10 milyon dolar civarı bir paradır.
Biraz flood yaptim ama ben bunu demistim . Sözlesme management var, hukuki sürec ve. Cünkü benim yaptigim is buna benzer. Sözlesme yapmak imzalamak kolay saniyor millet

helal olsun burak başkan baya iyi para. sıra stad isim sponsorluğunda, o işi de hallet söz verdiğin gibi

Keske tek gögüs sponsoru olsalardi. Sirtida baska birine 10 milyon liraya satsak, Halilin kiralik bedeli cikmis olurdu.

Ülke şartlarında gayet iyi rakam, onda sıkıntı yok, iyi anlaşma olmuş. Benim tek beğenmediğim marka değeri ve formada duruşu. Aynı paraya daha prestijli ve formaya değer katan bi sponsor olaymış keşke. Ancak kulüp biraz da mecbur kalmış çünkü eskiden yapılan anlaşmaya göre, rüçhan hakkı dediği, öncelikle sixte teklif edilmesi zorunluymuş, teklif edilmiş sixt de kabul etmiş. Hayırlı olsun, stad ismi daha havalı olur umarım.

Sixt baya meşhur yalnız, 100den fazla ülkede var. 100 küsür yıllık borsa şirketi. Rentacar dünyasında büyük oyunculardan. Bizden öncede tanıyordum.

En son Garenta, Pizza gibi dandik isimlerden geliyoruz…

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sonuçta bir dünya markası mı kendi sektöründe. Evet. Alınan para iyi mi? Evet. Gerisi hikaye...

10 senede 100 milyon dolardı vaat.

Yıllık 10 milyon dolardan değerlendirilmeli yani. 25 aldık 75 daha diye yaklaşacaksak formanın kalan 5 yılını da dikkate alalım.

Formadan 5 m euro gelecek bu sene.

Stattan gelecek para için temennim 5+5 yıllık anlaşma, ilk 3 yılın peşin ödenmesi.

Bravo yönetim, ücreti neredeyse 2 katı yükseltmişler. Çok büyük iş

Ülke şartlarında gayet iyi rakam, onda sıkıntı yok, iyi anlaşma olmuş. Benim tek beğenmediğim marka değeri ve formada duruşu. Aynı paraya daha prestijli ve formaya değer katan bi sponsor olaymış keşke. Ancak kulüp biraz da mecbur kalmış çünkü eskiden yapılan anlaşmaya göre, rüçhan hakkı dediği, öncelikle sixte teklif edilmesi zorunluymuş, teklif edilmiş sixt de kabul etmiş. Hayırlı olsun, stad ismi daha havalı olur umarım.

Altini cizdigin gibi, anlasma geregi bazi oncelikleri varmis. Bizin icin win-win durumu tabi. Ayni parayi vermeye hazir ikinci bir sponsorun olmasi gelecek icinde iyi bir emare.

Sixt baya meşhur yalnız, 100den fazla ülkede var. 100 küsür yıllık borsa şirketi. Rentacar dünyasında büyük oyunculardan. Bizden öncede tanıyordum.

En son Garenta, Pizza gibi dandik isimlerden geliyoruz…

Gecen Köln havaalanina gitmistim kardesimi almak icin, orada da terminaller arasi gecis yaparken bir yerde en cok bunlarin tezgahlari vardi oto kiralama bölümünde.

Zaten Avrupa'da Europcar ile birlikte en taninmis marka Six bu sektörde.

Geri
Üst Alt