Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.791
- 17.574
- 1.868
Cok azmis o zaman.2 senelik icin 42 evet. Senelik 21 ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok azmis o zaman.2 senelik icin 42 evet. Senelik 21 ediyor.
Ha senin derdin başka senin mesajına ima ettim sanmış jajajaj mesajını bile görmedime6 görseydim seni engelledim sen nereden çıktın demezdim. Dikkate alacağım biri değilsin. İyi forumlar tekrar alıntılamazsan sevinirimtamam menapozcugum, hurmetler.
ha bir dahakine mesaja karsiklik laf atarken kacak dövüşme, direkt alintila
pesimi bırakHa senin derdin başka senin mesajına ima ettim sanmış jajajaj mesajını bile görmedime6 görseydim seni engelledim sen nereden çıktın demezdim. Dikkate alacağım biri değilsin. İyi forumlar tekrar alıntılamazsan sevinirim
Yazilani dogru okuduguna eminmisin100 milyon dolarlık sponsor bu mu şimdi sözleşme feshi icin bekliyordu yeni sponsoru açıklamak icin dalga mi geçiyor bizimle…
Şaka gibi…
EvetGüzel
Limitimiz yükselir mi ?
•quod erat demonstrandum•
Biraz flood yaptim ama ben bunu demistim . Sözlesme management var, hukuki sürec ve. Cünkü benim yaptigim is buna benzer. Sözlesme yapmak imzalamak kolay saniyor milletBaşka firma ile anlaşılmış ama Sixt'in öncelik hakkı varmış aynı bizim Halil'de olduğu gibi Sixt o anlaşmayı kabul edince o kalmış ki son 3 sezon opsiyonlu o yüzden sürede gayet mantıklı.
Açıklamanın asıl bomba kısmı burası demek ki prosedürler ve zaman bekleniyor. Belki Türk Telekom'un da Sixt'e benzer bir hakkı vardır ve Türk Telekom'a yeni anlaşılan firma ile şartlar sunulmuş onların cevap vermesi ve zamanlarının dolması bekleniyordur. Umarım yıllık 8-10 milyon dolar civarı bir paradır.
Yazilani dogru okuduguna eminmisin
Sonuçta bir dünya markası mı kendi sektöründe. Evet. Alınan para iyi mi? Evet. Gerisi hikaye...Sixt baya meşhur yalnız, 100den fazla ülkede var. 100 küsür yıllık borsa şirketi. Rentacar dünyasında büyük oyunculardan. Bizden öncede tanıyordum.
En son Garenta, Pizza gibi dandik isimlerden geliyoruz…
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ekimde aciklanacak yaziyor. Ki gelir rahat hemdeSenelik 5 milyon dolar 5 senede 25 milyon dolar yapar stat sponsorunu bekliyorum bakalım 75 milyon dolar getirecek mi…
Ülke şartlarında gayet iyi rakam, onda sıkıntı yok, iyi anlaşma olmuş. Benim tek beğenmediğim marka değeri ve formada duruşu. Aynı paraya daha prestijli ve formaya değer katan bi sponsor olaymış keşke. Ancak kulüp biraz da mecbur kalmış çünkü eskiden yapılan anlaşmaya göre, rüçhan hakkı dediği, öncelikle sixte teklif edilmesi zorunluymuş, teklif edilmiş sixt de kabul etmiş. Hayırlı olsun, stad ismi daha havalı olur umarım.
Sixt baya meşhur yalnız, 100den fazla ülkede var. 100 küsür yıllık borsa şirketi. Rentacar dünyasında büyük oyunculardan. Bizden öncede tanıyordum.
En son Garenta, Pizza gibi dandik isimlerden geliyoruz…
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Devammmmsponsorrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu postlarda bizim için çok değerli25 milyon euro yaklaşık yıllık 5m euroya geliyor
çok iyi değil mi bu şartlarda