- 18 Temmuz 2009
- 80.627
- 224.952
- 5.093
Yıllık anlaşmadır muhtemelen.Peki biz paranin nekadarini pesin aliyoruz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllık anlaşmadır muhtemelen.Peki biz paranin nekadarini pesin aliyoruz?
Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere forma göğüs reklamı (ana sponsorluk) için 3+2 yıllık toplam 29 milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır. Ayrıca, hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında sözleşme tarihinden itibaren başlamak üzere; reklam hakları, stadyum isim hakkı sponsorluğu ve stadyum teknoloji alt yapı yatırımı için 10+5 yıllık toplam 116 Milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır.Tjk ne kadar alıyor bilen var mı fb de ali koç faktörü olduğu için önemsemiyorum
21 milyon tlTjk ne kadar alıyor bilen var mı fb de ali koç faktörü olduğu için önemsemiyorum
O eski. 2020 de bitmisti. Yeni sponsorlari Beko oldu.Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere forma göğüs reklamı (ana sponsorluk) için 3+2 yıllık toplam 29 milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır. Ayrıca, hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında sözleşme tarihinden itibaren başlamak üzere; reklam hakları, stadyum isim hakkı sponsorluğu ve stadyum teknoloji alt yapı yatırımı için 10+5 yıllık toplam 116 Milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır.
Mükemmel umarım dogrudur
Stat sponsorluğu geçiyor diye attım.O eski. 2020 de bitmisti. Yeni sponsorlari Beko oldu.
Bu da düşünülmüş aslında.3 yıl opsiyonlu diyor. Yani 2 sene sonra oturup bakacaklar muhtemelen.İyi diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba.
2-3 seneye euro iyice tavan yaptığında boş beleş paralara peşkeş çekmiş olacaz yine
Cok daha fazla sayilmaz miBizim tjk ya göre çok daha fazla almamız lazım
qnb benim de 5 bin lirayı aradan silerse çiçek gibi anlasma
senelik 21+KDV oluyorBizim kargalardan fazla almamız lazım derken adamlar bizim iki katımız anlaşma yapmış yürkiyenin en başarılı kulübü tataftar sayısı en fazla olan kulüp bu iyi bir anlaşma değil rezalet
Ekli dosyayı görüntüle 138970
Sen ne anlatıyon yaBizim kargalardan fazla almamız lazım derken adamlar bizim iki katımız anlaşma yapmış yürkiyenin en başarılı kulübü tataftar sayısı en fazla olan kulüp bu iyi bir anlaşma değil rezalet
Bizim kargalardan fazla almamız lazım derken adamlar bizim iki katımız anlaşma yapmış yürkiyenin en başarılı kulübü tataftar sayısı en fazla olan kulüp bu iyi bir anlaşma değil rezalet