SIXT Rent A Car ile Forma Göğüs ve Sırt Reklamı Sponsorluk Sözleşmesi İmzalandı

İşin ekonomik boyutunu bir kenara koyarsak sixt,getir veya gelecek başka marka da olabilir bu isimleri kulübün ve formaların renklerine uygun fontta uyarlanması önemli.taraftarın bir kısmı konu hakkında rahatsızlığını dile getiriyor ama yöneticiler üzerinde de farkındalık yaratmak lazım.gördüğüm kadarıyla fener sponsorları formalarına uygun renkte koyuyor.bizdeyse özellikle sixt çok sırıtıyor.Bu husus başkanın kulağına gitse ona da bir ayar çekerler diye düşünüyorum

Tjk ne kadar alıyor bilen var mı fb de ali koç faktörü olduğu için önemsemiyorum

Tebrikler hic yoktan 30 alacakken 50 olmasi bile buyuk basari. Umarim stad isminden iyi gelir saglariz

Sixti Marka olarak begenmiyenleri anlamiyorum, avrupada her havalimaninda filolari mevcut, akla gelen ilk 3 oto kiralamasindan biri

Tjk ne kadar alıyor bilen var mı fb de ali koç faktörü olduğu için önemsemiyorum
Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere forma göğüs reklamı (ana sponsorluk) için 3+2 yıllık toplam 29 milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır. Ayrıca, hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında sözleşme tarihinden itibaren başlamak üzere; reklam hakları, stadyum isim hakkı sponsorluğu ve stadyum teknoloji alt yapı yatırımı için 10+5 yıllık toplam 116 Milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır.

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere forma göğüs reklamı (ana sponsorluk) için 3+2 yıllık toplam 29 milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır. Ayrıca, hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında sözleşme tarihinden itibaren başlamak üzere; reklam hakları, stadyum isim hakkı sponsorluğu ve stadyum teknoloji alt yapı yatırımı için 10+5 yıllık toplam 116 Milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma yapılmıştır.
O eski. 2020 de bitmisti. Yeni sponsorlari Beko oldu.

Bizim tjk ya göre çok daha fazla almamız lazım
Cok daha fazla sayilmaz mi :)

Onlar senelik 21 milyon TL, ayrica tum maclar icin.

Biz 50 milyon TL, sadece yerel lig maclari icin. Avrupa maclarinda THY var oradan da ekstra para aliyoruz.

Siz kafayı mı yediniz ülke ekonomisi yükselişe geçecek. Euro düşecek kazanan biz olacağız. Şu an inandım

Bizim kargalardan fazla almamız lazım derken adamlar bizim iki katımız anlaşma yapmış yürkiyenin en başarılı kulübü tataftar sayısı en fazla olan kulüp bu iyi bir anlaşma değil rezalet

Ekli dosyayı görüntüle 138970

3. defa tekrarlamayacağım ha artik nasil okuyorsan :D

Yıllık 5m çok iyi para,şu ekonomi ve kurda bu paraları bulmak çok zor artık

Burak 10m demişti forma ve stad sponsorluğu için yarısını zaten tutturmuş oldu formayla ki biz 7-8 stad 2-3 forma olur diye düşünmüştük,stad sponsorluğuyla 10m bareminide geçebilir belki rakam

En çok beklediğimizde stad sponsorluğuydu,ekimde açıklanacakmış

Yeni sponsorla birlikte,yeni zemin,yeni tribünler derken stadın dışı hariç stadla ilgili bütün soru işaretleride giderilmiş oluyo

Kur 2 iken 10-15m dolara hayal kurardık,kur şimdi 10ken 5 i görmek ciddi başarıdır

Tebrik ederim

Sıra pilot takım işinde

Geri
Üst Alt