SIXT Rent A Car ile Forma Göğüs ve Sırt Reklamı Sponsorluk Sözleşmesi İmzalandı

İyi diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba.

2-3 seneye euro iyice tavan yaptığında boş beleş paralara peşkeş çekmiş olacaz yine
son uç sezonu opsiyonlu diyor, bunu düşünmüş olabilirler hem seçime yaklaşırken yeni yönetim için bir opsiyon olmuş olur hemde gelecek için düşünme payı.
ters bir mantıkla ülke refaha kalkıp euro 3 lira olursa senelik 15 milyon euroluk bir anlaşma oluyor. 3 olmasın 5 olsun yatırımcı çektiiğin surece bu imkânsız değil.

TL üzerinden anlaşma her zaman sıkıntı yaratır bize 2-3 sene sonra o anlasma 5 milyon dolarda kalmaz… Keşke dolar üzerinden sözleşme yapılsaydı…
Güncelde dolar ve euro üzerinden sponsorluk alan kulüp yok. Tjk anlaşmayı 6 sene önce yaptı çoktan yediler parasını. Koç cebinden bile TL olarak ödüyor yani dolar/euroyu vermedikleri bariz.

Opsiyonu da keyfe koymamışızdır bence.

Sen beğenmemekte ısrar edersen zaten ne olsa beğenmezsin.

Tefe tufe ye gore olasi artis meselesi nedir

Senelik paradan mi yukseliyor yani 5m eurodan yoksa toplam paradan mi? 5m ise limite nekadar ekleniyor 25m ise nekadar?
Yıllık

3te 1di şimdi 3te 2si ekleniyor sanırım bütçeye

Stat da açıklanırsa 50-60 milyon artar limit.

Mevcut yılın 30 milyon olan anlaşmasını 50 yapmaları bile başlı başına başarı kanka.

En pahalı sponsor Koçun cebinden verdiği Avisti o da 50 milyon TL
Aslında avis tek başına 35 milyon diye biliyorum.kolla birlikte 50 oluyor.tabi paranın kaynağı koç grubu.bunu bile göz önüne aldığımızda anlaşmamız iyi duruyor.Stad sponsorunu gördükten sonra daha sağlıklı değerlendirme yaparız.

Aslında avis tek başına 35 milyon diye biliyorum.kolla birlikte 50 oluyor.tabi paranın kaynağı koç grubu.bunu bile göz önüne aldığımızda anlaşmamız iyi duruyor.Stad sponsorunu gördükten sonra daha sağlıklı değerlendirme yaparız.
50 oldu o da bu sene.

Doğruysa sonunda doğru yola girdik. Stat çevresi full dijital reklam almalı.
Yıllardır bunu düşünüyordum, yanında trafiğin eksik olmadığı yol, iş merkezleri dolu olan bir konumdayken Arena'nın çevresini neden doğru düzgün kullanmıyoruz reklamlar için diye.

Tl üzerinden anlaşma mı olur? Dolar dün 8,38 bugün olmuş 8,60 yarın olacak 10 tl

Çok ucuza kapatmışlar herifler.

Gayet iyi anlaşma olmuş
Daha iyisini yapın da görelim
Sallaması kolay

Geri
Üst Alt