Sizce Gedson Transferi Başarısızlık mı ?

Başarısızlığın dik alasıdır.

En baba başarısızlık. Eğer adam sana gelmeyecekse bjk den önce çıkıp açıklayacaksın. Adamlar elinden aldıktan sonra hoca istemiyordu zaten demek acizliktir. Gedson gelse çok faydalı olmazdı görüşündeyim ama bu işi berbat etmedikleri anlamına gelmez.

Biz teklif yaptık külüp kabul etmediyse yapacak birşey yok.

dedikleri gibi 7m euro vereceksin birde yüzde 40 satıştan pay vereceksin gibi bir anlaşma ise bana kötü bir anlaşmadır. Mali durumlar düşünülüyorsa kiralık oyuncular ocak ayı için daha mantıklı.

Edit: 6+ yüzde 50 şatıştan pay diyor. Bu anlaşmaya evet diyen karısını başkasına verir, swinger'a da evet der. Saçmalık...

olur da gedson efsane top oynayıp EPL ye transfer olur tinercilere iyi de para kazandırırsa ribery olayını geride bırakır bence.

Biz teklif yaptık külüp kabul etmediyse yapacak birşey yok.

dedikleri gibi 7m euro vereceksin birde yüzde 40 satıştan pay vereceksin gibi bir anlaşma ise bana kötü bir anlaşmadır. Mali durumlar düşünülüyorsa kiralık oyuncular ocak ayı için daha mantıklı.

Edit: 6+ yüzde 50 şatıştan pay diyor. Bu anlaşmaya evet diyen karısını başkasına verir, swinger'a da evet der. Saçmalık...

Gel bunu böyle izah et işte TV karşısında - gidipte "istersek bitirirdik" deme. Bana en dokunan şey o. Gedson özelinde değl herhangi bir transfer için.

BJK tamamen garez ile bir hamle yaptı ( + Rize kaynaklı bir destek - siyaset kokan kısım) . Baktığında adamların 2 -3 senelik periyottaki külfetleri büyük.

-Sezon başından beri taraftarın en çok istediği,
-Göstereceği performans üç aşağı beş yukarı belli olan,
-Koşulları gayet makul ve gelecek vadeden bir oyuncuyu
alamayıp üstüne ezeli rakibin üzerinden büyük problemler yaşadığın küçük anadolu kulübüne madara edilircesine kaptırmak yönetim adına da kulüp adına da çok büyük prestij kaybıdır. Art niyet aranması gereken bir durumdur.
Gedson'u bir takım koşullardan sebep transfer etmek istemeyebilirsin fakat bir çok konuda olduğu gibi Gedson transferi sürecinde de büyük bir iletişimsizlik örneği sergileyerek, yönetim olarak vaat ettikleri ve yapamadıkları tüm icraatların üstüne tüy dikmiş oldular. Bu saatten sonra bu yönetimle taraftar arasında maalesef hiç bir şekilde dikiş tutmaz.

30 milyon taraftarı olan bir kulübün çıkardığı şu başkan bozuntusuna bakın bir hele 2 tane koyunu gütmekten aciz diğer taraftan Anadolu takımlarının başkanlarına bakın Alanya'nın Hatay'ın hatta Konya'nın başkanı bile bizim Burak Elmas'ın yanında Alex Ferguson kalır yeminle

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yüzde 50 satıştan pay vermek saçmalıktır bunu kabul etseydik bu seferde nasıl yüzde 50 payı kabul ettiler diyecekti insanlar. satarken 25m euro ve üstüne satacaksın ki anca kar ederek satabilirsin.

Kaçan balık büyük olmaz umarım. Bence Terim olsaydı Gedson bizdeydi bununda etkidi var muhakkak. Birde romenlere gereğinden fazla para verildi. Şimdi gedsona para kalmadı deniyor. Romenleri satamıyorsun bile oysa Gedson da daha büyük potansiyel var bunu unutmayın. 3-5 maç iyi oynasa enaz 20 milyona başlar bonservisi. Bjkden transfer çalımı yemek beni üzdü ama biz alıştık gelen geçen çalım atıyor bu camiayı bu hale düşürenler utanmalı bence.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim'in olması vs Gedsonun bizde olması

İyiki Gedson bize gelmedi o vakit😂😂

Büyük bir REZİLLİK

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer özelinde değil, genel olarak yaşattıkları başarısızlık değil. Başarısız demek çok çok çok hafif.

Rezillik, kepazelik, aymazlık, vurdum duymazlık. Burada bırakayım, devamı ban yedirir.

Hayır tabi ki başarısızlık değildir. Düpedüz rezillik, aymazlık, lakaytlik ve hainliktir.

Sözleşme şartları doğruysa iyiki gelmedi birde ahmet bulut ve bizim velvele yapan taraftar çok istiyorsa varsa uzak duracaksın o transferden rize ye kadar düştü, taraftar irfancan mhy tetteh içinde yangın yaptı ne haldeler ortada falcao diagne kazıklarını caktilar bu betci fenolar yüzünden

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tahminen Burak baskan Gedson'u hic istemedi. Terim'i de yollayinca bir sekilde alamadik deriz diye isin icinden cikar zanetti ama hesap etmedigi bir sey oldu Turkiye'den bir takim talip cikti Gedson'a. Basarizliktan ziyade aptallik diyebilirim.

Geri
Üst Alt