Sizce Gedson Transferi Başarısızlık mı ?

Besiktasin yapti sacma anlasmayi görünce bizden de büyük ihtimal aynisi istemislerdir. Rize sözde 2 Milyon kira ücreti verecekmis yarim sezon icin ,yedik mi? Onu Besiktas ödiyordur, artik besiktas sezon sonu 6 Milyon Euro verecek ve bir dahaki satis yaparlarsa sirf Bonservizin yüzde 50 alacaklar. Burdan kar yapmak icin 18+ Milyona Gedsonu satmalari gerek. Benfica bu rakamlara satamadiysa Besiktas nasil satacak?

Gedson insan üstü bir performans gösterip Milli Takima secilirse belki olur ama buna pek ihtimal vermiyorum. Besiktas icin basarili bir transfer mi? Eger sözlesmesi bitene dek satmak istemiyorlarsa ve Gedson iyi bir performans gösteririse iyi derim, yok bu adami alip bir iki yil sonra yüksek paralar ile satariz diye alindiysa ellerinde patlar cünkü satsalar bile kar edeceklerini hic sanmiyorum.

Kabul edelimki sezon basi gereksiz yere fazla para harcadik bundan dolayi hemi kontenjan hemide maddi sikinti yasandi. Gedson gelmis gelmemis pek umrumda degil ama sezon basi yapilan hata gene yapildi, günlerce gedsonun pesinde ne diye kosuyorsunuz kasada para yoksa?
Gedson'un 1 milyon euro'luk kiralama ücretini karşılayamayacak veya o kadarlık bir kaynak bulamayacak bir vasıfsız Galatasaray başkanı olmuş. Yazin 100 milyon euro bile harcanmış olsa, Galatasaray başkanı taraftarın 6 aydır beklediği Gedson'u 1 milyon Euro yüzünden rakibine kaptıracak kadar beceriksiz olmamalı. Utanmadan televizyona cikip istesek alırdık ama onceliğimiz degildi diye yalan konusmasida ayrı bir zavallılik. Cogu kisinin dalga geçtiği Abdulrahim Albayrak bile bu transferi bitirirdi.

Gedson'un 1 milyon euro'luk kiralama ücretini karşılayamayacak veya o kadarlık bir kaynak bulamayacak bir vasıfsız Galatasaray başkanı olmuş. Yazin 100 milyon euro bile harcanmış olsa, Galatasaray başkanı taraftarın 6 aydır beklediği Gedson'u 1 milyon Euro yüzünden rakibine kaptıracak kadar beceriksiz olmamalı. Utanmadan televizyona cikip istesek alırdık ama onceliğimiz degildi diye yalan konusmasida ayrı bir zavallılik. Cogu kisinin dalga geçtiği Abdulrahim Albayrak bile bu transferi bitirirdi.
Malesef Elmasin hayati yalan. 40 Milyon kasa kolayligi nerde derler adama, bunlarda para yok ki ceplerdin cikarip kasa kolayligi saglasin. Galatasaray üyeleri kendi aralarinda ibra etmeme icin toplaniyormus, bu Elmasin sonu Adnan Polat gibi olacak

Gedson Transferi geçen Sene İrfan Transferinde izlenilen yol gibi olmalıydı Klup ile anlaşamıyor isen Son günden önce Çıkıp açıklama yapacaksın Şartlar uymayabilir bunu Malum takım açıkladıktan sonra çıkıp Tv'ye açıklasan ne olacak başarsızlıktır. Baştan Sona Başkana yazan bir olaydır. Bu yönetim Başkanından Tut Yöneticilerine kadar sınıfta kalmıştır. Bu Virüsten Bir an önce kurtulmak gerekiyor. Belli ki yanlış başkan seçtik İyi bir Yönetici olabilir geçmiş dönemde ama başkan olamayacak bir kapasitesi olduğunu gösterdi Sayın Başkan.

skandalın daniskası

bjk içinde pek bir başarı sayılmaz.

6 milyon euro ya satın al üstüne sonraki satıştan %50 ? :red:

kar etmek için 15 milyon euro civarında satmaları gerekiyor. kiralamaktan farkı ne bu transferin ?

Alinmayisini anlarım ama bu zamana kadar neden ugrastigimizi anlamadım.

Son saniyede ihtiyacımız yok diyecek kadar basite indirgeyip açıklanabilir mi ?

Ne değişti bu süreçte ?
Yok ya palavra iste, son güne kadar cingene pazarligi yapacaklardi, eger talibi cikmasa fiyatini daha düsürürüz düsüncesi vardi, besiktas devreye girince oyuncu elden ucunca mecburen böyle bir aciklama yapti.

Rezalet olduğuyla alakalı bir soru işareti yok. Ne boyutta bir rezalet olacağını ise jetsının performansı belirler. 2-3 sene it gibi oynarsa bjkde bu başlık uzun süre güncel kalır. Umalım da stoch'un "şampiyonlar liginde oynamak istediğim için feneri seçtim" başlığına benzer bir sonu olur. Emre-fb, irfan-fb'den daha çok koydu bana şimdiden yalnız.

Dünyada alınabilecek tek futbolcu yok.

Gedson tavanı yüksek hayal kurduran bir futbolcu.

Ama son 2.5 senenin sadece 6 ayında performans verdi, bize geldi 2.5 ay düşük verimle oynarken çok puan da kaybettik.

Bunun yanında, ihtiyacımız var mıydı?

Evet bu profilde biri gerekiyordu, hem de çok. Ama tek o yok.

Hamle yapamayan yönetim suçludur. Gedson veya bir başkası ama profil olarak o tarz pasör bir 8 şarttı.

6 numara için aldıkları Pulgar da iyi çıkmazsa çok sıkıntılı bir 10-15 hafta yaşarız.

Başarısızlıktır, eğer 1 hafta önceden bütçemize uymuyor vazgeçtik gibi bir açıklama yapsaydı iş bu noktaya gelmezdi ama bir kumar oynadı burak elmas kaybetti.

Rezalet olduğuyla alakalı bir soru işareti yok. Ne boyutta bir rezalet olacağını ise jetsının performansı belirler. 2-3 sene it gibi oynarsa bjkde bu başlık uzun süre güncel kalır. Umalım da stoch'un "şampiyonlar liginde oynamak istediğim için feneri seçtim" başlığına benzer bir sonu olur. Emre-fb, irfan-fb'den daha çok koydu bana şimdiden yalnız.
abartıyorsun

Rezil bir durum hiç olmazsa 6 ay kiralasaydık en azından

Bu üç kuruşluklara kaptırmak ister istemez can sıkan bir durum

Gedsona mecbur muyuz tabiki değiliz ama taraftar istemiş herkes bekliyor

Sen tut adamı kaçırt üstüne birde biz istemedik gibisinden konuş

Bu nasıl vizyon bu nasıl başkanlık bu ne lahana bu ne turşu

Galatasarayı iki paralık kulüp seviyesine indiriyor şu zihniyet

Abdurrahim albayrak sevmezsin etmezsin de o adam bile buna izin vermezdi

Zoomcunun eline yüzüne bulaştırdığı gerçeği kabak gibi ortadır

Oraya birde rizenin sözde ödedigi 2 Milyon kiralik ücreti de ekle
Transfermarktda Rizenin 28 kişilik kadrosunun değeri 28 M. Euro. Bir oyuncuya yarım sezon için 2 M. Kiralama +750 B. civarı Oyuncu ücretini nasıl verebiliyor?Bu işte büyük filim dönmüş belliki.

Olan oldu onumuze bakmamiz lazin artik. Gomis ve Pulgar takima cok sey katacaktir. Onemli olan gelecek 3-4 mac. Sonra takim kendine gelecektir.

Geri
Üst Alt