Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.206
- 10.436
- 2.413
Besiktasin yapti sacma anlasmayi görünce bizden de büyük ihtimal aynisi istemislerdir. Rize sözde 2 Milyon kira ücreti verecekmis yarim sezon icin ,yedik mi? Onu Besiktas ödiyordur, artik besiktas sezon sonu 6 Milyon Euro verecek ve bir dahaki satis yaparlarsa sirf Bonservizin yüzde 50 alacaklar. Burdan kar yapmak icin 18+ Milyona Gedsonu satmalari gerek. Benfica bu rakamlara satamadiysa Besiktas nasil satacak?
Gedson insan üstü bir performans gösterip Milli Takima secilirse belki olur ama buna pek ihtimal vermiyorum. Besiktas icin basarili bir transfer mi? Eger sözlesmesi bitene dek satmak istemiyorlarsa ve Gedson iyi bir performans gösteririse iyi derim, yok bu adami alip bir iki yil sonra yüksek paralar ile satariz diye alindiysa ellerinde patlar cünkü satsalar bile kar edeceklerini hic sanmiyorum.
Gedson insan üstü bir performans gösterip Milli Takima secilirse belki olur ama buna pek ihtimal vermiyorum. Besiktas icin basarili bir transfer mi? Eger sözlesmesi bitene dek satmak istemiyorlarsa ve Gedson iyi bir performans gösteririse iyi derim, yok bu adami alip bir iki yil sonra yüksek paralar ile satariz diye alindiysa ellerinde patlar cünkü satsalar bile kar edeceklerini hic sanmiyorum.